اتاق چت راسخون
حیف شد آجی.
من این زمان مسافرت بودم و شرکت نکردم والا تو همش اول میشدم.
اجی از دست شما
اگرم اول میشدین فایده ای نداشت این اقای خدایی که من میشناسم شما رو هم از سکوی اول میکشیدن پایین :-)
سلام به دوستان عزیز
سلام آبجی نازنین . ساعت چنده ؟؟ ساعت خواب
سلام ساعت دو هستش و ساعت کاری شما تموم شد به سلامت
من که تو سایت بودم.
بعدا یه نگاهی به جدول اسم فامیل بندازین .یه چندتا سوتی کوچیک رو من پیدا کردم ولی چون شما تخصصتون اینه گفتم یه نگاهی بندازین ببینین میتونین امتیاز کسی رو از چنگش در بیارین یانه
حیف شد آجی.
آجی جون میخوای یکی از عکسام و بدم به شما شرکت کنی
من مسابقه اسم و فامیل رو گفتم.
عکس رو شرکت کردم. ممنونم آجی.
کلاس نقاشی هیچکی شرکت نمی کنه!
حیف شد آجی.
اجی از دست شما
اگرم اول میشدین فایده ای نداشت این اقای خدایی که من میشناسم شما رو هم از سکوی اول میکشیدن پایین :-)
حالا آقای خدایی باز ساکتن. من تاپیک اعتراضات رو میبینم بعضی ها برای هر مسابقه پیام میدن و اعتراض می کنن.
من مسابقه اسم و فامیل رو گفتم.
عکس رو شرکت کردم. ممنونم آجی.
کلاس نقاشی هیچکی شرکت نمی کنه!
معذرت فک کردم عکاسی رو گفتی
آجی جون آخه از بس نقاشای ماهری هستیم و نقاشیامون تو دل برو هستش میترسیم چشمون بزنن
آجی جون آخه از بس نقاشای ماهری هستیم و نقاشیامون تو دل برو هستش میترسیم چشمون بزنن
من معلم سخت گیری نیستم. به همه 20 میدم.
حالا آقای خدایی باز ساکتن. من تاپیک اعتراضات رو میبینم بعضی ها برای هر مسابقه پیام میدن و اعتراض می کنن.
ایشون فکر کنم از طریق صندوق پیام اعتراض میکنن. کارت شارژ من فکر کنم از این طریق از چنگم در اومد :-)
اره واقعا اعتراض بعضیا جالبه
قربون دستت آجی جون، 20 کافی نیست یه مهر آفرین صد آفرین هزار و سیصد آفرینم برامون بزن کنارش
قربون دستت آجی جون، 20 کافی نیست یه مهر آفرین صد آفرین هزار و سیصد آفرینم برامون بزن کنارش
اره واقعا اعتراض بعضیا جالبه
تعداد شرکت کنندگان و نامحسوسین زیاده.
سریع گزارش میدن.
بی خیال. عوضش جای دیگه برنده شدین.
شما نقاشی رو بکشین بعد سر نمره چونه بزنین.
سریع گزارش میدن.
همون موقع بی خیال شدم برای شوخی گفتم
کجا
سریع گزارش میدن.
همون موقع بی خیال شدم برای شوخی گفتم
کجا
همزمان با همون مسابقه تو اتاق چت برنده شدین. حالا یه هفته این ور و اون ور بود. یادم نیست البته!