کوکی نعنائی
من در طول تابستون، چندین بار با استفاده از دستور های مختلف، کوکی نعایی درست کردم و نکاتی که از هر دستور یاد می گرفتم رو یادداشت می کردم. خیلی از راهنمایی ها و ترفند هایی که اینجا براتون نوشتم، در نتیجه ی آزمون و خطا به دست اومدن. بنابراین تو این کاردستی درست کردن کامل ترین و بهترین کوکی نعنایی رو بهتون آموزش میدم و امیدوارم درست کنید و لذت ببرید!
مرحله 1 - مواد لازم
مواد لازم برای کوکی شکلاتی :
- 1 بسته ( 500 گرم ) پودر کیک آماده شکلاتی
- 3 قاشق غذاخوری روغن قنادی
- 1/2 فنجان آرد ( اول اندازه گیری و بعد الک کنید. )
- 1 عدد تخم مرغ
- 3 قاشق غذاخوری آب
- اسپری روغن
مواد لازم برای روکش شکلاتی :
- 350 گرم چیپس شکلات کم شیرین
- 3/4 قاشق چایخوری عصاره ی نعناع
- 6 قاشق غذاخوری روغن قنادی
مرحله 2 - درست کردن خمیر کوکی
تمام مواد کوکی شکلاتی رو داخل یه کاسه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. ممکنه نیاز باشه از دست تون برای این کار استفاده کنید!
روی یه سطح تمیز، مقدار کمی آرد بپاشید و خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو به شکل لوله، رول کنید؛ طوری که قطر لوله ها حدود 4 سانتی متر باشه.
مرحله 3 - فریز کردن خمیر
مرحله 4 - پختن
فر رو از قبل با دمای 375 درجه سانتی گراد گرم کنید.
بعد خمیر ها رو از فریزر خارج کنید و به صورت دایره هایی با قطر حدود نیم سانت برش بزنید. دقت کنید که اگه کوکی ها تون ضخیم تر از این باشن، برشته و ترد نمی شن. بعد اون ها رو داخل سینی فر و روی کاغذ مومی بچینید.
چون این کوکی ها سفت هستن و زیاد تغییر اندازه نمیدن، می تونید اون ها رو نزدیک هم بچینید.
حالا سینی رو داخل فر قرار بدید و به مدت 13 الی 15 دقیقه کوکی ها رو بپزید. بعد از فر خارج کنید و قبل از اینکه اون ها رو داخل شکلات فرو ببرید، بذارید کامل سرد بشن.
مرحله 5 - آماده کردن روکش شکلاتی
چیپس های شکلاتی و عصاره ی نعناع و روغن قنادی رو داخل یه ظرف شیشه ای یا سرامیکی بزرگ - که بشه توی مایکروویو قرار داد - ، بریزید و با هم مخلوط کنید.
ظرف رو به مدت 2 دقیقه داخل مایکروویو با توان 50 درصد قرار بدید. بعد از مایکروویو خارج کنید و آروم هم بزنید و دوباره به مدت 1 دقیقه داخل مایکروویو بذارید.
یه بار دیگه مخلوط رو هم بزنید و اگه دیدید شکلات صاف نشده، باز هم تو فواصل 30 ثانیه ای داخل مایکروویو بذارید تا کاملاً صاف و یکدست بشه و تمام شکلات ها ذوب بشن.
مرحله 6 - فرو بردن کوکی ها داخل شکلات
برای فرو بردن کوکی ها داخل شکلات، از یه چنگال استفاده کنید.
برای اینکه شکلات اضافه ی روی کوکی ها چکه کنه، چنگال رو به لبه ی کاسه بزنید و بعد کوکی ها رو کنار هم، روی کاغذ مومی که داخل سینی پهن کردید، بچینید.
بعد سینی رو داخل یخچال قرار بدید تا شکلات روی کوکی ها سفت بشه.
مرحله 7 - لذت ببرید!
طعم کوکی ها، یه روز بعد از اینکه داخل یخچال قرارشون بدید بهتر هم میشه. البته من پیشنهاد می کنم یه تعداد از کوکی ها رو الان بخورید و یه تعداد رو هم نگه دارید و روز بعد بخورید و خودتون طعم شون رو مقایسه کنید.
این کوکی ها رو به مدت 1 تا 2 هفته می تونید داخل ظرف در بسته، تو یخچال نگهداری کنید. اگه بخواین فریزشون کنید هم تا 1 ماه خوب می مونن.