اتاق چت راسخون
سلام بر سلطان عکاسی راسخون بانوی سوم راسخون آجی فاطمه .خخخخ
پروفسوربالتازاراستاده شیمی بودهمش کیمیاگری میکردازیک قطره ماده شیمیایی دنیارونه جهان روتکون میدادخودت که کاریکاتورشوگذاشتی ومی شناسیش.
من بانوی چندمم؟
پروفسوربالتازاراستاده شیمی بودهمش کیمیاگری میکردازیک قطره ماده شیمیایی دنیارونه جهان روتکون میدادخودت که کاریکاتورشوگذاشتی ومی شناسیش.
من تا این لحظه نمیشناختمش الان تو اینترنت سرچ زدم ودربارش خوندم .خخخخ
سلام آقای رضایی و آقای اشرفی و آجی سلما
من بانوی چندمم؟
خخخخفرشون مردم از خنده شما سلطان سوم راسخون هستید
خوبه که باعثه افزایشه اطلاعاتت شدم الان که همه کارتونامثه سرودهاشده بی محتوی مثه باب اسفنجی وبن تن وغیره
مدیر فرشون من الان مخ ام دارد موازنه می چینه .خخخ
سلام آقای رضایی و آقای اشرفی و آجی سلما
علیک سلام فاطمه خانم ،خوش آمدید
خوبه که باعثه افزایشه اطلاعاتت شدم الان که همه کارتونامثه سرودهاشده بی محتوی مثه باب اسفنجی وبن تن وغیره
من تام وجری را خیلی دوست دارم وکارتون قدیمی هم زیاد یادم نیست ولی فکر کنم برادرم 35ساله ام یادش باشد .خخخخ
ازموازنه چیزی یادم نیس میشه یه راهنمایی ای بکنی؟
محسن کجارفت؟
ازموازنه چیزی یادم نیس میشه یه راهنمایی ای بکنی؟
محسن کجارفت؟
رفته گل بجینه .خخخخ
کارتونهای زمانه ما:سوپرمن،بتمن ورابین،یوگی ودوستان،تام وجری،انگوری،گالیور.تنسی تاکسی دووچاملی،پروفسوربالتازار،بارباپاپا،جیمبو،معاونه کلانتر.
موازنه نیم نمره تو امتحان میاد که با واکنش دهنده وفرآورده های دوطرف معادله را باید باهم یکسان باشند اگر یکسان نبودند عنصر هر معادله را به روش وارسی می نویسیم برای اطلاعات بیشتر به اینجا معرفی تون می کنم که استاد سلما یادم داده
http://rasekhoon.net/forum/thread/1068567/page1/success/
کارتونهای زمانه ما:سوپرمن،بتمن ورابین،یوگی ودوستان،تام وجری،انگوری،گالیور.
آهان یوگی وانگوری را یه بار دیده ام ،کلا اهل تماشای کارتون زیاد نبودم دوران کودکی بیشتر عشق دوچرخه سواری بودم