اتاق چت راسخون
سلام. روز همگی بخیر.
طاعات و عبادات همگی قبول
علیک سلام به شماوآبجی فاطمه عکاس باشی طاعات هرسه بزرگوارقبول باشه
سلام،قبول حق همچنین.سلام آقای رضایی
سلام آقای رضایی. خوبین؟
چه خبر از درس شیرین شیمی!
شروع کردین به خوندن؟
بله ،سوالات درس شیمی شهریور پنج سال اخیر را دانلود کردم ،کتابی بانام پیک گلواژه هم تهیه کردم ،با معلم شیمی هم حرف زده بود که گفت شما کامل کتاب را بخون من تو پنج جلسه میام برات جمع وجور می کنم که برای امتحان مشکلی نداشته باشی ،فعلا گفته جلسه ۶۰هزار تومن ،پولش را دارم تهیه می کنم که ان شالله بعد از پانزده مرداد پنج جلسه بگیرم
سلام آجی فاطمه سادات. خوبین؟
طاعات و عبادات قبول.
چه خبر؟
نتایج رو اعلام نکردن؟!
مدیر فرشون چندیست که برنامه خندوانه اصرار دارد شما در برنامه شان حصور یابید .خخخ
نه بابا،من کجاهندوانه کجا؟
از برنامه ماه عسل هم نامه براتون ارسال شده ،فقط تو برنامه ماه عسل بابد خیلی بنالی .خخخ
من میخوام ادامه تحصیل بدم حالااگه زن ازنوعه چینیش شداشکل نداره
سلام آجی فاطمه
خوش اومدید ،پس چرا لنز دوربینتون شکیسته .خخخ
مدیر فرشون شما از وسایل نقلیه کدوماش را گواهینامش را داری؟
پلاستیک نه ببخشیدبالستیک.خخهخ
ماشین چی داری .؟
من اتوبوس دارم.تومشهدبهش میگن خط۱۱اوناییکه ماشین ندارن.خخخ
منم موتور دارم خط ۲۲.خخخ
سلام آقای رضایی. خوبین؟
شروع کردین به خوندن؟
بله ،سوالات درس شیمی شهریور پنج سال اخیر را دانلود کردم ،کتابی بانام پیک گلواژه هم تهیه کردم ،با معلم شیمی هم حرف زده بود که گفت شما کامل کتاب را بخون من تو پنج جلسه میام برات جمع وجور می کنم که برای امتحان مشکلی نداشته باشی ،فعلا گفته جلسه ۶۰هزار تومن ،پولش را دارم تهیه می کنم که ان شالله بعد از پانزده مرداد پنج جلسه بگیرم
من زوررختخواب روجمع جورمیکنه؟
مدیر فرشون چندیست که برنامه خندوانه اصرار دارد شما در برنامه شان حصور یابید .خخخ
نه بابا،من کجاهندوانه کجا؟
از برنامه ماه عسل هم نامه براتون ارسال شده ،فقط تو برنامه ماه عسل بابد خیلی بنالی .خخخ
من میخوام ادامه تحصیل بدم حالااگه زن ازنوعه چینیش شداشکل نداره
آهان راستی کارشناسی ارشد را چی کار کردی؟؟؟
نتایجه ارشدوقته انگورهااعلام میشه
سلام آجی فاطمه سادات. خوبین؟
طاعات و عبادات قبول.
چه خبر؟
نتایج رو اعلام نکردن؟!
خوبم آجی خداروشکر،روزا خوبم منتها بعد افطاربا اینکه غذام کمه حالم بد میشه.سلامتی آجی.7تاش اومده 3 تا مونده!
سلام آقای رضایی. خوبین؟
شروع کردین به خوندن؟
خخخخخخ،از دست تو
کلی تیزررادیوجوان ازم خواسته دارم روش کارمیکنم
نتایجه ارشدوقته انگورهااعلام میشه
وقته انگورها دیگه چی هست؟؟؟
سلام آجی فاطمه
خوش اومدید ،پس چرا لنز دوربینتون شکیسته .خخخ
جنابعالی زدین خرابش کردین!
سلام آقای رضایی. خوبین؟
شروع کردین به خوندن؟
خخخخخخ،از دست تو
مگه دستم چی شده خودت گفتی صبح ازهردستم یک هنرمیریزه.خخخ