اتاق چت راسخون
دیگه ببخشید اگه کم و کسری داره با موس کشیدم بهتر از این نشد
آجی سادات دستت درد نکنه.واقعا عکاس قابلی هستی. خوشم اومد.
سلام آجی نازنین
خوبین؟نماز وروزه ها قبول حق
خوب من دیگه باید برم بخوابم تا ساعت خوابم بهم نخوره....طبق کتب و گفتهی روانشناسان یک فرد موفق باید بین 6 تا 8 ساعت بسته به سنش بخوابه.
حسین جان انشاالله که برمیگردی. بعدشم این قضیه که منو به عنوان مدیر جای شما بذارند از سوی هیچ مسئولی تایید نشده و شایدم نشه به دلایلی که ترجیح به سکوت می گیرم در موردشون.
دیشب حاج آقا تایید کردند وآبجی سلما هم شاهده چون حاج آقا گفتن از این که سید قبول زحمت می کنه مچاکریم
پس به سلامتی مبارکه.
حالاعروس کدومتونین؟خخخخ
خخخخ،سلطان شادیها
خوب من دیگه باید برم بخوابم تا ساعت خوابم بهم نخوره....طبق کتب و گفتهی روانشناسان یک فرد موفق باید بین 6 تا 8 ساعت بسته به سنش بخوابه.
چقدرم ما عمل میکنیم .
اجیا ماها که سنمون کمتره باید بیشتر بخوابیما
به سلامت.التماس دعا
به سلامت ..موفق باشین
سلام آجی نازنین
خوبین؟نماز وروزه ها قبول حق
ممنون خداروشکر خوبم ان شاءالله شما هم خوب باشین
سیدوقتی میره عطروبوش هست
عطراون عطره اجدادشه
مثه اجدادش نامحسوس وجودداره
پیشاپیش ولادت روزچهارشنبه روتبریک می گویم
چقدرم ما عمل میکنیم .
به سلامت.التماس دعا
منم همینطور. البته بعد از ظهر یه کم جبران میکنم. دو روز پشت سر هم تا خود اذان خوابیدم. بعد تند تند و دستپاچه سفره گذاشتم. ولی خواب چسبید بهم.
چقدرم ما عمل میکنیم .
به سلامت.التماس دعا
همیشه هم ثابت میمونه (یه عمره قبل 18 سال به سر میبریم )
دیگه ببخشید اگه کم و کسری داره با موس کشیدم بهتر از این نشد
آجی سادات دستت درد نکنه.واقعا عکاس قابلی هستی. خوشم اومد.
آجی جدی گفتین یا سربه سرم میذارین؟؟راستی آجی معرفی کنم یا خودتون میشناسین؟؟
خواب بعد از 40 سالگی زیر 4 ساعتم باشه مشکل ایجاد نمیکنه.... البته گفتم آدم موفق منظورم خودم نبودا من حداکثر 5 ساعت می خوابم اصلا هم به این حرفا اعتقاد ندارم، به نظر خودم یک فرد موفق اونه که اعتدال ایجاد کنه بین خواب و مطالعه و زندگی روزانش.
روحانی مچاکریم که اعتدال را به سید دادی .خخخخ،/اژ طرف حسن آقا یه کلید به شما اهدا خواهد شد .خخخ