سوالات من در تالار بازی
با سلام خدمت تمامی دوستان
اول از همه امیدوارم طاعت و عبادات همه مورد قبول حق واقع شده باشه
سوال من این هست که :
1 ) آیا در ماه مبارک رمضان شما وقتتان برای بازی کامپیوتری و یا دنبال کردن اخبار دنیای بازی کمتر میشه و یا بیشتر ؟؟ ( لطفا دلیل خودتان هم ذکر کنید )
2 ) و سوال دومم هم اینه که چه سبکی از بازی ها را در این ماه بیشتر دوست دارید انجام بدید ( لطفا دلیل خودتان هم ذکر کنید) ؟؟؟؟
ممنون میشوم من را همراهی کنید.
با تشکر
سوال من این هست که :
1 ) آیا در ماه مبارک رمضان شما وقتتان برای بازی کامپیوتری و یا دنبال کردن اخبار دنیای بازی کمتر میشه و یا بیشتر ؟؟ ( لطفا دلیل خودتان هم ذکر کنید )
2 ) و سوال دومم هم اینه که چه سبکی از بازی ها را در این ماه بیشتر دوست دارید انجام بدید ( لطفا دلیل خودتان هم ذکر کنید) ؟؟؟؟
ممنون میشوم من را همراهی کنید.
با تشکر
1 - معمولا اگر بیکار باشم و کم آبی اذیتم نکنه بیشتر میشه و می تونه برای سرگرم شدن تا افطار می تونه مفید باشه(البته در حد معمول)
2- بازی هایی که هم سرگرم کننده باشه و هم نیاز کمتری به فعالیت های فکری و حرکتی داشته باشه ( در ضمن با شئونات ماه رمضان هماهنگ باشند)
من زیاد اهل بازی نیستم ولی اگه خیلی بیکار باشم یه دست فوتبال بازی می کنم
بعد از فوتبال بازی فکری رو خیلی دوست دارم
بازی های فکری قبلا در حدود نیم ساعت در روز انجام می دادم ولی در ماه رمضان وقت نمی رسه انجام بدم
چون وقت بعضی از کارهای قبلی رو اختصاص دادم به استراحت
بیشتر- چون وقتم نسبت به ماه های دیگه که تو خونه هستم بیشتره منم کلا بازی میکنم
بازی فقط اکشنش خوبه حالا با ارفاق ماشینشم خوبه
) آیا در ماه مبارک رمضان شما وقتتان برای بازی کامپیوتری و یا دنبال کردن اخبار دنیای بازی کمتر میشه و یا بیشتر ؟؟ ( لطفا دلیل خودتان هم ذکر کنید )
داداش اصلا و قت نداريم چه برسه به بازي كردن با كامپيوتر
اگر وقت كنم بازي آنلاين چون هيجانش بيشتره
بنام خدا
بنده که اهل بازی نیستم و با توجه به سن و سالم بازیهای کامپیوتری را مناسب خودم نمیدانم اما در پاسخ این سوال شما باید بگویم چه مسئله ای در ماه رمضان تغییر کرده که وقت اضافه ای ایجاد شده باشد ، آنهائی که به یاری خدا روزه میگیرند فقط از یک وعده ناهار ظهر استفاده نمی کنند و با توجه به گرمی هوا و بدلیل اینکه سحر باید ساعتی را بیدار بمانند لذا مجبورند در روز استراحت و خواب بیشتری بکنند که کمبود خوابشان را جبران کنند.بنظر بنده با توجه به فرصتی که در این ماه برای همه مردم از کودک و جوان و بزرگسال گذاشته شده باید حداکثر استفاده معنوی را برد و اگر از بازی هم استفاده می شود باید بازیهائی باشد که ضمن رفع خستگی مطلبی را به استفاده کننده بیاموزد مثل بازی های قرآنی و پرسش و پاسخ های عمومی.
به نظرم پاسخ این سوال را هم در سوال اول داده باشم اما بازی های فکری و اطلاعات عمومی میتوانند سرگرمی خوبی باشند.
سلام و عرض ادب
معمولا در مورد بازی،چون به بازی کامپیوتری و موبایلی علاقه دارم هر وقت بتونم بازی می کنم. بستگی به وقتم داره. خودم امسال خیلی سراغ بازی های کامپیوتری و یا حتی موبایلی نرفتم.
بچه ها هم چون بازی های موبایلی هم اومده دیگه کامپیوتر رو کمتر به خاطر بازی روشن میکنن.
بستگی داره از بازی خوشم بیاد یا نه!
بیشتر بازی فکری دوست دارم. حل جدول، بازی و ریاضی، یه وقتهایی هم بازی های دیگه رو امتحان می کنم. معمولا خوشم نیاد به بچه ها نشون میدم اگه خوششون نیومد حذفش می کنم.
باسلام ، حضور بنده كمتر شده ، بقيه رو نمي دونم.
من تو این ماه خیلی بازی کامپیوتری میکنم
بیشتر بازی اکشن مثل Sam Serious 2
1. نمیشه گفت کمتر یا بیشتر، بستگی داره که شرایط چطور باشه. مثلا کارهای عقب مانده نداشته باشم و...
2. استراتژیک، چون بیشتر از تکنیک و هوش استفاده می کنی و به هدف می رسی.
با سلام و عرض ادب
من معمولا زیاد اهل بازی نیستم ولی اگه قرار باشه بازی بکنم بیشتر بازی های فکری رو دوست دارم ولی تو ماه مبارک قضیه فرق میکنه، اگه قرار باشه بازی کنم بازی رو میکنم که نیاز به فکر کردن نداشته باشه