اتاق چت راسخون
سلام آجی فاطمه ..اهالی اتاق چت هستند که عکس گرفتین ؟
سلام آجی گلم آره خخخخ
آجی خیلی قشنگه ...اگه پیشمون بودین با خانواده میومدیم ازمون عکس بگیری
سلام بر آیجی فاطمه. سلام بر آبجی بزرگوار، آبجی شایسته، آقازادتون خوب هستن آبجی شایسته؟ محتاجیم به دعا. چشم
سلام ،وقتتون بخیر نماز روزه هاتون قبول باشه.
سیدجان
ماروهم ببین این پایین مایین هاهستیم،ببین من ورضایی داریم دست تکون میدیم
ممنون از اجی شایسته و همچنین اقا سید بزرگوار.این روزها وشب ها التماس دعای فراوون
سلام بر آیجی فاطمه. سلام بر آبجی بزرگوار، آبجی شایسته، آقازادتون خوب هستن آبجی شایسته؟ محتاجیم به دعا. چشم
خیلی ممنونم خوبه خداروشکر ...لطف دارین ..چشمتون بی بلا
سلام شب همگی بخیر.طاعات و عباداتتون قبول حق
اتاق جدید مبارک
سلام آجی نازنین ثامنه. خوبین؟ خوش اومدین. من هم ورود به اتاق جدید رو به شما تبریک میگم. ان شالله خاطرات خوبی تو این اتاق برای شما و همه اتاق چتی ها رقم بخوره
سلام آجی فاطمه ..اهالی اتاق چت هستند که عکس گرفتین ؟
سلام آجی گلم آره خخخخ
آجی خیلی قشنگه ...اگه پیشمون بودین با خانواده میومدیم ازمون عکس بگیری
نه ایشون دارن تعارف میکنن توتعریف واگرنه که مثه نقاشیهای مسابقه آبجی سلماست
دیگه ببخشید اگه کم و کسری داره با موس کشیدم بهتر از این نشد
حسین جان انشاالله که برمیگردی. بعدشم این قضیه که منو به عنوان مدیر جای شما بذارند از سوی هیچ مسئولی تایید نشده و شایدم نشه به دلایلی که ترجیح به سکوت می گیرم در موردشون.
دیشب حاج آقا تایید کردند وآبجی سلما هم شاهده چون حاج آقا گفتن از این که سید قبول زحمت می کنه مچاکریم
سلام آجی نازنین ثامنه. خوبین؟ خوش اومدین. من هم ورود به اتاق جدید رو به شما تبریک میگم. ان شالله خاطرات خوبی تو این اتاق برای شما و همه اتاق چتی ها رقم بخوره
ان شاءالله برای همگیمون خاطرات خوبی رقم بخوره.یادش بخیر اون درسای شجاعتی که ماه رمضان سال پیش پاس کردیم موند تو اون یکی اتاق و خاطراتش تو ذهنمون موند
حسین جان انشاالله که برمیگردی. بعدشم این قضیه که منو به عنوان مدیر جای شما بذارند از سوی هیچ مسئولی تایید نشده و شایدم نشه به دلایلی که ترجیح به سکوت می گیرم در موردشون.
دیشب حاج آقا تایید کردند وآبجی سلما هم شاهده چون حاج آقا گفتن از این که سید قبول زحمت می کنه مچاکریم
پس به سلامتی مبارکه.
حالاعروس کدومتونین؟خخخخ