روزی که رونالدو همه رکوردها را شکست
کريستيانو رونالدو با پنج گلي که مقابل گرانادا به ثمر رساند با رکورد 24 هت تريک که توسط مسي در تاريخ لاليگا به ثبت رسيده بود برابري کرد.
رونالدو با رکورد هت تریک های تاریخ رئال در کل مسابقات که در اختیار دی استفانو با 28 هت تریک بود برابری کرد.
رونالدو رکورددار سرعت هت تریک خود را هم شکست. او در اکتبر 2011 مقابل مالاگا در 14 دقیقه سه گل زده بود و این بار در هشت دقیقه سه گل زد.
کریستیانو رونالدو در نیمه اول بازی میان رئال مادرید و گرانادا در هشت دقیقه هت تریک کرد و تبدیل به هشتمین گلزن برتر تاریخ لالیگا شد.
رونالدو در لالیگا 211 گله شد و از پاهینیو که 210 گل به ثمر رسانده بود پیشی گرفت.
رونالدو سریع ترین هت تریک رئال مادرید از 1992 تا کنون را رقم زده بود. هیرو در آن زمان در شش دقیقه مقابل اسپانیول هت تریک کرده بود. هیچ بازیکن خارجی در تاریخ رئال نتوانسته بود با این سرعت و در شش فصل به 211 گل برسد.
رونالدو تا کنون در سه بازی مقابل گرانادا در برنابئو هفت گل زده است. حالا رونالدو هشت گل تا کوئینی که هفتمین گلزن برتر تاریخ لالیگاست فاصله دارد.
در حال حاضر رکورد تاریخ لالیگا در اختیار مسی است که در 305 بازی 275 گل زده بود.
مدت زیادی نمیکشه که هم به نفر هفتم میرسه هم به مسی که اوله. البته اگه تو اوج بمونه
ایشالا با آقای گلی تو لالیگا و گلزنی به اتلتیک تو چمپیونز لیگ و گرفتن توپ طلای چهارمش از مسی جلو میزنه از همه لحاظ
آدم این بازیکنا را که میبینه با خودش میگه بازیکن های ما چی هستن؟
تله پول؟ً!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
حیف که چند بازی بود رئال خیلی مشکل داشت و این مشکلات بر رونالدو هم سایه افکنده بود؛ وگرنه الآن آمار خیلی بهتری داشت...
حالا رونالدو نشون داد اگه همه ی بازیکنان در سطح بالا بازی کنند، او هم یک سوپر ستاره است.