اتاق چت راسخون
تاپیک جک ندارید ؟
مثل اینکه مسئولین در حذف کنکور مصمم شدن. اگه کنکور حذف بشه، ملاک معدل سوم میشه که ممکنه حق برخی ضایع بشه :-D
نه بابا حذف میشه واقعا ? :| توی امتحانات که باند بازی زیاده ! من خودم امتحان ادبیات قبل از امتحان به دستم رسید امسال !! می فروختن !! شیمی هم که میگفتن لو رفته ، طبق معمول مسئولین تکذیب کردن ولی یکی از سومی ها میگفت که داشته !!
سلام دوستان
وقت بخیر
نماز روزتون قبول ان شاالله
سلام ، وقت شما هم بخیر ، خوب هستید ؟ خودتونو معرفی می کنید من تازه واردم :)))
امین هستم
24 ساله
در خدمتیم دوست عزیز
کلاس شیمی برای من و آقای رضایی.
من کلا شیمی یادم رفته. و تازه کلی تغییر کرده کتابها. داریم با آقای رضایی میخونیم.
آقا سید هم استادمون هستند.
سلام دوستان
وقت بخیر
سلام آقا امین. خوبین؟
چه خبر؟ طاعات و عبادات قبول.
استخدام شدین که با لب خندان وارد شدین؟
ممنونم ان شاالله شما هم خوب باشید
سلامتی شما
من که همیشه خندان میام
هنوز نتایج رو نزدن
سلام دوستان
وقت بخیر
سلام خوش اومدین
ممنون از شما هم قبول باشه
سلام آقا سید. خوبین؟
طاعات و عبادات و عزاداریهایتون قبول
کلاس شیمی امروز برگزار نشد؟
من گفتم شاگردمون فرار کرده شما باور نکردین!
سلام واقعا حسین نیومده بود سر کلاس؟
من خودم شب با این که خیلی دیر خوابیدم ولی صبح چون جلسه داشتیم زود پاشدم مطالب جمع کردم رفتم سر جلسه و حدود 3 ساعتم کشد جلسمو بعدشم رفت مسجد نماز الانم دارم کتاب می خونم ساعت 6 برم سر کلاس تا موقع افطار یعنی نهایت استفاده از وقتم رو دارم می برم نمیدونم حسین چرا وقتشو هدر میده
امین هستم
24 ساله
در خدمتیم دوست عزیز
خوش بختم آقا امیر ، منم حامدم 18 اصفهان
کلاس شیمی برای من و آقای رضایی.
من کلا شیمی یادم رفته. و تازه کلی تغییر کرده کتابها. داریم با آقای رضایی میخونیم.
آقا سید هم استادمون هستند.
نه استاد کجا بود فقط چیزایی که یادمه رو میگم.
آبجی حامدم تازه کنکور داده ازش استفاده کنید
مثل اینکه مسئولین در حذف کنکور مصمم شدن. اگه کنکور حذف بشه، ملاک معدل سوم میشه که ممکنه حق برخی ضایع بشه :-D
نه بابا حذف میشه واقعا ? :| توی امتحانات که باند بازی زیاده ! من خودم امتحان ادبیات قبل از امتحان به دستم رسید امسال !! می فروختن !! شیمی هم که میگفتن لو رفته ، طبق معمول مسئولین تکذیب کردن ولی یکی از سومی ها میگفت که داشته !!
فکر کنم حذف بشه.
یک رفیق دارم که معدلش بالای 19 شد. می دونی چطوری؟ با تقلب و .... . اعصاب آدم خورد میشه :-(
تاپیک جک ندارید ؟
سلام و عرض ادب
خوش اومدین
تالار طنز و لطیفه هست
با این آدرس
سلام آقا سید. خوبین؟
طاعات و عبادات و عزاداریهایتون قبول
کلاس شیمی امروز برگزار نشد؟
من گفتم شاگردمون فرار کرده شما باور نکردین!
سلام واقعا حسین نیومده بود سر کلاس؟
من خودم شب با این که خیلی دیر خوابیدم ولی صبح چون جلسه داشتیم زود پاشدم مطالب جمع کردم رفتم سر جلسه و حدود 3 ساعتم کشد جلسمو بعدشم رفت مسجد نماز الانم دارم کتاب می خونم ساعت 6 برم سر کلاس تا موقع افطار یعنی نهایت استفاده از وقتم رو دارم می برم نمیدونم حسین چرا وقتشو هدر میده
سلام سید عزیزم نه بابا چه وقت هدر دادنی ،صبح ساعت ده رفتم کتابخونه کتایم را دادم بعدشم ساعت دوازده بودرفتم خونه خالم یه سری که نزدیکه مطلب دندون پزشکیه تا ساعت سه خونه خالم موندم ،ساعت سه ونیمرفتم دندون پزشکی تا چهار ده کم الانم اومدم خونه
آبجی حامدم تازه کنکور داده ازش استفاده کنید
بسه هر چی شیمی خوندم ، والا با این سوالاتشون ، شمی 93 که میگفتن سخت بوده پیش امسال هیچی نبود
جالب اینجاست یک نفر پیدا میشه که شیمی 100 زده حتما ...