اتاق چت راسخون
اسم شیمی اومد. آقای رضایی آخرین سوال من و سوالات آقا سید بی جواب مپند. به نظرم بیش از این باید برای شیمی وقت بذارین
دیگه کدوم سوالا آجی من که خیلی کلنجار رفتم ،اصن یه کار می کنم فردا میرم گاج مشکی شیمی را م می خرم
کتاب خریدن و نخوندن هیچ فایده ای نداره. باید با دقت بخونید.همون کتاب خودتون هم بخونید کافیه. فقط هرچی رو متوجه نشدین نباید ازش بگذرین.
،فعلا باید طرح کلاس هام روز لرد یا زوج کنیم که خودمم برسم بخونم وبیام سایت اشکالات را مطرح کنم
رشته خوبیه منم اون زمانا جو ریاضی گرفته بودم به حسابانش رسیدم پشیمون شدم یادش بخیر
سخته؟
نه اصلا سخت نیست. خیلی آسونه.
خدا رو شکر
به امیر حسین که بری هیچی سخت نییت ،هنین ریاضی ۳پدره من در اومد تا به تکماده رسوندمش .خخخخ،/لا مصب تابع اش بد کوفتیه .خخخخ،اما ای جان به احتمال ،حدو پیوستگیش تنها ریاضی بود که به کمک همکار برادرم که فوق لیسانس مهندسی مکانیک دارد یاد گرفتم ،فقط تو دوسه جلسه رفتم پیشش یادم داد،اگه بالا ده جلسه رفته بودم پیشش که به تکماده هم نمی خوزد وقبول بوذم
آجی فاطمه ..چه نقاشی بامزه ای
آجی فاطمه نقاشی و عکاسیش حرف نداره. فقط هزار بار بهش گفتم قبل از عکس گرفتن به من اطلاع بده باز هم گوش نمیکنه و غافلگیر میشم
آجی این حرفو نزنین ،من نقاشیم افتضاحه ولی باید یادبگیرم بعدا لازمم میشه
اقای رضایی دوساعت یه بار یه دونه استامنیفون کدئین بخورین یه دونه هم ژلوفن
ممنونم آجی همه رارقر وقاطی خوردم از ناپروکین وژلوفن و...بگیرین بیاین بالا .خخ
سلام دوستان وقت بخیر
دوستانی که رفتن به سلامت التماس دعا
اجی معصومه سلام خوش اومدین
سختی درس ها هم به علاقه و استعداد شخص برمیگرده. یکی خفظیاتش خوبه درس های ریاضی براش سخته. یکی هم ریاضی براش راحته، حفظی نمیتونه یاد بگیره. نمیشه یه درس رو گفت آسونه یا سخت. مهم تلاش خود آدم هست
اینا موافقم ،مثلا من از درس ریاضی خوشم میاد ولی تو یاد گرفتنش کندم به این راحتی یاد نمی گیرم ،رس زیست ودرسای حفطچظی را خیلی راحت باد می گیرم ،ازدرس عربی وتاریخ متنفرم ،درس شیمی وفیزیک هم خوسم میاد ازش ولی اونا هم کی تو یادگیری مشکلم در کل درسای ریاضی وفیزیک وشیمی اگه کسی که خیلی وارده یا معام خصوصی بهم کمک کنند داخلش فرز عمل می کنم ولی خودم له تنهایی گند می زنم
ممنونم آجی والارهمه یه چیزی میگن یکی میگه آب گرم منم سر در گمم شدم
مگه الان دندونتون متورم شده ؟
نمیخواد اصلا بزارین چون الان به درد نمیخوره اگرم خواستین بزارین سرد بزارین
نه دیگه عصب کشی حرد ،گفت درددارد مسکن بخور ،ماله همینه دردش شروع شده
آجی فاطمه نقاشی و عکاسیش حرف نداره. فقط هزار بار بهش گفتم قبل از عکس گرفتن به من اطلاع بده باز هم گوش نمیکنه و غافلگیر میشم
بعدا از همسر گزامی نقاشی می کشید می گذاریم تو پزونده سو پیشنه برای دعوا .خخ
برای مدرسه لازمم میشه آقای رضایی!!!!
برای مدرسه لازمم میشه آقای رضایی!!!!
برای دعوا با شوهرآیندتون هم لازمتون میشه .خخخخ
مثلا شوهرتون نشستید دارید چای می خورید وشما داربد تلویزیون برنامه آشپزی را می بینید ،بهو کنترل بر می دارد می گذارید بازی فوتبال لنگیا ای وای ببخشید پرسپلیس را ببیند ،شمل فقط نقاشی اون لحظه را بدون اینکه هیچ اعتراضی کنید رسم می کتیم ومی گذاریم تو پرونده سو پیشنه شوهرتون ،هر سه نقاشی یک دعوای جانانه با دمپایی وجارو وملاقه وقابلمه .خخخخ،خدا به دادش برسد ارای مستندات وتاریخ ومدرک حسابی دعوا می کنید واو کاری جز دعوا کردن باشما ندارد .خخخخ
شمام چه فکرایی میکنیدا...