«نیما رئیسی»عضو«مافیا»می شود
نيما رئيسي بازيگر فيلم ها و سريال هايي چون «تنگنا»، «ميوه ممنوعه»، «پروانه» و «داستان يك شهر» از فعاليت هاي اخيرش به باني فيلم خبر داد.
وي در اين باره مي گويد:«مدتي است در سريال «آمين» به كارگرداني بهرنگ توفيقي بازي مي كنم كه روزهاي پاياني تصويربرداري را پشت سر مي گذارد. من در اين كار نقش مردي به نام الكس را بازي مي كنم كه يك فرد ايراني تبار است. او از خارج از كشور به ايران آمده و عضو مافيا است و عليه پليس اقداماتي انجام مي دهد».
وي درباره همكاري با توفيقي عنوان ميكند:«بهرنگ توفيقي از دوستان قديمي من است و پيش از اين كار هم در فيلم «تا فردا» با هم همكاري داشتيم. بنابراين از اينكه باز هم اين همكاري ميسر شد، خوشحالم».
وي درباره نقشي كه در اين سريال دارد، اضافه ميكند: «بازي من از زماني كه كارگردان تغيير كرد، آغاز شد؛ يعني حضور فيزيكال اين نقش از اواخر قصه است. از ابتدا فقط صداي اين كاراكتر را مي شنويم. اما بعد از چند قسمت به لحاظ فيزيكال وارد قصه ميشود». رئيسي همچنين درباره كليت سريال و گروه توليد مي گويد: «اين سريال جزو معدود كارهايي است كه اطمينان دارم مورد توجه مخاطب قرار مي گیرد و كار بسيار خوبي خواهد شد. حقيقتاً گروه بسيار خوب و همدلي اين كار دارد. از فيلمنامه گرفته تا كارگرداني و تصویربرداري كار بسيار خوبي است و حركت دارد. بر خلاف برخي كارها پرديالوگ نيست و صحنه هاي اكشن بسياري دارد و من هميشه از حضور در چنين كارهايي استقبال كرده ام».
وي كه فيلم «عين، شين، قاف» ساخته قاسم جعفری را در نوبت اكران دارد، در پايان نيز مي گويد:«اين سريال جزو كارهايي است كه من در مرحله توليد اين اطمينان را دارم كه نتيجه خوبي خواهد داشت. درست تجربه اي كه در «پروانه» داشتم. چنين كارهايي كه پر از هيجان است به من انرژي مي دهد.