اتاق چت راسخون
کارتونهای زمانه ما:سوپرمن،بتمن ورابین،یوگی ودوستان،تام وجری،انگوری،گالیور.
آهان یوگی وانگوری را یه بار دیده ام ،کلا اهل تماشای کارتون زیاد نبودم دوران کودکی بیشتر عشق دوچرخه سواری بودم
منم زیاددوچرخه سواری میکردم طوریکه الان پاهایم اززانوهایم بالاتره چی حالی میدادخاطراته زیادی دارم دوچرخه بدونه دست میرفتم،تک چرخ میزدم،باسرعت می رفتم یادمه یه بارزنگ نداشتم باسرعت خوردم به یه فرده کهنسال یایه بارهم کنترل ازدستم خارج شدواسه اینکه به کسی نخورم خوردم به یه درخت محکم،اماالان دیگه زانوم دردمیکنه دکتراگفتن نمی تونم دوچرخه سوارشم الاپای دوچرخه هنگامه شنا.
حسین جان
دیشب رفته بودم استخرفنونی روکه انجام میدادم یاده توافتادم.
کارتونهای زمانه ما:سوپرمن،بتمن ورابین،یوگی ودوستان،تام وجری،انگوری،گالیور.
آهان یوگی وانگوری را یه بار دیده ام ،کلا اهل تماشای کارتون زیاد نبودم دوران کودکی بیشتر عشق دوچرخه سواری بودم
منم زیاددوچرخه سواری میکردم طوریکه الان پاهایم اززانوهایم بالاتره چی حالی میدادخاطراته زیادی دارم دوچرخه بدونه دست میرفتم،تک چرخ میزدم،باسرعت می رفتم یادمه یه بارزنگ نداشتم باسرعت خوردم به یه فرده کهنسال یایه بارهم کنترل ازدستم خارج شدواسه اینکه به کسی نخورم خوردم به یه درخت محکم،اماالان دیگه زانوم دردمیکنه دکتراگفتن نمی تونم دوچرخه سوارشم الاپای دوچرخه هنگامه شنا.
اما الان عشق ماشینم این قدر دوست دارم یه 206رنگ سفید هاچ بک بخرم فقط باهاش برم دستی بکشم ولی چه کنم که نمی تونم وبه یه موتور اکتفا کردم .خخخخ
شما هم مواظب خودت باش به هرحال دوران میانسالی هم داری رد می کنی وبه سمت بازنشستگی میری که سفری های درون کشوری را اغاز کنی .خخخخ
حسین جان
مواظب باش ،من که از رعمق هنوز که هنوز می ترسم ،شما با پروانه رفتی .خخخخ
من مراقبه خودم هستم الان نمیخوام بگم امانمازمونشسته وروصندلی میخونم همکارام فک میکنن شوخی میکنم ،تومسجدمحل پیرمردامنوبه چشمه مسخره نگاه میکنن امادرده زانوکه شروع شدبه جوانی وپیری نیست به سنه،تاحالا۲۰۶هاچ بگ من توشهرمون ندیدم اماپرایددیدم میشه ۲۰۶هاچ بگه شهرتونوبگی چه جوریه؟بالداره؟
حسین جان
نه من باآقاغورباغه هه رفتم.
من مراقبه خودم هستم الان نمیخوام بگم امانمازمونشسته وروصندلی میخونم همکارام فک میکنن شوخی میکنم ،تومسجدمحل پیرمردامنوبه چشمه مسخره نگاه میکنن امادرده زانوکه شروع شدبه جوانی وپیری نیست به سنه،تاحالا۲۰۶هاچ بگ من توشهرمون ندیدم اماپرایددیدم میشه ۲۰۶هاچ بگه شهرتونوبگی چه جوریه؟بالداره؟
خخخخخ/همون 206عادی ها که تیپ2هست دیگه عاشقشم می خرم آخر یه دونه اش را
آره مواظب خودت باش به هرحال سن که از 40بره اونور مشکلات زیادی شروع میشه اعم از زانو وکلیه وقلب و......
خدا به همه کمک کند
حسین جان
آهان
کلا استخر را برای دو دسته از آدمها دکتر را تجویز می کنند :یک دسته اینهایی که از زانو واریس وکمر داغونن ،یک دسته هم کسانی که افسردگی شدید دارند ،می گویند آب تنی برایشان مفید است .خخخخ
حسین جان
آهان
کلا استخر را برای دو دسته از آدمها دکتر را تجویز می کنند :یک دسته اینهایی که از زانو واریس وکمر داغونن ،یک دسته هم کسانی که افسردگی شدید دارند ،می گویند آب تنی برایشان مفید است .خخخخ
آره اون قدم زدنه ماراتون روهم منم توقسمته کم عمق دارم وجزی برنامه ام هست
حسین جان
آهان
آره برای زانو دردت مفیده ،من جکوزی را خیلی دوست دارم آدم میره تو فضا از بس داغ هست .خخخ
من ان شالله در برنامه زندگی ام رفتن به کلاس تنبک نوازی هست می خواستم تابستان برم ولی درس شیمی واجب تره لذا موکول شد به مهرماه به بعد
حسین جان
آهان
آره برای زانو دردت مفیده ،من جکوزی را خیلی دوست دارم آدم میره تو فضا از بس داغ هست .خخخ
پس چاله فضای ایه موجهای آبی روبیای تجربه کنی چی میگی،یاسرسره یوشکل که سراسرهیجانه یاسقوطه آزاده ده مترویاغواصی پارک ساحلیه آفتاب روچی میگی؟
حسین جان
آهان
پس چاله فضای ایه موجهای آبی روبیای تجربه کنی چی میگی،یاسرسره یوشکل که سراسرهیجانه یاسقوطه آزاده ده مترویاغواصی پارک ساحلیه آفتاب روچی میگی؟
یا پیامبر اعظم یا خدای محمد فکر کنم همونجا سکته قلبی را بزنم چون من از پرعمق خیلی می ترسم تازگی شروع کردم به شنا تو پر عمق قبلا ریسکش هم نمی پذیرفتم
من ان شالله در برنامه زندگی ام رفتن به کلاس تنبک نوازی هست می خواستم تابستان برم ولی درس شیمی واجب تره لذا موکول شد به مهرماه به بعد
سولفیژ تنبک که کاری نداره چهارجهته شامله ریز،ریز۳،اشاره بک،اشاره تم.
سولفیژ تنبک که کاری نداره چهارجهته شامله ریز،ریز۳،اشاره بک،اشاره تم.
خخخخ،خیلی دوست دارم برم یه هنری یاد بگیرم از سنین کم باید می رفتم ولی الانم دیر نشده حالا میرم .خخخ