اتاق چت راسخون
یه شربتی،بستنی ای،شیرینی ای،ژله تزریقی ای نمیخواین بمناسبت افتتاح جدیداتاق بدین شماآبجیهاماداداشاهم توخوردنش بهتون کمک می کنیم.
دیگه ببخشید اگه کم و کسری داره با موس کشیدم بهتر از این نشد
آجی سادات دستت درد نکنه.واقعا عکاس قابلی هستی. خوشم اومد.
آجی جدی گفتین یا سربه سرم میذارین؟؟راستی آجی معرفی کنم یا خودتون میشناسین؟؟
هرچی گفتین تو اتاق چت یه کم یادم مونده. نه عکسه جالب بود. جدا غافلگیر شدم. نیاز به معرفی هست معرفی کنین
آجی سلما فک کردم رفتین پفک و چیپس و لواشک و تخمه بیارین...
وای چقدر هواگرمه ..کی کولرو خاموش کرده
آی محسن کجاییکه بساطه ارکستروراه بندازی
خودمونیم جوونیم هیچکاره بودیم
منم همینطور. البته بعد از ظهر یه کم جبران میکنم. دو روز پشت سر هم تا خود اذان خوابیدم. بعد تند تند و دستپاچه سفره گذاشتم. ولی خواب چسبید بهم.
منم امروز دو سه ساعتی بعدازظهر خوابیدم خیلی چسبید ولی بازم کمبود خواب دارم
یه شربتی،بستنی ای،شیرینی ای،ژله تزریقی ای نمیخواین بمناسبت افتتاح جدیداتاق بدین شماآبجیهاماداداشاهم توخوردنش بهتون کمک می کنیم.
شما وسایلو جابجا کردین. یخچال پر وسیله بوده. اگه نخوردین باز هم هست. هم بخئرین هم به بقیه تعارف کنید. واقعا روتون میشه شما بشینید آجی ها پاشن پذیرایی کنن؟
مراسم تودیع ومعارفه مدیریت تالار وبلاگ راس ساعت دوازده ظهر تا سه بعدازظهر روز چهارشنبه یازده تیرماه برگزار خواهد شد
همیشه هم ثابت میمونه (یه عمره قبل 18 سال به سر میبریم )
اجی فرق ما با اقایون همینه دیگه یعنی تا 18 سالگی مثل اونا رشد میکنیم بعد ما 50-60 سال تو همین هجده سال میمونیم ولی اونا سنشون همین جوری میره بالا و پیر میشن
من کمی تقلیدصداکنم
درره منزل لیلی که خطرهاست درآن
شرط اول قدم آنست که مجنون باشی
به به
آبجی نازنین درست میگن آبجی ها که 18 سالشونه باید 7.30 ساعت در روز استراحت کنند. خواهش میکنم آبجی سلما انجام وظیفه بود فقط بعضی چیزا مونده برای فردا که بیارم مثل تتلویزیون و یخچال
ممنون که سن اجیا یادتون میمونه
مراسم تودیع ومعارفه مدیریت تالار وبلاگ راس ساعت دوازده ظهر تا سه بعدازظهر روز چهارشنبه یازده تیرماه برگزار خواهد شد
ما که میشناسیمتون. به کی میخواین معرفی کنید؟ معارفه رو بذارید برای وقتی که گزینه های مدیریت تالار وبلاگ نویسی برای آقا سید فعال شد.
شما وسایلو جابجا کردین. یخچال پر وسیله بوده. اگه نخوردین باز هم هست. هم بخئرین هم به بقیه تعارف کنید. واقعا روتون میشه شما بشینید آجی ها پاشن پذیرایی کنن؟
رومون که نگوآبجی سنگ پای قزوینه،امااگه منظورنه توزورتون اینه بریم میدونه امام دسیت وپنجره نرم کنیم.
ضمناوسیله رفت وبرگشت هم مهیامی باشدتابهونه ای درکارنباشه.خخ
ما که میشناسیمتون. به کی میخواین معرفی کنید؟ معارفه رو بذارید برای وقتی که گزینه های مدیریت تالار وبلاگ نویسی برای آقا سید فعال شد.
پس موقعی که گزینه معارفه مدیریت سید فعال شدم معرفی حدیر جدید تتلار وبلاگ را اطاگلاعیش را می زنم
همیشه هم ثابت میمونه (یه عمره قبل 18 سال به سر میبریم )
اجی فرق ما با اقایون همینه دیگه یعنی تا 18 سالگی مثل اونا رشد میکنیم بعد ما 50-60 سال تو همین هجده سال میمونیم ولی اونا سنشون همین جوری میره بالا و پیر میشن
قربونت آجی ...یعنی رو دست کتابهای رشد رو آوردینا ...خنده