اتاق چت راسخون
من ظرف شستنوخوب بلدم چون زندگیه قبلیم تجربه کردم اماآشپزیم زیره صفره همیشهمدیرسلمامیگن گوگل این مشکلوحل کرده.خدانگهدار
کلا فرشون با این توصیفات آدم هنرمندی هست کسی که بتونه شعر بگه انسانی هست که خیلی روحیه لطیفی دارد
بهت تبریک میگم مرد خراسانی
نمیدونم چرا یهو تصمیم گرفتم منم برم یاد بگیرم.
احسنت به شمامطالعه داشته باشیداستارته مطالعه روباخوندنه زبانهای خارجی شروع کنیدروزی بدردمون میخوره.
من ظرف شستنوخوب بلدم چون زندگیه قبلیم تجربه کردم اماآشپزیم زیره صفره همیشهمدیرسلمامیگن گوگل این مشکلوحل کرده.خدانگهدار
اونم تمرین کنی آشپزی را هم یاد می گیریم
خدا پشت وپناهت
موفق باشی
التماس دعا
FeCL2 + AgNO3 ® Fe(NO3)2 + AgCl
نمیدونم چرا یهو تصمیم گرفتم منم برم یاد بگیرم.
احسنت به شمامطالعه داشته باشیداستارته مطالعه روباخوندنه زبانهای خارجی شروع کنیدروزی بدردمون میخوره.
تو اولین فرصت حتما اقدام میکنم مطمئنا منم میتونم
آخرین کتاب اصطلاحات زبان روکه خوندم اثری ازاستادجهانشاهی بودکه به روش نوین حالانمیخوام تبلیغ کنم امادرتالارزبانای خارجی موجوداست که انگلیسی وکلماتشوزودیادتون نمیرهمیتونیداونجابریدوبخونین الان باتبلت نمی تونم لینکشوبدم.یادگیری واژگان زبان انگلیسی بدونه فراموشی مربوط به کتاب۵۰۴لغته که میتونید۵۰۰کلمه روبه راحتی یادبگیریدالبته تافل هم به همین سبکه امامن هنوزکلاسشونرفتم بزودی اون روهم لینکشوقرارخواهم داد.
تمرين : معادله واکنش زير را موازنه کنيد.
FeCL2 + AgNO3 ®
تمرين : معادله واکنش زير را موازنه کنيد.
FeCL2 + AgNO3 ® Fe(NO3)2 + AgCl
شرمنده معادلش نصفه اومد.دوباره نگاه کنید مساله رو
سلام دوستان
وقت بخیر
نماز روزتون قبول ان شاالله
ببینید تو معادله همیشه یه مساوی وجود داره. اینجا R همون مساویه. نمونه سوالش همینجوری بود. بعد دو ترکیب یا چند ترکیب داریم که با هم مخلوطشون کردیم.بعد واکنش انجام میدن تبدیل میشن به دو ماده دیگه