پرسش و پاسخ
2ـ هنگام تايپ فارسي وقتي ميخواهم از پرانتز يا علامتها استفاده كنم يا حتي يك كلمه را بهصورت انگليسي بنويسم به اول جمله ميرود، با اينكه از كليدهاي آلت+شيفت استفاده ميكنم. حتي در اين ايميل مجبور شدم برخي كلمات را فارسي بنويسم. چگونه اين مشكل را رفع كنم؟
3ـ مودم من هنگام اتصال به اينترنت با اينكه بلندگوها خاموش است، صدا ميدهد. چهطور ميشود كاري كرد كه مودم هنگام وصل به اينترنت صدا ندهد؟
4ـ من كامپيوترم را اشتباهي پارتيشنبندي كردهام طـوري كه 20 گيگابايت فضا آزاد مانده و به هيچ درايوي اختصاص ندارد. چگونه ميتوان از اين فضا استفاده كرد؟ آيا ميشود بدون نصب مراحل ويندوز، از اين فضا استفاده كنم؟
1ـ بهطور معمول پس از نصب، اين برنامه بهعنوان پيشفرض براي دانلود قرار ميگيرد. ممكن است پس از نصب، برنامه ديگري كه اين تنظيمات را تغيير داده باشد، نصب كرده باشيد. بنابراين با Uninstall و نصب دوباره اين برنامه ميتوانيد آن را پيشفرض براي دانلود قرار دهيد.
مرورگرهاي خود را ببنديد، برنامه را اجرا كنيد. از منوي Preferences گزينه Browser Integration را فعال كنيد.
2ـ به اين سوال بارها پاسخ داده شده است. با توجه به اين كه در چه محيطي در حال تايپ هستيد، كليدهاي Ctrl+Shift سمت راست كيبورد براي نوشتار فارسي (از راست به چپ) است. با زدن آنها جهت نوشتار را از راست به چپ تعيين كنيد (براي درج متن لاتين كافي است كليدهاي Alt+Shift سمت چپ را فشار دهيد). اما چنانچه در محيطي در حال تايپ هستيد كه چنين قابليتي ندارد، ميتوانيد متن مورد نظر خود را در محيطي كه اين قابليت را دارد مانند Microsoft Word يا Notepad تايپ كنيد و سپس آن را در محيط مورد نظر خود كپي كنيد.
3ـ براي قطع صداي مودم در هنگام اتصال به اينترنت، از پنجره كنترلپنل گزينه Phones & Modems را انتخاب كنيد. روي اتصال موجود (كه از مودم مورد نظر براي اتصال به اينترنت استفاده ميكند) كليك راست كـــرده و گزينه Properties را انتخاب كنيد (در برخي مودمها با انتخاب نوع مودم گزينه Properties را انتخاب كنيد و در بعضي ديگر بايد گزينه Configure را بزنيد). در پنجره باز شده (Modem Properties) و در لبه Modem تيك گزينه Enable Modem Speaker را برداريد (در بعضي مدلها صداي آن را تا آخر كم كنيد). پنجرههاي باز را تاييد كنيد و خارج شويد.
4ـ براي استفاده از فضاي آزاد هارد ميتوانيد از نرمافزارهاي جانبي مانند Partition Magic كه محيط كاري سادهاي دارند استفاده كنيد. با استفاده از اين نرمافزار ميتوانيد روي پارتيشنبندي هارد سيستم، مديريت كنيد.
Microsoft visual C++ R2006