اتاق چت راسخون
سلام سید عزیزم نه بابا چه وقت هدر دادنی ،صبح ساعت ده رفتم کتابخونه کتایم را دادم بعدشم ساعت دوازده بودرفتم خونه خالم یه سری که نزدیکه مطلب دندون پزشکیه تا ساعت سه خونه خالم موندم ،ساعت سه ونیمرفتم دندون پزشکی تا چهار ده کم الانم اومدم خونه
آبجی کیف می کنید چطوری می کشمش سر کلاس.خخخخخ
برو سر کلاس تمرین دومتو بفرست استاد منتظرته.خخخخ
مثل اینکه مسئولین در حذف کنکور مصمم شدن. اگه کنکور حذف بشه، ملاک معدل سوم میشه که ممکنه حق برخی ضایع بشه :-D
نه بابا حذف میشه واقعا ? :| توی امتحانات که باند بازی زیاده ! من خودم امتحان ادبیات قبل از امتحان به دستم رسید امسال !! می فروختن !! شیمی هم که میگفتن لو رفته ، طبق معمول مسئولین تکذیب کردن ولی یکی از سومی ها میگفت که داشته !!
فکر کنم حذف بشه.
یک رفیق دارم که معدلش بالای 19 شد. می دونی چطوری؟ با تقلب و .... . اعصاب آدم خورد میشه :-(
نه بابا چه حذفی اینقدر مافیای قدرت هست که از کلاسای کنکور پول در میارن ،گیرم هم حذف بشه مگه تا حالا حذف نشده کل رشته ها بدون کنکور شدند فقط رشته های مهندسی مکانیک وپزشکی وزیر پزشکی خبری ازش نیست وازش مطمن باش کنکور برگزار میشه وهیچ تغییری نمی کنه ،تو مملکتی که بیش ازچهل ساله دارد کنکور برگزار میشه حذف بشو نیست ،الکی دلت را به حذف کنکپر عزیزم خوش نکن سلام حامد جان
سلام داداش حسین ، بگم بیام بزننت ؟ چرا کلاس شیمی نیومدی ؟ یادمه یه زمانی کار سلما خانم جنازه تحویل دادن بود
آقا سید سخت میگیرنا.
لااقل پنج شش تمیرین رو مرحله به مرحله بذارین.
تا یاد بگیریم. بعد برین سراغ تمرین دادن.
سلام سید عزیزم نه بابا چه وقت هدر دادنی ،صبح ساعت ده رفتم کتابخونه کتایم را دادم بعدشم ساعت دوازده بودرفتم خونه خالم یه سری که نزدیکه مطلب دندون پزشکیه تا ساعت سه خونه خالم موندم ،ساعت سه ونیمرفتم دندون پزشکی تا چهار ده کم الانم اومدم خونه
آبجی کیف می کنید چطوری می کشمش سر کلاس.خخخخخ
یه آمپول آرتمبخش ،نمی دونم دگزاست نمی دونم ،دم راهم تزریق کردم واومدم رفتم تو آرامش .خخخ
آبجی حامدم تازه کنکور داده ازش استفاده کنید
بسه هر چی شیمی خوندم ، والا با این سوالاتشون ، شمی 93 که میگفتن سخت بوده پیش امسال هیچی نبود
جالب اینجاست یک نفر پیدا میشه که شیمی 100 زده حتما ...
از اتفاق شیمی درس شیرینیه. کافیه دیدت را عوض کنی.
لینوس کارل پولینگ می گه که هر جنبه از دنیای امروز حتی روابط بین المللی تحت تاثیر شیمی است.
شیمی علم بسیار مفید و جذابیه و اهمیت زیادی در زندگی داره.
بسه هر چی شیمی خوندم ، والا با این سوالاتشون ، شمی 93 که میگفتن سخت بوده پیش امسال هیچی نبود
سلام حامد جان پارسال دوست امسال نا آشنا .خخخ
سلام داداش حسین ، بگم بیام بزننت ؟ چرا کلاس شیمی نیومدی ؟ یادمه یه زمانی کار سلما خانم جنازه تحویل دادن بود
یادش بخیر!
تازه الان هم که ساکت شدم میگن خشنی!
اون زمون نبودن.
واقعا چقدر خوب بود!
یعنی من تو پل ارتباطی یا روابط عمومی پست میزدم همه متوجه میشدن که حتما یه جنجالی به پا کردم!
سلام داداشم ،تو هم بیا بزن ،دندون پزشک پدرم را در آورده ،انگشتش را تو دهنم گاز گازی کردم در به در را .خخخ
سلام بر امیر حسین ،امین جان ،آجی سلما ،خدا قوت همگی
از اتفاق شیمی درس شیرینیه. کافیه دیدت را عوض کنی.
لینوس کارل پولینگ می گه که هر جنبه از دنیای امروز حتی روابط بین المللی تحت تاثیر شیمی است.
شیمی علم بسیار مفید و جذابیه و اهمیت زیادی در زندگی داره.
تنها درسی که خداییش خیلی دوست دارم شیمی هست
فکر کنم حذف بشه.
یک رفیق دارم که معدلش بالای 19 شد. می دونی چطوری؟ با تقلب و .... . اعصاب آدم خورد میشه :-(
نه بابا چه حذفی اینقدر مافیای قدرت هست که از کلاسای کنکور پول در میارن ،گیرم هم حذف بشه مگه تا حالا حذف نشده کل رشته ها بدون کنکور شدند فقط رشته های مهندسی مکانیک وپزشکی وزیر پزشکی خبری ازش نیست وازش مطمن باش کنکور برگزار میشه وهیچ تغییری نمی کنه ،تو مملکتی که بیش ازچهل ساله دارد کنکور برگزار میشه حذف بشو نیست ،الکی دلت را به حذف کنکپر عزیزم خوش نکن سلام حامد جان
سلام. من کی دلمو به وعده های مسئولین خوش کردم؟!
فعلا بحث را ول کن. من حال و حوصله ی گونی را ندارم ;-|
سلام بر امیر حسین ،امین جان ،آجی سلما ،خدا قوت همگی
سلام آقای رضایی.
خوبین؟ الان دندونتون بهتره؟
بنده خدا دندونپزشک چه گناهی کرده که شما گازش گرفتین؟!
سلام اقا امیرحسین و اقای رضایی.خوش اومدین
اقای رضایی دندونتون بهتر شد؟تجویزی که اون شب من دادم رو خوردین یانه؟
چند روزه از آجی شایسته خبری نیست.
نمیدونم کجاست.
کسی ازش خبر نداره؟