اتاق چت راسخون
آبجی یه سوال برام پیش اومد . الان این می تونه نفس بکشه ؟؟
شاید از دماغ نتونه نفس بکشه ولی چون لپا فشار اوردن و دهنش باز مونده از دهنش میکشه
هرسری نگاهش میکنم میخوام بخورمش.لپاش اعصابمو میریزه بهم
دوست عزیز یه کم خوشکل تر هاش رو انتخاب کن و از دیدنشون لذت ببر
آبجی یه سوال برام پیش اومد . الان این می تونه نفس بکشه ؟؟
شاید از دماغ نتونه نفس بکشه ولی چون لپا فشار اوردن و دهنش باز مونده از دهنش میکشه
هرسری نگاهش میکنم میخوام بخورمش.لپاش اعصابمو میریزه بهم
آبجی یه وخت روزه تون باطل نشه
بله الان دیدم ، هعی واقعا یادش بخیر ، دو سال پیش من انقدر به همه چیز دقت می کردم :\ در جریانید که !!
واقعا یادم رفت ، اخه داشتم انلاین بازی لهستان امریکا نگاه می کردم کلا فراموش کردم
بله یادمه چقدر دقت میکردین.حالا اگه بازم بیاین دقتتون میره بالا
شبکه ورزشم داشت نشون میداد.حیف شد ایران حذف شد.گزارشگره گفت هنوز امید هست که ایران بتونه صعود کنه ولی تو خبرا زدن که حذف شد
شماسروری.جناب کوهستانی یه سالی نامحسوس بودی همه چی یادت رفته.
شما لطف دارید ، نه نامحسوس نبودم ، کلا نبودم من فقط صندوق پیام چک میکردم
شکر خدا خوبم ملالی نیست جز دوری دوستان قدیمی . کجا بودی ؟ زن استوندی ؟؟ گرفتار شدی؟
نه زن که نگرفتم
اجی مگه از این خوشگل ترم داریم؟خیلی نازه .اینم یه کپل دیگه
آبجی یه وخت روزه تون باطل نشه
شانس اوردم که دم دستم نیست و الا میخوردمو روزه ام باطل میشد
اجی مگه از این خوشگل ترم داریم؟خیلی نازه .اینم یه کپل دیگه
یه کپلی که نمی تونی تکونش بدی حالا فکر کن مامانش بخواد بغلش کنه
بله یادمه چقدر دقت میکردین.حالا اگه بازم بیاین دقتتون میره بالا
شبکه ورزشم داشت نشون میداد.حیف شد ایران حذف شد.گزارشگره گفت هنوز امید هست که ایران بتونه صعود کنه ولی تو خبرا زدن که حذف شد
بله شبکه ورزش هم نشون میداد ولی اونجا که اعصاب خورد کنیه !!
والا اول که بازی تقریبا 30 ثانیه تاخیر داشت ، بعدم شما واقعا اعصابتون خورد نمیشه ؟؟؟
گزارشگر که گفته بود امید هست قبل ز ست پنجم بود فکر کنم و امید بود اگه امریکا ببره ، نه دیگه کلا حذف شدیم رفت
حالا جدا کاری می کنید ؟ دیگه دو سال نقل قول میزدم همش همین طور بوده ، اصلا پیشرفتی نداشتم
شرمنده پستتون رو ندیده بودم
احتمالا شما وقتی نقل قول میزنین از ادامه صحبت طرف مقابل شروع میکنین به نوشتن ولی من یه اینتر میزنم و تایپ میکنم.یه امتحان کنین ببینین درست میشه یانه
سلام به همکار عزیز من خوبم تو چطوری ؟ همکارا خوبن ؟
من خوبم همه سلام رسوندنددریافت نکردی؟
قصبه رو ندیدم چند روزیه نیست
مشکلی نیست خوب الان بخونینومگه چی شده؟نکنه اتاق خواهران اشتباهی رفتید؟خخخخ
اتاق خواهران هم داریم عایا ؟؟؟
بله شبکه ورزش هم نشون میداد ولی اونجا که اعصاب خورد کنیه !!
والا اول که بازی تقریبا 30 ثانیه تاخیر داشت ، بعدم شما واقعا اعصابتون خورد نمیشه ؟؟؟
گزارشگر که گفته بود امید هست قبل ز ست پنجم بود فکر کنم و امید بود اگه امریکا ببره ، نه دیگه کلا حذف شدیم رفت
واقعا حیف شد. بردن ولی حذف شدن. من بازی امریکا و لهستان رو صداش رو داشتم میشنیدم .اخرای ست پنجم بود که گزارشگر یه همچین حرفی زد شایدم من اشتباه شنیدم نمیدونم
شکر خدا خوبم ملالی نیست جز دوری دوستان قدیمی . کجا بودی ؟ زن استوندی ؟؟ گرفتار شدی؟
نه زن که نگرفتم
ماشاءاله چه اشتهائی به قول شاعر : اگه تو دلت شیطونه ، دنبالِ اینو اونه ، نکنه که زن بگیری تو این دوره زمونه ، اما اگه دونه دونه ، همه رو کردی نشونه ، میخوای بگیری بگیر اما فقط یه دونه ، اون میشه چراغ خونه اون میشه گل گلخونه
اتاق خواهران هم داریم عایا ؟؟؟
یه اتاق حرف های خواهرانه درست کردیم که دیشب برای اولین بار یه دوساعتی توش پست زدیم.
قراره هفته ای یه بار یکی دوساعت اجیا جمع بشیم و صحبت بکنیم منتهی دوستان زیادی شلوغش میکنن