لطیفه بروز
با سلام .
روستای ما یک مرد زندگی می کرد معروف به شنبلو . یک روز زنش به زن همسایه می گوید که پسرش بیاید کمک پسرش زن همسایه می گویند نامزد کرده نمی تواند. شنبلو می شنود. دو روز بعد همسایه برای بردن وسایل به باغ می آید دم در آقای شنبلو و می گوید اولاغتان را بدهید به باغ وسایل بفرستم آقای شنبلو به زن همسایه با کمال خرسندی می گویند اولاغ را به اولاغ همسایه نامزد کردند نمی شود.وسایل ببرد.
آموزگار پس از پایان درس:
می دونم این بار هم %80 از شما درس را نفهمیدید.
شاگرد از ته كلاس: آقا ما كه اصلاً این قدر نیستیم!!!
تو دبستان واسه امتحانا به ما میگفتن خودتون برگه امتحانی بخرید بیارید، هیچی مثل این بهم فشار نمیاورد که لوازم فنا رفتن رو خودمون تهیه میکردم.
از ما که گذشت ولی خدایا دفعه بعدی همین خواص شلغم رو بریز تو موز.
یه بارم میخواستم ی آهنگ دانلود کنم دیدم بغلش نوشته بود linkin Park پاشدم لباس پوشیدم رفتم تو پارک دنبال لینک دانلود آهنگه.
همه تو فامیلاشون یه بچه منحرف دارن که بچه هاشونو از دوستی با اون نهی میکنن، اگه شما میگید ما همچین فامیلی رو نداریم همون بچه خودتون هستین.
با گوشی موبایل و شارژر رفتم دستشویی، وقتی اومدم بیرون دیدم خانوادم ۵ ساله از اونجا رفتن.
شما به یه سنگ بگو من دیشب خیلی کم خوابیدم، اگه همون وقت دهن باز نکرد بگه باز خوبه من که اصلا نخوابیدم.
ساعت 5 صبح واسم مسيج اومد. به سختی از زیر پتو دراومدم دیدم نوشته:
بازار فرش ایرانیان شعبه دیگری ندارد
انقد خوشحال شدم که نگو
همش فکر میکردم یه شعبه دیگه دارن و به من نمیگن بیشورا !!
دیشب تو پمپ بنزین یه معجزه دیدم
یارو نزدیک پنج لیتر و نیم تو یه ظرف چهار لیتری بنزین زد
وقتی هم به مسئول پمپ بنزین گفت یارو گفت احتمالا دبه ت خرابه
یادش بخیر ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺭﻭﺯ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺑﻮﺩ و ﻫﻤﻪ ﯼ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺍﻭﻝ ﺍﺑﺘﺪﺍﯾﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺟﺰ ﻣﻦ ، ﺭﻓﺘﻢ ﭘﯿﺶ ﻣﺪﯾﺮ ﮔﻔﺘﻢ آﻗﺎ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﻨﯿﻢ ؟؟؟!!!
ﯾﻨﯽ ﺍﺯ ﺑﭽﮕﯽ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻣﻨﮕُﻼﺯیسازیوم ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻮﺩﻡ !.
چاقوئی را به کسی نشان داند و گفتند چیست؟ گفت بچه اره است هنوز دندان در نیاورده .
به هرکی میرسیم مشتشو میاره جلو میگه کرونا اومده بجای دست دادن اینجوری بزن قدش. حالا انگار مجبورشون کردن حتما یه جایی از بدنشونو با بقیه اتصال بدن. خب عین آدم واستا فقط بگو سلام
هیچوقت فکر نمیکردم یه خفاش بتونه مدرسمونو تعطیل کنه(کرونا)
چون دوستت دارم بهت دست نميدم چيه؟
يه ساطور بگيريد دستتون هر کی دستشو دراز كرد از آرنج قطع كنيد