راسخون

گفتگوی مدیران راسخونی

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

لازم دونستم پستی دررابطه با"گفتگوی مدیران "بایکدیگرپیرامون مسائل ومشکلات تالارهاشون دراینجاداشته باشیم.امیدوارم موردتوافق مسئولین امرقرارگیرد.باتشکر

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

سلام

بنطر بنده مسئولین سایت هم باید فکری به حال بازدیدهای کم از تالارها بکنند!!!

farshon کاربر طلایی1
|
|

باسلام به همگی

مدیران گرامی

ازقدیم گفتن یک دست صدانداره من دیشب بامدیرگلشنی تصمیم گرفتم به تالاری سربزنیم وپست گذاشتنودراونجاشروع کنیم امروزهم تالاروبلاگ نویسی روشروع کردم می خواهم اگرتوانستم سفرهای ریاست جمهوریموبه تمام تالارهابسط وگسترش بدهم هرچندکه هرروزاگه قرارباشه به تالاری برم جزی کاربربرتراون تالارنخواهم شدامابیاییم همدیگررادلگرم کنیم بنابه فرمایش رهبرانقلاب سال هم بهمین نام نامگذاری شده بنده دنباله برترینهانیستم هدف ازاین ماه دلگرمیه مدیران وکاربران خواهدشد.اگرمدیران محترم همکاری کنندطی یک برنامه ریزی منسجم به کلیه تالارهاسربزنیم خوب میشه عاجزانه ازتون تمنامیکنم که دراین طرح شرکت نمایید.باتشکر

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|
farshon کاربر طلایی1
|
|

مدیرانه محترم

مانبایدمنحصرابفکرخودمون باشیم شایدبگوییدکه فرشون شعارمیده بیاییم درمورده کم وکاستیهامونم بحرفیم منحصرااگه افرادی انتظارحقوق ودستمزدبیشتردارندآیاازافکارخلاقه شون هم درجهت تعالی تالارشون استفاده کرده انداینکه بخواهیم هرچه سایت دیکته می کنه مااجراکنیم یک حرفه وفکره خلاق یه جریانه دیگه ست.

فکرکنیدکی پیشنهاده تغییره جدول کاربرانه برترروداده؟شایدخوده سایت.این یعنی دیکته کردن وماهم مجری.یک تالاریکه ویژه میزنه همه می روندازاینکارطبعیت می کنندیامسابقه.بیاییم درمورده راههای جذب بیشترکاربران هم باهمدیگربحرفیم نه اینکه ازروی هم کپی کنیم.

شمامدیرگرامی وخواننده این پست چه راه دیگری به ذهنتون میرسه؟

منتظرعقایدونظرات سازنده شماهستم

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

به نظر من چون حرف حق الزحمه شد : راسخون به خاطر حمایت از مدیران وکاربرانش ،اسپانسر برگزیند تا حق الزحمه بیشتری به هشون پرداخت کند

علیک سلام

من قبلا دراین خصوص باجناب کیانی حرفیدم فرمودندکه سایت مشکل پولی نداردوموافقت نکردن.

بعله چقدر هم پیداست :اصلا مشکلی پولی ندارند 

farshon کاربر طلایی1
|
|

بهرحال شایدمحدودیتهایی درراسخون هست که صلاح سایت راخسروان دانند.

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

دوستان لطفاً جوگیر نشوید!

یه دفه یه بادی میاد و اونایی که در معرضش هستن رو میگیره و یه ادا و اصولایی از خودشون در میارن. شورشو در نیارید خواهشاً. هیچ جا ایده آل نیست. پس ....

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
|

دوستان لطفاً جوگیر نشوید!

یه دفه یه بادی میاد و اونایی که در معرضش هستن رو میگیره و یه ادا و اصولایی از خودشون در میارن. شورشو در نیارید خواهشاً. هیچ جا ایده آل نیست. پس ....

امید جان من به کل نمی دونم جریان چیه

اصلا چی شده

بین کی و کی بوده، یا چرا بوده

farshon کاربر طلایی1
|
|

ظاهراامیرحسین قصداستعفاداره ودربیانیش اشاره کرده درگیرشدن بافردی منم این قسمتشوسردرنمی آورم.

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

ظاهراامیرحسین قصداستعفاداره ودربیانیش اشاره کرده درگیرشدن بافردی منم این قسمتشوسردرنمی آورم.

خخخخخخخخخخخ

از زمانی که من یادم میاد، امیرحسین تا حالا 2000 بار در معرض این بادها بوده، یه چیز گفته و بعدش بیخیال شده!!!!

بعضیا اصن دوس دارن آشوب به پا کنن!!!

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
|

اخه ادم به خاطر فردی وظیفشو ول می کنه میکشه کنار

ببینین این سایت مال کسی نیست مال هیچ مسئولی هم نیست

مسئولین میان و میرن ولی ما کاربرا هستیم و خواهیم بود

باید با همدیگه کار رو پیش ببریم

حالا می دونستم قضیه چیه بیشتر می تونستم کمک کنم

farshon کاربر طلایی1
|
|

خخخخخخخخخخخ

از زمانی که من یادم میاد، امیرحسین تا حالا 2000 بار در معرض این بادها بوده، یه چیز گفته و بعدش بیخیال شده!!!!

بعضیا اصن دوس دارن آشوب به پا کنن!!!

امیدجان

نه دیگه این توبمیری هاازاون من بمیریهاست.جدیه جدیه

farshon کاربر طلایی1
|
|

تویکی ازبندهای بیانیه اشاره نموده عدم تعامل وجلسه وگفتگوبین مدیران فکرمی کنم نگارشه بیانیه مربوط به قبل بوده چن روزی نمی گذردازافتتاح اتاق گفتگوی مدیرانه راسخون!