اتاق چت راسخون
آجی فاطمه اون عکس که از کلاس درس شیمی که استادم آجی سلما بود انداختید را بهم بدید واینجا بگذارید .خخخخ
خب از آن رو که استاد بزرگوار علوی جان اومد وتنها نباشد در این جمع موثنانه ،بنده چند دقیقه ای را در کنار برادر ایمانی متن می مانم
سلام استاد علوی
بعد از کلاس شیمی یادتون باشه یه کلاس عربی هم برین.مونثانه
خب از آن رو که استاد بزرگوار علوی جان اومد وتنها نباشد در این جمع موثنانه ،بنده چند دقیقه ای را در کنار برادر ایمانی متن می مانم
سلام استاد علوی
تقصیر ما نیست که برادران محترم برای یک سلام و جواب معمولی ناز میکنن. چهار نفرشون در حال حاضر فقط تشکر میزنن. عمرا دیگه بخاطر تشکری که پایین پست میبینم سلام کنم. مگر آجی هام. که البته اونها خودشون مراعات میکنن و وارد میشن با سلام وارد میشن
سلام به همگی دوستان طاعات و عباداتتون قبول باشه ان شا الله
سلام آقای علوی،قبول حق همچنین
ا خانوم عکس نگیرید
تشکر همه دوستان
آجی فاطمه اون عکس که از کلاس درس شیمی که استادم آجی سلما بود انداختید را بهم بدید واینجا بگذارید .خخخخ
وااا من کی از شما عکس انداختم؟؟؟هرجور شده میخواین نقاشی بکشما....!
آجی گوشی نبود خداروشکر ... سیم کارت بود که سوزوندمش ولی همه شماره هام برباد رفت ...هنوز هم حالشو نداشتیم بریم شکایت
سیم کارت خالی؟ واه. گم شد یا دزد برد؟ خب خدا رو شکر. اشکالی نداره.دوست و آشنا دوباره زنگ میزنن شمارشون میفته
سلام استاد علوی
بعد از کلاس شیمی یادتون باشه یه کلاس عربی هم برین.مونثانه
اشتباه تایپی بود ،از عربی متنفرم
سلام استاد علوی
سلام ممنون
شاگرد خوبی هستی بهت نمره میدم پایان امتحانات
سلام استاد علوی
تقصیر ما نیست که برادران محترم برای یک سلام و جواب معمولی ناز میکنن. چهار نفرشون در خال حاصر فقط تشکر میزنن. عمرا دیگه بخاطر تشکری که پایین پست میبینم سلام کنم. مگر ةجی هام. که البته اونها خودشون مراعات میکنن و وارد میشن با سلام وارد میشن
دوکلام حرف حساب از استاد شیمی من بشنوید .خخخ
سلام به همه
تقصیر ما نیست که برادران محترم برای یک سلام و جواب معمولی ناز میکنن. چهار نفرشون در خال حاصر فقط تشکر میزنن. عمرا دیگه بخاطر تشکری که پایین پست میبینم سلام کنم. مگر ةجی هام. که البته اونها خودشون مراعات میکنن و وارد میشن با سلام وارد میشن
سلام به همگی و سلام به شما. طاعات و عبادات همگی مورد قبول درگاه حق باشه. ناز می کنیم؟!
سلام استاد علوی
سلام ممنون
شاگرد خوبی هستی بهت نمره میدم پایان امتحانات
نه فعلا که همه نمرهام را تک گرفتم
وااا من کی از شما عکس انداختم؟؟؟هرجور شده میخواین نقاشی بکشما....!
آره خب بکشین