اتاق چت راسخون
تصاویروبررسی کردم در حال حاضر مشکلی ندارن اگر در بازه های مختلف امتحان کنین مشکل حل میشه
والا از خدامون بود سایت خودش اپلود سنتر داشت ولی خوب چون هرکس تو یه اپلود سنتر بارگزاری کرده دیگه راستش وقتشو اصلا نداشتم
انشالله به امید خدا در دوره بعدی ضعف های این سری رو بکمک هم برطرف میکنیم
اقا محسن عزیز لطفا تلگرامتو چک کن برادر
پیامتم رسید ممنون خبر دادی
محسن فردا اداره دوساعت دیر تر میریما ابلاغ شده بشما؟
سلام رسول جان خوبی عزیزم ؟ شرمنده نتم تا الان قطع بود . چشم امروز میام رو خط تلگرام
سلام دوباره
من که تا نه صبح خواب نداشتم ،من نمی دونم چه کسی دیشب گفت جا کمپرس آب داغ ،آب یخ بگذارید ،منم رفتم کمپرس آب یخ گذاشتم ،صورت ام ورم کرد تا نه صبح خواب نداشتم ،ساعت شش صبح با موتور گله خیابونا تا اسپری بی حسی بخرم اونم جواب نداد ،کل قرص ومسکن را باهم خوردم تا دردش نه صبح وا گذاشته
عجب
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
لا يكون شيءٌ في السماواتِ و لا في الارضِ الاّ بِقدَرَ الله وَ مَشيّتِهِ.
چيزي در آسمان و زمين، جز به تقدير و خواست خداوند نمي باشد.
بحار الانوار، ج 5، ص 88
آیت الله مصباح یزدی با تاکید بر ضرورت دعا کردن انسان ها گفت: هر چند که اقتضای تقدیرات در شب قدر محکم و غیر قابل تغییر بودن است، اما اگر انسان دعای جدی داشته باشد می تواند این تقدیر را تغییر دهد؛ فرصت شب قدر را باید غنیمت دانست.
منظورم پنج شنبه بود الان من بخشنامشو دیدم چیزی ابلاغ شده بشما؟
الیته ماشالله محسن شما که سرتون زیاد شلوغه تو اداره
سلام دوباره
من که تا نه صبح خواب نداشتم ،من نمی دونم چه کسی دیشب گفت جا کمپرس آب داغ ،آب یخ بگذارید ،منم رفتم کمپرس آب یخ گذاشتم ،صورت ام ورم کرد تا نه صبح خواب نداشتم ،ساعت شش صبح با موتور گله خیابونا تا اسپری بی حسی بخرم اونم جواب نداد ،کل قرص ومسکن را باهم خوردم تا دردش نه صبح وا گذاشته
عجب
سلام سلطان وبلاگ . می بینم که دندون درد شدی . وااای چقدر بده دندون درد
گر خداوند من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد
سلام به امیرحسین . خوبی؟ تقبل الله
مهندس رضایی جان دندونی که درد میکنرو باید کشبد انداخت دور
منظورم پنج شنبه بود الان من بخشنامشو دیدم چیزی ابلاغ شده بشما؟
الیته ماشالله محسن شما که سرتون زیاد شلوغه تو اداره
هنوز به ما ابلاغ نشده . دیروز هم که قرار بود ساعت 9:30 بیام اداره ساعت 8 اداره بودم . رسول جان عصبانی نشو
سلام آقای رضایی و آقا امیرحسین و آقا سید نامحسوس.
خوبین؟ طاعات و عبادات قبول
شهادت مولای متقیان رو به شما تسلیت میگم.
سلام آقای رضایی و آقا امیرحسین و آقا سید نامحسوس.
خوبین؟ طاعات و عبادات قبول
شهادت مولای متقیان رو به شما تسلیت میگم.
آبجی منو یادتون شد
سلام دوباره
عجب
سلام سلطان وبلاگ . می بینم که دندون درد شدی . وااای چقدر بده دندون درد
سلام عزیزم ،صبح زنگ زدم مطلب دندون پزشکم ،گفت این دندون عصب کشی کردی من خواب نداشتم ،گفت بگو ببینم چی کار کردی گفتم کمپرس آب یخ گذاشتم گفت خب دیگه ماله همینه بهت گفتم فقط مسکن بخور جا آب یخ هم باید آب گرم بگذاری ،این شده که دیشب را زکل تا ساعت نه بیدار باش بودم
مهندس رضایی جان دندونی که درد میکنرو باید کشبد انداخت دور
من گفتم همه دندوناتو بِکش مصنوعی بزار