راسخون

گفتگوی مدیران راسخونی

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

سلام آقای رضایی

من قصد توهین به شما واینکه کارشما روزیرسوال ببرم رونداشتم.

من نظر خودم روخیلی کلی گفتم.(((همانطورکه شما نظر خودتون رو کلی گفتید)))

بله من هم قبول دارم خیلی ازکاربران ومدیران هدفشون جایزه و......نیست.

درودی بی پایان خدمت شما

چقدر هم کلی بیان کردید حرفتان را

2هفته در تحریم

آقای رضایی من رو4 هفته بزارین تحریملاقل اینجوری هیچ شبهه ایی دیگه پیش نمیاد.خننننده

موفق باشید.

شما جا خواهر نداشته من هستید فعلا دوهفته بهتره

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

راستی خیلی خوشحال شدم دیدم آجی سلما مدیرتالارگفتگوی آزادشده.آجی الان چندتا مدیریت داری؟؟2تا؟؟الان انگارمدیریت تمام سایت روداری

خیلی خوشحالم که آجیا یکی یکی دارن تموم مدیریت هارودست میگیرن.

آجی نازنین شماهم یه 2تا دیگه مدیریت بردار تاکامل شه.

اینجوری مدیریت تمام تالاها باماخانومامیشه.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام خدمت مدیران گرامی

نظرات،راهکارها،پیشنهادات خودتونودرموردراسخون وتالارگردانی درهمینجاارایه نماییدتابررسی واساسنامه ای کلی بهمراه تبصره وماده ارایه شود.باتشکرفراوان

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

راستی خیلی خوشحال شدم دیدم آجی سلما مدیرتالارگفتگوی آزادشده.آجی الان چندتا مدیریت داری؟؟2تا؟؟الان انگارمدیریت تمام سایت روداری

خیلی خوشحالم که آجیا یکی یکی دارن تموم مدیریت هارودست میگیرن.

آجی نازنین شماهم یه 2تا دیگه مدیریت بردار تاکامل شه.

اینجوری مدیریت تمام تالاها باماخانومامیشه.

سلام آجی . کمرم زیر بار مسئولیت این دوتالار خم شد.

نه بابا همین دو تا از سرم هم زیاده. گفتم اتاق چت رو بردارن از مدیریت. چون ارورها کم شده و دیگه نیازی نیست پست تکراری حذف کنم. کاربران برتر اتاق چت هم که تو همه تالارها برترن. فعلا قبول نکردن. آخرش هر دوتا رو با هم استعفا میدم. خیال خودم و خودش و خودشون راحت میشه. 

salma57 کاربر طلایی1
|
|

در مورد تالارها

پیشنهاد من اینه تالاری که انتخاب می کنید برای فعالیت ، حداقل یک هفته در اون فعالیت کنید تا به چشم بیاد.

اینکه مثلا تالاری رو یک روز سر بزنید و دوباره بره برای یک ماه دیگه خیلی جالب نمیشه.

تقسیم کار بهتره. هر کسی تصمیم بگیره یک تالار رو به مدت یک هفته از خاموشی در بیاره. 

من یکی دو تالار رو قبلا درخواست ایجادش رو دادم. دارم کاملشون می کنم. خیلی هم کار داره.

هرازگاهی یک مطلب هم در تالارهای دیگه میزنم.

salma57 کاربر طلایی1
|
|

هر تالاری هم انتخاب می کنید بیایین اینجا بنویسید که بقیه بدونن اون تالارها داره پست میخوره.

اگر هم مدیر تالاری برای رونق بخشیدن به تالارش نیاز به همکاری بقیه داره همین جا اعلام کنه.

برنامه ای اگه قراره اجرا بشه و یا پیشنهادی.

برنامه هایی که در مدیر پاسخگو به کاربران قول دادین هم یه نگاهی بندازین.

برای اجراش رو کمک بقیه هم حساب کنید.

farshon کاربر طلایی1
|
|

در مورد تالارها

پیشنهاد من اینه تالاری که انتخاب می کنید برای فعالیت ، حداقل یک هفته در اون فعالیت کنید تا به چشم بیاد.

اینکه مثلا تالاری رو یک روز سر بزنید و دوباره بره برای یک ماه دیگه خیلی جالب نمیشه.

تقسیم کار بهتره. هر کسی تصمیم بگیره یک تالار رو به مدت یک هفته از خاموشی در بیاره. 

من یکی دو تالار رو قبلا درخواست ایجادش رو دادم. دارم کاملشون می کنم. خیلی هم کار داره.

