راسخون

اتاق چت راسخون

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

یه شربتی،بستنی ای،شیرینی ای،ژله تزریقی ای نمیخواین بمناسبت افتتاح جدیداتاق بدین شماآبجیهاماداداشاهم توخوردنش بهتون کمک می کنیم.

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

دیگه ببخشید اگه کم و کسری داره با موس کشیدم بهتر از این نشد

آجی سادات دستت درد نکنه.واقعا عکاس قابلی هستی. خوشم اومد.

آجی جدی گفتین یا سربه سرم میذارین؟؟راستی آجی معرفی کنم یا خودتون میشناسین؟؟

هرچی گفتین تو اتاق چت یه کم یادم مونده. نه عکسه جالب بود. جدا غافلگیر شدم. نیاز به معرفی هست معرفی کنین
shayesteh2000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6168
|

آجی  سلما فک کردم رفتین پفک و چیپس و لواشک و تخمه بیارین...

وای چقدر هواگرمه ..کی کولرو خاموش کرده

farshon کاربر طلایی1
|
|

آی محسن کجاییکه بساطه ارکستروراه بندازی

خودمونیم جوونیم هیچکاره بودیم

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

منم همینطور. البته بعد از ظهر یه کم جبران میکنم. دو روز پشت سر هم تا خود اذان خوابیدم. بعد تند تند و دستپاچه سفره گذاشتم. ولی خواب چسبید بهم.

منم امروز دو سه ساعتی بعدازظهر خوابیدم خیلی چسبید ولی بازم کمبود خواب دارم

salma57 کاربر طلایی1
|
|

یه شربتی،بستنی ای،شیرینی ای،ژله تزریقی ای نمیخواین بمناسبت افتتاح جدیداتاق بدین شماآبجیهاماداداشاهم توخوردنش بهتون کمک می کنیم.

شما وسایلو جابجا کردین. یخچال پر وسیله بوده. اگه نخوردین باز هم هست. هم بخئرین هم به بقیه تعارف کنید. واقعا روتون میشه شما بشینید آجی ها پاشن پذیرایی کنن؟
hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

مراسم تودیع ومعارفه مدیریت تالار وبلاگ راس ساعت دوازده ظهر تا سه بعدازظهر روز چهارشنبه یازده تیرماه برگزار خواهد شد

|
|

همیشه هم ثابت میمونه (یه عمره قبل 18 سال به سر میبریم )

اجی فرق ما با اقایون همینه دیگه یعنی تا 18 سالگی مثل اونا رشد میکنیم بعد ما 50-60 سال تو همین هجده سال میمونیم ولی اونا سنشون همین جوری میره بالا و پیر میشن

farshon کاربر طلایی1
|
|

من کمی تقلیدصداکنم

درره منزل لیلی که خطرهاست درآن

شرط اول قدم آنست که مجنون باشی

به به

|
|

آبجی نازنین درست میگن آبجی ها که 18 سالشونه باید 7.30 ساعت در روز استراحت کنند. خواهش میکنم آبجی سلما انجام وظیفه بود فقط بعضی چیزا مونده برای فردا که بیارم مثل تتلویزیون و یخچال

ممنون که سن اجیا یادتون میمونه

salma57 کاربر طلایی1
|
|

مراسم تودیع ومعارفه مدیریت تالار وبلاگ راس ساعت دوازده ظهر تا سه بعدازظهر روز چهارشنبه یازده تیرماه برگزار خواهد شد

ما که میشناسیمتون. به کی میخواین معرفی کنید؟ معارفه رو بذارید برای وقتی که گزینه های مدیریت تالار وبلاگ نویسی برای آقا سید فعال شد.
farshon کاربر طلایی1
|
|

شما وسایلو جابجا کردین. یخچال پر وسیله بوده. اگه نخوردین باز هم هست. هم بخئرین هم به بقیه تعارف کنید. واقعا روتون میشه شما بشینید آجی ها پاشن پذیرایی کنن؟

رومون که نگوآبجی سنگ پای قزوینه،امااگه منظورنه توزورتون اینه بریم میدونه امام دسیت وپنجره نرم کنیم.

farshon کاربر طلایی1
|
|

ضمناوسیله رفت وبرگشت هم مهیامی باشدتابهونه ای درکارنباشه.خخ

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

ما که میشناسیمتون. به کی میخواین معرفی کنید؟ معارفه رو بذارید برای وقتی که گزینه های مدیریت تالار وبلاگ نویسی برای آقا سید فعال شد.

پس موقعی که گزینه معارفه مدیریت سید فعال شدم معرفی حدیر جدید تتلار وبلاگ را اطاگلاعیش را می زنم

shayesteh2000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6168
|

همیشه هم ثابت میمونه (یه عمره قبل 18 سال به سر میبریم )

اجی فرق ما با اقایون همینه دیگه یعنی تا 18 سالگی مثل اونا رشد میکنیم بعد ما 50-60 سال تو همین هجده سال میمونیم ولی اونا سنشون همین جوری میره بالا و پیر میشن

قربونت آجی ...یعنی رو دست کتابهای رشد رو آوردینا ...خنده