اتاق چت راسخون
سلام شب همگی بخیر.طاعات و عباداتتون قبول حق
اتاق جدید مبارک
سلام آجی نازنین خوش اومدین ...
آبجی فاطمه
همین الان آژان نه آژانس یه تاج گل آورده میگه شماسفارش دادین کجابذارمش؟
آبجی فاطمه
همین الان آژان نه آژانس یه تاج گل آورده میگه شماسفارش دادین کجابذارمش؟
مال آجی سلماهست ،بذارید رو میز ایشون
سلام، من گوشیم باتریش ته کشیده زدم شارژ یکم شارژ شد اگر خوابم نبرده باشه میام. داداش فرزاد مراسم نمی خواد من که قرار نیست مدیر بشم بلکه به مدت دو الی سه ماه جای حسین قراره به تالارش برسم
سلام بر آبجی نازنین بزرگوار.
علیک سلام دوستدارامام رضا
خوش اومدین،پس چرادسته خالی اومدین؟
میخواستم دست پر بیام ولی 9 صفحه دیر رسیدم :-)
سلام آجی فاطمه ..اهالی اتاق چت هستند که عکس گرفتین ؟
سلام آجی گلم آره خخخخ
علیک سلام دوستدارامام رضا
خوش اومدین،پس چرادسته خالی اومدین؟
میخواستم دست پر بیام ولی 9 صفحه دیر رسیدم
آبجی سلماگفتن که مدیریشون ایجاب میکرده که نفره اول باشن ونظارت کنن روپستهای اول واسه حدیث که ظاهرانرسیدندوسرعته منوآقارضایی ازنوربیشتربوده.
سلام آقاسید بزرگوار ..طاعات قبول ....این شبها برای ما دعاکنید ...
مدیرسلما
میشه ازتون خواهش کنم یه مراسم معارفه همروزچهارشنبه دراتاقه چت داشته باشیدمجلسه پارتی بازی نه گودبای پارتی مدیررضایی وگودلاک وخوش آمدگوییه مدیرمیراکبری بابته مدریته جدیدشون درتالاره وبلاگ؟
اتاق چت بازه. ولی هنوز مساله قطعی نیست. شاید قضیه طور دیگه ای پیش بیاد.صبر کنید تا تصمیم آقای رضایی قطعی بشه و البته فکر نمیکنم مدیریت رو بهدطور کامل بذارن کنار. شاید مدیر همکار انتخاب کنند.
سلام مجدد آجی من یه همکار گرفتم آقای شیرانی که اصلا حضور فعال ندارد یه روز میاد بیست روز نمیاد ،سید مثل خودم فعال ،مسوولیت پذیر ولی دقت وآموزش هاش بهتر وبیشتر از من هست منم مجبور به استعفایم وممکنه جای سید دایمی باشد ومن دیگه به مدیریت تالار وبلاگ بر نگردد لذا گودبای پارتی را به خاطر فرشون بگیرید که دلش نشکنه .خخخ
سلام آجی گلم آره خخخخ
اون دونفرپشت سریهم من ورضایی هستیم.خخخ