هرازگاهی یک مطلب هم در تالارهای دیگه میزنم.

باسلام وعصربخیر

آبجی باورکنیداحساس میکنم چشمام تواین چن روزچنددرجه رفته بالاضعیفیش.تاحدودی هم خسته شدم همکارانه مدیردیگه هم همدلی وهمیاری نمی کنن درعین حال پیشنهادخوبیه تازه می خواستم فردابرم تالاره مجلس.

farshon کاربر طلایی1
|
|

هر تالاری هم انتخاب می کنید بیایین اینجا بنویسید که بقیه بدونن اون تالارها داره پست میخوره.

اگر هم مدیر تالاری برای رونق بخشیدن به تالارش نیاز به همکاری بقیه داره همین جا اعلام کنه.

برنامه ای اگه قراره اجرا بشه و یا پیشنهادی.

برنامه هایی که در مدیر پاسخگو به کاربران قول دادین هم یه نگاهی بندازین.

برای اجراش رو کمک بقیه هم حساب کنید.

اولش کمک گرفتم بعدش دیدم همینجوریشم همکاران درتالارای مختلف پست میزنن نیازی ندیدم بهشون یادآوری کنم به خودم فشارآوردم درعین حال که برخی ازتالاراروعلاقه ندارم مطلب گذاشتم نظرمیدم.

farshon کاربر طلایی1
|
|

تالاراییکه تاکنون فعالیت نمودم :

نجوم،وبلاگ نویسی،پزشکی،دانشجووادبیات بوده

ازنظرسنجی اولتون کمک گرفتم که کاربران درموردمتروکه های تالاراگفته بودن

ازبعضی قسمتهای نظرسنجیتون استفاده بهینه میکنم.ممنون

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام آقای رضایی

ازنظرات سازنده کاربران هم استفاده می کنیم،شمانظری نداریددراین زمینه؟

salma57 کاربر طلایی1
|
|

نیازی نیست به یکباره خودتون رو خسته کنید.

گفتم همین که یک یا دو تالاری که فکر می کنید متروک شدن در طول هفته بهش سر بزنید خوبه.

همین چند تالاری که گفتین تا آخر ماه گهگاه بهش سر بزنید. البته بر حسب علاقه خودتون. 

بقیه مدیران هم که بیان تالارهایی که میتونن در اون فعالیت کنند رو بگن تا همزمان با هم چند تالار پیش بره.

من تالار صنایع دستی و حافظ رو گهگاه بهش سر میزنم.

تالار اقتصاد و سیاست رو هم احتمالا به برنامه ام اضافه کنم. احتمالا والبته اگه گفتگوی آزاد و اتاق چت برام وقت بگذاره. 

farshon کاربر طلایی1
|
|

بله حتمامانورم روی تالارای اعلامی هستش شماهم هوای اون تالاراروداشته باشیدبنظرمن راسخون قبل ازایجادیک تالاره جدیدبایستی ابتداواسه اون تالاراییکه مدیرندارندبرنامه ریزی کنه.آخه چراتالاراروزیادکنیم وکنترلش سخت باشه درهرزمینه ای راسخون تالارداره بهترنیست فعالیتمونومحدودبه تالارهای موجودکنیم تاتشکیل یک تالاره جدید.من شدیدابااین مهم مخالفم.

مسوولین دلسوزه راسخون باهرپیشنهادتالاره جدیدنظرموافق می دهنداصلازیرتالاری دراین مورددرپل ارتباطی هست یعنی بازمان نامحدود.نمی دونم والاچی بگم دیگه.

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

سلام آقای رضایی

ازنظرات سازنده کاربران هم استفاده می کنیم،شمانظری نداریددراین زمینه؟

درودی بی پایان مهندس فرشون

والا چه عرض کنم باید یه تیم بشید ویه خشم شب به آن تالار بزنید 

farshon کاربر طلایی1
|
|

دوست ومدیراسبقه وبلاگ نویسی

ماادامه پیشنهاداته قبلی شماروداریم جامع عمل می پوشونیم اگرانتقادی دراین زمینه هاداریدخوشحال می شیم کمک کنید،راهکاربدین.ممنون

farshon کاربر طلایی1
|
|

البته چون من خودم هنردوست هستم امروزواقعاازتالاره ادبیات خوشم اومدتاحالانرفته بودم چون من به مطلب نوشتن علاقه مندم این تالارواصلامنبعدتنهانخواهم گذاشت.