راسخون

مسابقه جذاب "اســـم فــــامیل"

mokary کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1493
|

سلام و تشکر از برگزاری این مسابقه سرگرم کننده که برای همه خاطره انگیزه چراکه در همه ی خانواده به نوعی انجام شده و یا میشود.

1- در قسمت حرف جیم- حیوان: جکوی پلنگی را از بنده قبول نکردید؟ لطفا اگه در گوگل یه جستجوی ساده انجام بدین می بینید که حیوانی با این نام و به زبان فارسی در صفحات مختلف به شما نشان میدهد.

2- در قسمت حرف دال. اسم : داماسپیا را از بنده نپذیرفتید؟ در حالیکه کاملا فارسی است ومعنا دارکه در لغتنامه دهخدا نیز به آن اشاره شده - لطفا یه جستجو در اینترنت انجام بشه نتیجه روشن و واضح میشه!

3- یه پیشنهاد هم دارم ،اینکه ستون دهم را هم اضافه کنید تحت عنوان عبارت دلخواه البته با محدودیت 4تا 5 کلمه خواهید دید که شرکت کنندگان واژه ها و عبارات ... بعضا زیبایی ارائه خواهند نمود.که تماما زاییده فکر آنهاست و در موضوعات مختلف و متنوعی بیان خواهد شد مثلاً با حرف ی: یادخدا و .... حرف ر: راسخون همیشه همراه و ...

4- اگه احیانا پیشنهاد فوق پذیرفته بشه در همین راستا یه پیشنهاد دیگه هم دارم  که خواهم گفتسپاس

masomezare4 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 3091
|

سلام دوست عزیز مسابقه جذابی است با اینکه من تاحالا شرکت نکردم اما خیلی خوشم اومد من رو یاد دوران بچه گی و دور همی های گذشته انداخت البته الان هم که دور هم جمع می شیم به جای اینکه سرمون توی وایبر و واتس آپ باشه بیشتر همین بازی رو داریم

mosabeghat_ravabet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1875
|

سلام و تشکر از برگزاری این مسابقه سرگرم کننده که برای همه خاطره انگیزه چراکه در همه ی خانواده به نوعی انجام شده و یا میشود.

1- در قسمت حرف جیم- حیوان: جکوی پلنگی را از بنده قبول نکردید؟ لطفا اگه در گوگل یه جستجوی ساده انجام بدین می بینید که حیوانی با این نام و به زبان فارسی در صفحات مختلف به شما نشان میدهد.

2- در قسمت حرف دال. اسم : داماسپیا را از بنده نپذیرفتید؟ در حالیکه کاملا فارسی است ومعنا دارکه در لغتنامه دهخدا نیز به آن اشاره شده - لطفا یه جستجو در اینترنت انجام بشه نتیجه روشن و واضح میشه!

3- یه پیشنهاد هم دارم ،اینکه ستون دهم را هم اضافه کنید تحت عنوان عبارت دلخواه البته با محدودیت 4تا 5 کلمه خواهید دید که شرکت کنندگان واژه ها و عبارات ... بعضا زیبایی ارائه خواهند نمود.که تماما زاییده فکر آنهاست و در موضوعات مختلف و متنوعی بیان خواهد شد مثلاً با حرف ی: یادخدا و .... حرف ر: راسخون همیشه همراه و ...

4- اگه احیانا پیشنهاد فوق پذیرفته بشه در همین راستا یه پیشنهاد دیگه هم دارم  که خواهم گفتسپاس

با سلام و احترام

کاربرگرامی گفته شما صحیح می باشد محاسبه و داروی این بازی کمی وقت می خواهد بنده هم اشتباهی رخ داده وامتیاز جکوی پلنگی برایتان لحاظ خواهد شد

ولی نام داماسپیا کاملا ایرانی هست اماد در کشورمان در میان مردم عام نمی باشد و نمی توانیم قبول نماییم

ناگفته نماند از پیشنهاد بسیار خوبتون سپاس گذارم انشاءالله در سری دوم این مسابقه درنظر خواهیم گرفت

باتشکر .

