اتاق چت راسخون
مراسم تودیع ومعارفه مدیریت تالار وبلاگ راس ساعت دوازده ظهر تا سه بعدازظهر روز چهارشنبه یازده تیرماه برگزار خواهد شد
ضمناوسیله رفت وبرگشت هم مهیامی باشدتابهونه ای درکارنباشه.خخ
خخخحخ،به صرف افطاری
آجی سلما فک کردم رفتین پفک و چیپس و لواشک و تخمه بیارین...
وای چقدر هواگرمه ..کی کولرو خاموش کرده
آجی تخمه و لواشک آوردم. نمیتونم عکسشو بذارم
مراسم تودیع ومعارفه مدیریت تالار وبلاگ راس ساعت دوازده ظهر تا سه بعدازظهر روز چهارشنبه یازده تیرماه برگزار خواهد شد
ما که میشناسیمتون. به کی میخواین معرفی کنید؟ معارفه رو بذارید برای وقتی که گزینه های مدیریت تالار وبلاگ نویسی برای آقا سید فعال شد.
گزینه های رومیزی چهارنفره یاهشت نفره؟یامنظورتون گزینه های وای خدازیرمیزی منظورتونه.
بقیه دیر اومدن تو عکس نیوفتادن!
واااااااااااااااای چرا اسمشو میارین
بلندشم برم یه لواشک بخورم بیام .اخه نخورم همون دوسه ساعتی که میخوابمم باید از یه سوسمار پذیرایی کنم
آجی سلما فک کردم رفتین پفک و چیپس و لواشک و تخمه بیارین...
وای چقدر هواگرمه ..کی کولرو خاموش کرده
دستت درد نکنه آجی ...اینتم عکسش
خیلی خیلی قشنگه ممنونم واقعنی زحمت کشیدین یک کارت هدیه ۵۰۰۰تومنی الکی وبه شوخی تقدیم به شما.خخخخ
دستت درد نکنه آجی ...اینتم عکسش
من میگم اسمشو نیارین اجی شما رفتین عکسشو اوردین
آجی شایسته محمد خوابیده؟ محمد کل ماشیناش وسط اتاقه. خونه شده پارکینگ.
بله آجی 11 خوابید ...عزیزم ..کی میخوابه ؟
ما که میشناسیمتون. به کی میخواین معرفی کنید؟ معارفه رو بذارید برای وقتی که گزینه های مدیریت تالار وبلاگ نویسی برای آقا سید فعال شد.
گزینه های رومیزی چهارنفره یاهشت نفره؟یامنظورتون گزینه های وای خدازیرمیزی منظورتونه.
خخخخ،راستی توافق هسته ای امشب انگار شب آخره باید توافق کنند درسته؟
آجی شایسته محمد خوابیده؟ محمد کل ماشیناش وسط اتاقه. خونه شده پارکینگ
آجی کلی واسه خودم شکل سومیه رو فرض کرده بودم ..نگو منو نفر اول کشیدین ...
خخخخ،راستی توافق هسته ای امشب انگار شب آخره باید توافق کنند درسته؟
نه توافق روزچهارشنبه همزمان باتوافق مدیران تالارهاست.
آجی شایسته محمد خوابیده؟ محمد کل ماشیناش وسط اتاقه. خونه شده پارکینگ.
بله آجی 11 خوابید ...عزیزم ..کی میخوابه ؟
فعلا داره پارکینگ درست میکنه. نه تا ماشین آورده داره براشون جاده و پارکینگ میسازه. خندوانه تموم بشه میره میخوابه