اتاق چت راسخون
اا درست شد :) ممنون :|
سلام. بله درست شد انگار.
سلام. بله درست شد انگار.
هنوز زوده :)
سلام آجی سلما خوبین؟آجی شما تاحالا با نرم افزاری که کلیپ میسازه کار کردین؟ عکسارو میذارم ولی آهنگشو بلد نیستم تنظیم کنم
سلام آجی سلما خوبین؟آجی شما تاحالا با نرم افزاری که کلیپ میسازه کار کردین؟ عکسارو میذارم ولی آهنگشو بلد نیستم تنظیم کنم
سلام آجی فاطمه جان. ممنون خوبم.
آره قبلا یه مدت با این نرم افزارها مشغول بودم. ولی الان خیلی وقته کار نکردم.
اسم نرم افزارش چیه؟
اسم نرم افزارش چیه؟
fotomixرو واسه میکس عکسا گرفتم .studioline photo classic رو گرفتم واسه قاب.slideshow creatorاین هم واسه کلیپ...حتی یه کلیپ 15 ثانیه ای درست کردم ولی بدون آهنگه
سلام ظهر بخیر طاعات قبول
اگر دعایت مستجاب نشد
سلام ظهر بخیر طاعات قبول
سلام آجی روزتون بخیر ،خوبین؟
سلام ظهر بخیر طاعات قبول
ممنونم خدا رو شکر شما خووبید ؟ چه خبرا ؟؟
سلام ظهر بخیر طاعات قبول
ممنونم خدا رو شکر شما خووبید ؟ چه خبرا ؟؟
خداروشکر آجی خوبم.سلامتی آجی خبری نیس...فقط تازگی ها شنیدم تابستون بعدی و بعدیش ترم تابستونی بهمون میدن که زودتر درسمون تموم بشه البته نمیدونم این خبر چقد راسته چقد راست نیس
اسم نرم افزارش چیه؟
fotomixرو واسه میکس عکسا گرفتم .studioline photo classic رو گرفتم واسه قاب.slideshow creatorاین هم واسه کلیپ...حتی یه کلیپ 15 ثانیه ای درست کردم ولی بدون آهنگه
خب آجی آهنگ رو نمیتونی روش بذاری یا قبول نمی کنه؟
سلام آجی سارا. خوبی؟ طاعات و عبادات قبول.
چرا آجی میشه آهنگو گذاشت یه تب داره واسه انتخاب آهنگ ولی بعدش که سیو میکنم بدون آهنگه
چرا آجی میشه آهنگو گذاشت یه تب داره واسه انتخاب آهنگ ولی بعدش که سیو میکنم بدون آهنگه
فرمت خروجی رو میشه تغییر داد؟
فرمت رو عوض کن و امتحان کن.
تنظیمات صداش هم ببین درست باشه. گاهی موقع میکس گزینه mote نرم افزار فعاله.
من با این نرم افزار خیلی آشنا نیستم. معمولا تو همه نرم افزارها این امکانات وجود داره
فرمت خروجی رو میشه تغییر داد؟
فرمت رو عوض کن و امتحان کن.
تنظیمات صداش هم ببین درست باشه. گاهی موقع میکس گزینه mote نرم افزار فعاله.
من با این نرم افزار خیلی آشنا نیستم. معمولا تو همه نرم افزارها این امکانات وجود داره
آهان باشه مرسی،حالا ببینم چیکار میکنم.مرسی آجی