راسخون

کارهای عقب مانده!

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام و عرض ادب

چند روز پیش تلویزیون برنامه ای نشون میداد.

موضوعش در مورد کارهایی که گذاشتیم برای فردا و فرداها. عنوانش رو یادم نیست. کارهای برای فردا! کارهای عقب مانده!

شما از این نوع کارها سراغ دارین؟

شده تا حالا کاری رو به فردا بندازین و بعد فراموش کنید و بعد از یه مدتی یادتون بیاد؟ اون هم زمانی که دیگه وقتش گذشته!

اگر قابل بیان هست برای بقیه هم بگید!

salma57 کاربر طلایی1
|
|

خب اولین مورد که البته با دو روز تاخیر انجامش دادم همین تاپیک بود.

قرار بود دو روز پیش ایجادش کنم که فراموش کردم.

امروز یهویی یادم اومد و فرصت رو غنیمت شمردم.

salma57 کاربر طلایی1
|
|

چند بار شده دلم هوای صحبت با مادرم رو کرده. نگاه به ساعت کردم و دیدم بد موقعی هست تماس بگیرم. یا سرگرم کار بودم.

اینقدر طول کشیده که بعد از مدتی  مادرم تماس گرفت و من اولین جمله ای که میگم اینه!

میخواستم زنگ بزنم ....  و گاهی شرمنده شدم از محبت مادرم.

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

سلام  کارهای عقب مانده که متاسفانه زیاده

از اون روزی که اقای فرج پور اموزش متن های کشویی رو گذاشتن همش میخوام یاد بگیرم و هر روز امروز و فردا کردم ولی امروز تصمیم دارم که حتما حتما یاد بگیرم

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

ممنون ازپست خوبتون.

بله زیاد پیش اومده.

اتفاقی یه همسایه داشتیم بنده خدا یه یکسالی بود مریض بود وافتاده.بامنم خیلی جور بود

من خیلی دوست داشتم برم عیادتشون.هی امروز وفردا کردم.آخرش جورنشد.ایشون یکساله فوت کردن.هنوزم که هنوزه من از کار خودم پشیمونم.که ای کاش....

ahmadfarm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7792
|

اينقدر ازين جور كارا زياد دارم....... كه روم نميشه توصيفشون كنم.

shirdel2 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5535
|

بنام خدا

این موارد تقزیبا برای همه وجود دارد و چون اغلب ما بدون برنامه هستیم و از برنامه ریزی دقیقی تبعیت نمی کنیم ، مواردی بصورت روزانه مورد فراموشی ما قرار میگیره که بعضی از آنها قابل برگشت نیست و وقتی فرصت اصلی آن گذشت دیگر فقط باید افسوس بخوریم که چرا انجام نشد و فرصت را از دست دادیم.