مواد لازم

 

۲ عدد ماهی(حدود یک کیلوگرم)

۵۰ گرم کره

۲ قاشق آبلیمو

به میزان لازم نمک

 

طرز پخت

 

۱. ابتدا شکم ماهی را برش داده و آنرا خوب تمیز کرده می شوییم و می گذاریم آب آن گرفته شود.

 

۲. سپس کره را به مدت یک دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروویو می گذاریم و با چاقو برش هایی در بدن ماهی ایجاد می کنیم و ماهی را آغشته به کره و نمک کرده و آنرا روی سه پایه فلزی (بلند) قرار می دهیم.

 

۳. دستگاه را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه با مایکرو ۶۰% و گریل روشن می کنیم (کلید ترکیبی) حتما در این فاصله یک بار ماهی را زیر و رو می کنیم تا دو طرف ماهی برشته شود.