غربالیز (عکسهای خودم)
با سلام خدمت دوستان عزیز
چند وقت پیش رفته بودم شهر میبد، که از شهرهای استان یزد هستش
شهرداری اونجا یه پارک بسیار زیبا (که من اولش فکر کردم ساختهی خود طبیعت هستش!) رو ایجاد کرده با عنوان "غربالیز"
واقعاً توی استان کویری یزد، یه اینطور جایی، مثل بهشت میمونه!
جای بسیار بسیار خوش آب و هوا و خنکی هست
هم کنار دریاچه بود و هم کوهنوردی!
انشاالله روزی شما بشه و برید از نزدیک ببینید
من یه سری عکس گرفتم، توی این تایپک میزارم، امیدوارم که خوشتون بیاد
بنام خدا
سلام دوست گرامی
با تشکر از عکس های زیبائی که از تفریحگاه غربالبیز تهیه کرده و برای اعضاء محترم گذاشته اید.اما یک سوالی دارم : شما مطمئن هستید که غربالبیز یک تفریحگاه در میبد بوده و یا هست؟ تا آنجائی که بنده اطلاع دارم غربالبیز تفریحگاه چندین ساله شهر مهریز یزد بوده و می باشد که با ساماندهی خوبی که شهرداری برای آنجا انجام داده به یک تفریحگاه زیبا تبدیل شده است.ضمنا عکس ها تماما شبیه همان غربالبیز مهریز هستند.لطفا یک بررسی بفرمائید.
ممنون از لطفي كه كرديد. خسته نباشيد
خواهش میکنم
قابل شما رو نداشت
بقیه عکسها رو بعدن براتون میزارم.
با سلام خدمت دوستان عزیز
شهرداری اونجا یه پارک بسیار زیبا (که من اولش فکر کردم ساختهی خود طبیعت هستش!) رو ایجاد کرده با عنوان "غربالیز"
جای بسیار بسیار خوش آب و هوا و خنکی هست
هم کنار دریاچه بود و هم کوهنوردی!
انشاالله روزی شما بشه و برید از نزدیک ببینید
من یه سری عکس گرفتم، توی این تایپک میزارم، امیدوارم که خوشتون بیاد
بنام خدا
سلام دوست گرامی
با تشکر از عکس های زیبائی که از تفریحگاه غربالبیز تهیه کرده و برای اعضاء محترم گذاشته اید.اما یک سوالی دارم : شما مطمئن هستید که غربالبیز یک تفریحگاه در میبد بوده و یا هست؟ تا آنجائی که بنده اطلاع دارم غربالبیز تفریحگاه چندین ساله شهر مهریز یزد بوده و می باشد که با ساماندهی خوبی که شهرداری برای آنجا انجام داده به یک تفریحگاه زیبا تبدیل شده است.ضمنا عکس ها تماما شبیه همان غربالبیز مهریز هستند.لطفا یک بررسی بفرمائید.
شما که یزدی هستید باید بهتر بدانید
یه تحقیقی بفرمایید و چند و چون ماجرا را روشن بفرمایید
ما گذری رد شدیم! شاید شبهه ی شما تا حدودی درست یا نادرست باشد!
وقتی شما یزدیها دست به کار نمیشید که شهرتون رو معرفی کنید، ما رشتیها باید این کار رو بکنیم! والا!
عکس های زیبایی بوند.
یه جا هست برا کباب درست کردن که سیاه هم شده
یه روز آدرس بدید با استاد خداییی بیایم اونجا در خدمت باشید اوا نه یعنی با هم بریم اونجا
سلام بر آقا یحیی گل و گلاب
آفرین به این دقت! احسنت!
آدرس: یزد/ میبد/ غربالیز
خواستید برید، هماهنگ کنید من هم از رشت بیام!
عه من فکر کردم اهل اونجایید الکی محل سکونتو زدید آخه داریم از این نمونه ها :))
راستی عکس درخت توت خیلی ... برانگیزه
سلام. عکساتون واقعا عالیه. تشابه اسمیه. غربالبیز مهریز هست. من چون نرفتم شک کردم که شاید حرف شما درست باشه. وگرنه تو ذهنم غربالبیز مهریز بود. چه کنیم دیگه. قدر نمیدونیم
سلام
مطمئنا غربالبیز تفریحگاه در مهریز واقع شده و حقیقتا چون دوست عزیزمان farhad6067 نوشته بودند یک پارک ساخته شده در میبد بنام غربالبیز شک کردم که شاید واقعا پارکی به این نام در میبد ساخته شده ، لذا به دوستانی که در میبد دارم زنگ زدم و گفتند بعید است . لذا عکس های بعدی که دوست عزیزمان گذاشتند نشاندهنده این بود که این غربالبیز همان تفریحگاهی هست که در مهریز قرار دارد و احتمالا دوستمان بجای شهر مهریز میبد نوشته اند. اما اگر چه غربالبیز در سایت های گردشگری ایران و یزد معرفی شده ، ولی عکس های زیبای دوست گرامی این مکان تفریحی را دیدنی تر کرده است. علت اینکه چرا یزدی ها عکس این مکان زیبا را در سایت نگذاشته اند همان علتی هست که در تمام ایران وجود دارد و آن این است که ما از طبیعت و تفریحگاه ها و نعمت هائی که نزدیکمان هست خوب استفاده نمی کنیم مثلا مشهدی های عزیز شاید هفته ای یک یا دوبار به حرم بروند البته استثناء هم وجود دارد یعنی افرادی که هر روز میروند و ما هم به این مکان ها کم و بیش میرویم ولی برایمان عادی شده و جذابیتی که برای دوستانی که از استانها یا شهرهای دیگر می آیند ندارد.ضمنا فاصله ابرکوه تا بافق تقریبا بیشترین فاصله بین دو شهر یزد می باشد و اصلا به هم نزدیک نیستند.
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنام خدا
سلام دوست گرامی
شما که یزدی هستید باید بهتر بدانید
یه تحقیقی بفرمایید و چند و چون ماجرا را روشن بفرمایید
ما گذری رد شدیم! شاید شبهه ی شما تا حدودی درست یا نادرست باشد!
وقتی شما یزدیها دست به کار نمیشید که شهرتون رو معرفی کنید، ما رشتیها باید این کار رو بکنیم! والا!
سلام دوست گرامی
از عنایت شما سپاسگزارم و از اینکه در سفر خودتان به یزد این عکس های زیبا را تهیه کردید و به معرض دید عزیزان راسخونی گذاشتید متشکرم. متاسفانه ما قدر نعمت های خودمان را نمی دانیم . بهرحال غربالبیز در فاصله دو تا سه کیلومتری شهرستان مهریز یزد قرار دارد و همانگونه که گفتم یکی از نفریحگاه های زیبای استان در دل کویر هست . البته چند سال هست که بدلیل بارندگی کم در منطقه از اوایل تیرماه آب آنجا خشک میشود و امیدوارم امسال اینگونه نباشد و مردم خوب و سخت کوش یزد بتوانند از این امکان خدادادی در تابستان استفاده نمایند.بازهم از نگاه قشنگ شما به این مکان زیبا تشکر می کنم.