مسابقه جذاب "اســـم فــــامیل"
سلام و عرض ادب ...
خداقوت ..ممنونم از زحماتتون ..
.یکی از قانون ها اینه که اسم و فامیل ایرانی باشه ...منتها به اسم های غیر ایرانی امتیاز داده شده ..جدول .حرف (ح ) اینطور نشون میده ....(حبیبه ،حسانه ،حلماو.. )غیر ایرانی اند
متشکرم
با سلام احترام
کاربرگرامی اسامی انتخابی دوستان در کشور ایران وجود دارد وبین عام گفته می شود به همیین دلیل پذیرفته ایم
سلام
جوابها رو هم به نمایش میذارین؟؟؟؟؟؟؟
من تو دو حرف شرکت کردم اما تو پست ها نبودم.....
با سلام و احترام
کاربرگرامی به آدرس ذیل مراجعه فرمایید و نتایج اعلام شده را ملاحظه فرمایید.
http://rasekhoon.net/forum/thread/1043287/page1/
سلام
چرا بعضی از جواب های حرف .واو عمومی شده؟؟؟؟
دلیلی داره یا بریم تو سوتی ها ثبتش کنیم؟!
سلام
چرا بعضی از جواب های حرف .واو عمومی شده؟؟؟؟
دلیلی داره یا بریم تو سوتی ها ثبتش کنیم؟!
عرض سلام واحترام
کاربرگرامی به دلیل مشکلات فنی مسابقه حرف (و) محسوب نمی گردد و انشاءالله در روز دیگری این مسابقه دوباره برگزار می گردد.
درود بر مدیر عزیز
سلام اولا ممنون از این مسابقه جذاب و دوست داشتنی اما اینکه اینقدر نتایج را دیر اعلام می کنید واقعا جای تاسف دارد باید سرعت عمل بیشتری در اعلام نتایج داشته باشید تا نتیجه برای ما جذاب تر باشد نه اینکه کهنه شده باشد
شما همراهان گرامی را دعوت به مشارکت در مسابقه جذاب "اسم فامیل" می نماییم و اطمینان داریم در این مسابقه زیبا با ما همراه خواهید بود.
" اطلاعـــــــــــیه "
قابل توجه کاربران شرکت کننده در مسابقه اسم فامیل
ضمن عرض پوزش
باطلاع می رساند به دلیل نقص فنی در برگزاری حرف (و) مسابقه آن مجدداً درفرصتی دیگر برگزار خواهد شد.
از همکاری شما سپاسگزارم.
به نام خدا
سلام
تو اعلام نتایج هم نگاه کردم ، اسم من نبود....
من تا حالا توی 4-5 تا از مسابقات شرکت داشتم،اما تو هیچ کدوم از نتایج اعلامی نبودم..........
سلام ممنون از مسابقه جذابتون ولی اینکه نتیجه را خیلی دیر اعلام می کنید واقعا زشته چون انتظار سرعت عمل بیشتری از شما داریم آخه قشنگیش به اینه که نتیجه زود اعلام بشه داغ داغ
سلام اولا ممنون از این مسابقه جذاب و دوست داشتنی اما اینکه اینقدر نتایج را دیر اعلام می کنید واقعا جای تاسف دارد باید سرعت عمل بیشتری در اعلام نتایج داشته باشید تا نتیجه برای ما جذاب تر باشد نه اینکه کهنه شده باشد
عرض سلام واحترام
کاربرگرامی ممنونم از تشکر شما
لازم به ذکر است بنده فقط یک مسئولیت ندارم به دلیل حجم زیاد کار برای اعلام نتایج به وقت بیشتری احتیاج داریم
با تشکر ازهمکاری صمیمانه شما دوستان
درود برهمه دوستان گل
دوستان عزیز نباید از حق بگذریم خودتون سرانگشتی حساب کنید با حجم شرکت کننده ای که هست وتطبیق ان با جواب بقیه دوستان با در نظر گرفتن صحیح وغلط بودن جوابها چقدر زمان میبره انهم چه عجله ای دارید به نظر من فرقی ندارد دوروز بعد جواب را نمایش دهند یا دوهفته بعد ...
من از طرف خودم وبقیه دوستان گل راسخون دست مریزاد وخداقوت میگم به مدیر عزیز خسته نباشید ...
شما همراهان گرامی را دعوت به مشارکت در مسابقه جذاب "اسم فامیل" می نماییم و اطمینان داریم در این مسابقه زیبا با ما همراه خواهید بود.
" اطلاعـــــــــــیه "
قابل توجه کاربران شرکت کننده در مسابقه اسم فامیل
ضمن عرض پوزش
باطلاع می رساند به دلیل نقص فنی در برگزاری حرف (و) مسابقه آن مجدداً درفرصتی دیگر برگزار خواهد شد.
از همکاری شما سپاسگزارم.
یه پیشنهادم دارم یادم رفت بگم اگر امکانش هست از دوستانی که اعتراض میکنند که جواب مسابقه زودتر نمایش داده شود برای کمک به تطبیق جوابهای دوستان در مسابقه اسم وفامیل استفاده شود تا دوستان گلم به صورت تجربی متوجه سختی وزمان بر بودن این مسابقه شوند بعد از ان ما اعتراض میکنیم تا ببیند خوبه اعتراض کردن یا بد(شوخی)
به نام خدا
سلام
تو اعلام نتایج هم نگاه کردم ، اسم من نبود....
من تا حالا توی 4-5 تا از مسابقات شرکت داشتم،اما تو هیچ کدوم از نتایج اعلامی نبودم..........
با سلام و احترام
کاربرگرامی همانگونه که درصفحه اول همیین تاپیک فرمودیم
لطفآ دکمه سبز شرکت در مسابقه را کلیک نمایید تا به صفحه مربوطه هدایت شوبد و پاسخ خود را با نقل قول نمودن پست اول و تکمیل نمودن جدول ارسال نمایید.
لازم به ذکر است بعضی از دوستان پاسخ های خود را در همیین تاپیک ارسال می نمایند و از نظر ما مورد قبول نمی باشد و محسوب نمی گردد.