22 سال درس دادم
اینم قبول دارم که کلا فرهنگ عمومی کشور ما برای علم و علم آموزی ..ارزش قابلی رو قائل نیست ....ولی مثلا برای برخی کارها اعم از ریخت و پاش های بیجا و ضد فرهنگی خوب هزینه میکنند (حتی همون موسسات آموزشی و لی دلشونم میخوادمربی با مدرک بالا و حقوق ناچیز بیاد سر کلاس و افتخار کنند و مباهات ....
اینگونه موسسات رو تا میشه باید ادبشون کرد (با انواع راه کارها ) تا یاد بگیرند
بودجه ها بحثش مفصله.
اسمش رو نمیشه به هیچ وجه توزیع عادلانه گذاشت.
کلا هر کسی به سود و زیان خودش بیشتر فکر می کنه و حواسش بیشتر به جیب خودش هست.
من یادم میاد قدیم اصلا نیازی نبود کلاس جبرانی برای بچه ها بگذارند.
یعنی اینقدر معلمان با صبر و علاقه به دانش آموزان مطالب رو یاد می دادند که خیلی از والدین نیازی به کلاس جبرانی نمی دیدند.
ولی الان در همین مدارس ابتدایی که من شاهدش هستم، معلم اول مدرسه اعلام می کنه که روزهای پنج شنبه، کلاس های جبرانی هم می گذاریم. با شهریه ای حالا هرچند ناچیز! (حالا بعضی وقتها انصاف دارند و دسته جمعی کلاس می گذارند و با هزینه کم. بعضی وقتها هم اعلام می کنند ما تو خونه هم تدریس می کنیم. ( این یعنی معلم از همین اول قرار رو گذاشته به این حساب که دانش آموز رو یا کندذهن معرفی می کنه یا اینکه از کم کاری خودش مطمئنه).
خب آجی راهش رو پیدا کردندچطوری پول در بیارن و جبران کنند ...باهوش شدند معلمای امروزه
خب آجی راهش رو پیدا کردندچطوری پول در بیارن و جبران کنند ...باهوش شدند معلمای امروزه
من دیگه حرفی ندارم.
واقعا جای تاسف داره ..هیچی نگم بهتره ..
فتبارک الله احسن الخالقین
شغلها بالا و پایین دارن.
هم باوجدان هست و هم بی وجدان
شما کارگر رو مثال زدین.
اگه یک کارگر بخاطر حقوق کم، تو کارش کم بذاره جان همان معلم به خطر میفته. ساختمانی که برای یک معلم میسازه اگه حقوقش براش رضایت بخش نباشه و بخواد غرضش رو در دنیای بیرون ، در کارش نشون بده، جون خیلی ها به خطر میفته (همانطور که تا حالا بر اثر سهل انگاری بعضی ها این اتفاق افتاده)
اشتباهاتی تو کار و برخورد همه ما هست! مگه کارمند، یا همون مسافرکش، زندگی نمی کنه!
یک نکته!
فرزند یک کارگر، یا مامور شهرداری گاهی شغل پدرش رو با خجالت میگه ولی این مشکل برای فرزند یک معلم وجود نداره.
ارزش و جایگاه و احترامی که برای معلمین هست شاید برای شغل های دیگه نباشه.
گرچه پیامبر بر دستان یک کشاورز بوسه میزد.
یه چیزهایی رو با پول نمیشه به دست آورد. و این نکته گاهی مورد غفلت همه ما واقع میشه.
خیلی از معلمان حاضر نیستند با همان حقوق میلیاری به کارهای سنگین کارگری بپردازند، در صورتی که خیلی از کارگران در بخش های مختلف، شاید حاضر باشند به دلیل سختی کار، شغلی با درآمد کمتر و زحمت کمتر انتخاب کنند!!!
پیاده کردن این روشا با دانش آموزا و دانشجویان امروزی بعید میدونم جواب بده؛ مگر در موارد محدود!!!
دوستان همه افراد جامعه چه مسئول چه غیر مسئول چه دانش آموز و دانشجو چه خانواده آنان نسبت به امر آموزش و پرورش بی انگیزه هستند والسلام نامه تمام
سلام. معلم دارای منزلت بالایی است. معلمی شغل انبیاست. سعی کردم بیشتر نظرات را مطالعه کنم.
حقوق یک فرهنگی که سید جان عرض کردند در بیشترین مقدر حدود 2400000 تومان است، که من با شناختی که از معلمان دارم این مبلغ را بسیار پایین تر و حتی کمتر از دو میلیون تومان می دانم.
در کشور آلمان معلمان بالاترین حقوق را دریافت می کنند. طی این اتفاق پزشکان و مهندسان آلمانی در مورد بالاتر بودن حقوق معلمان نسبت به آن ها اعتراض کردند که مرکل،صدراعظم آلمان، در پاسخ گفتند که همین معلمان هستند که شما را به این سطح رسانده اند.