ajumsit کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 10
|

با سلامچرا من هر  وقت که میخوام در مسابقه اسم فامیل شرکت کنم نمیتونم

k45tgh62s کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 164
|

سلام ببخشید من در اکثر مسابقه شرکت کردم اما فقط یک بار نام کاربری ام است بقیه نیست لطفا بررسی کنید.ممنون

|
|

با سلامچرا من هر  وقت که میخوام در مسابقه اسم فامیل شرکت کنم نمیتونم

با سلام و احترام

کاربرگرامی دکمه پست اول این تاپیک را کلیک نماید تا به قسمت مربوط در مسابقه هدایت شوید ودر آن قسمت پست اول را نقل قول نمایید سپس پاسخ خود را ارسال نمایید.

|
|

سلام ببخشید من در اکثر مسابقه شرکت کردم اما فقط یک بار نام کاربری ام است بقیه نیست لطفا بررسی کنید.ممنون

با سلام احترام 

کاربرگرامی به موارد و قوانین بازی هیچ اهمیتی نمی دهید و روند بازی را در تمام پستها توضیح می دهیم ولی توجهی ندارید لطفآ اطلاعیه را با دقت مطالعه فرمایید تا در مسابقه بتوانید شرکت نمایید.

beheshte94 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 8
|

سلام خیلی ازتون ممنونم که این مسابقه رو راه اندازی کردید.اسم فامیل یکی از جذابترین بازی های دوران کودکی منه خیلی ازش خاطره دارم...

amin5530 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1258
|

سلام

خسته نباشید

بنده در قسمت دال شهر نوشتم دو ولی شما صحیح ندونستید خواستمدلیلش رو بدونم:

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D9%88_%28%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87%29

mr_nariiman کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1160
|

با سلام

من توی جند تا از مسابقات اسم فامیل شرکت کردم ولی هیچ اسمی از خودم ندیدم

|
|

سلام

خسته نباشید

بنده در قسمت دال شهر نوشتم دو ولی شما صحیح ندونستید خواستمدلیلش رو بدونم:

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D9%88_%28%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87%29

با سلام احترام

کاربرگرامی گفته شما صحیح می باشد امتیاز را نیز برای شما لحاظ خواهیم نمود

|
|

با سلام

من توی جند تا از مسابقات اسم فامیل شرکت کردم ولی هیچ اسمی از خودم ندیدم

با سلام و احترام

کاربرگرامی دکمه پست اول این تاپیک را کلیک نماید تا به قسمت مربوط در مسابقه هدایت شوید ودر آن قسمت پست اول را نقل قول نمایید سپس پاسخ خود را ارسال نمایید.

saeidfarajpour کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2734
|

سلام و خدا قوت

به نظر شما بایرام و بایرامعلی فرقی با هم نداره؟

آخه من نوشتم بایرامعلی شما تو نتایج زدین بایرام!

و من الله توفیق

|
|

سلام و خدا قوت

و من الله توفیق

عرض سلام و احترام

کاربرگرامی نام بایرامعلی در هیچ مرجعی یافت نشد بنا برموجود بودن نام بایرام برای شما لحاظ نمودیم وبه دلیل تکراری بودن آن در جدول قابل قبول نمی باشد.

saeidfarajpour کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2734
|

سلام و خدا قوت

و من الله توفیق

عرض سلام و احترام

کاربرگرامی نام بایرامعلی در هیچ مرجعی یافت نشد بنا برموجود بودن نام بایرام برای شما لحاظ نمودیم وبه دلیل تکراری بودن آن در جدول قابل قبول نمی باشد.

سلامی دوباره 

صرفا جهت اطلاع

http://asatid.urmia.ac.ir/b.mohammadnezhad

http://azarpayam.ir/index.aspx?siteid=18&pageid=483&newsview=14098

http://www.aharnews.ir/9340/%D8%B4%D9%87%

DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%

B9%D9%84%DB%8C-%D9%86%D8%B9%D9%85%D8%AA%DB%8C/

http://karbala.miyanali.com/2493/%D9%BE%D8%AF%D8%B1_%D9%88%D9

%BE%D8%B3%D8%B1%DB%8C_%DA%A9%D9%87_%D8%A8%D

8%A7_%D9%87%D9%85_%D8%B4%D9%87%D8%AF_%D8%B4%D

9%87%D8%A7%D8%AF%D8%AA_%D8%B

1%D8%A7_%D9%86%D9%88%D8%B4%DB%8C%D8%AF%D9%86%D8%AF