راسخون

اطمینان داشتن

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

تاحالادییدین که تاثیراطمینان درزندگی بسیاربالاست.

دراین پست بگوییدچطوربه کسی اطمینان حاصل می کنید؟

آیامیشه بی گدارب شخصی اطمینان کرد؟

علایم تشخیصی چیست؟

به بحث می نشینیم:

farhad6067 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 822
|

تاحالادییدین که تاثیراطمینان درزندگی بسیاربالاست.

دراین پست بگوییدچطوربه کسی اطمینان حاصل می کنید؟

آیامیشه بی گدارب شخصی اطمینان کرد؟

علایم تشخیصی چیست؟

به بحث می نشینیم:

خب واضحه که به هر کسی نمیشه اطمینان یا به قولی اعتماد کرد!

معمولاً اعتماد و اطمینان به افراد، به مرور زمان به دست میاد! با دیدن رفتارها و آشنایی با افکار اونها!

در این زمینه میشه از تجربیات دیگران نیز استفاده کرد و لازم نیست همه رو خودمون غربال کنیم! از غربال شده های افراد مورد اطمینانمون میتونیم استفاده کنیم!

البته عواملی هم در این وسط میتونن نقش کاتالیزور داشته باشن! معمولاً افرادی که از خانواده های آبرومند هستند و دارای منزلت اجتماعی هستند، افراد مومن و متعهد، افراد تحصیل کرده و از این دست افراد، میتوانند یک پله بالاتر از دیگران قرار داشته باشن! اما باز هم تاکید میکنم که نباید بی گدار به آب زد! چه بسا در صورت خطا، ضربه‌ی شدیدتری را می‌توان از این افراد خورد!

معمولاً افراد به افرادی اعتماد میکنند که تا حدودی شبیه خودشون هستند از نظر اعتقادات و اخلاقیات!

چه بسا یه آدمی از نظر من بسیار مورد اعتماد و لایق باشه و از چشم فرد دیگه، دقیقاً برعکس باشه!

باز هم میشه جزیی تر نگاه کرد به مساله! بستگی داره که توی چه زمینه‌ای میخایم به یکی اعتماد کنیم و همچنین تا جه سطحی از اطمینان میخواهیم جلو بریم و همچنین ریسک کار چه قدره!

اما به طور کلی اگه بخواهم بگم، بهترین ملاک عقل و فکر خود انسانه و تجربه و امتحان که این دو هم باز به همون عقل برمیگردن! اون چیزهایی که از طرف رو میبینه با ترازوی عقل بسنجه و تصمیم بگیره که این فرد چقدر قابل اعتماده!

Lovermohamad کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6840
|

درود دوست عزیز

اعتماد واژه ای است که همه در زندگی باهاش درگیرند به کی اعتماد کنند یا نکنند ارزش اعتماد کردن دارد یانه؟

ولی دراین زمونه بی رنگ با مردم هزار رنگ به راستی به چه کسی میشود اعتماد کرد؟ ایا اصلا میشود به کسی اعتماد کرد؟ به نظر خودم به هیچکس اعتماد نکنید چون نمیشود تمام وکمال از روی ظاهر ادمها بهشون اعتماد کرد نمیدانیم چه ادمیست ودر دلش چه خبر است ونیتش چیست فقط زمان است که میتواند نشان دهد چهره واقعی کسی را به ما. در طول زمان وبا برخورد با شخص میشود بارها شخص مورد نظر را امتحان کرد ودر برخورد با مشکلات چون در زمان عادی همه خوب ورفیق شفیقند ولی در برخورد با مشکلات است که مشخص میشود که چه کسی پشتت هست .. ولی کسانی هستند که چشم بسته میشود به آنها اعتماد کرد ؟ می پرسید کی؟ پدرو مادر که با از خود گذشتی به خاطر فرزند امتحانشان را پس داده اند.... ویک چیز مهم دیگر در زمینه اعتماد این است که کسانی که زیاد به دیگران اعتماد نمیکنند وشکاک هستند علت اصلی ان اینست که به خود اعتماد ندارند وخود ادم مورد اعتمادی نیستند... یاحق

farhad6067 کاربر برنزی
|
|

درود دوست عزیز

اعتماد واژه ای است که همه در زندگی باهاش درگیرند به کی اعتماد کنند یا نکنند ارزش اعتماد کردن دارد یانه؟

ولی دراین زمونه بی رنگ با مردم هزار رنگ به راستی به چه کسی میشود اعتماد کرد؟ ایا اصلا میشود به کسی اعتماد کرد؟ به نظر خودم به هیچکس اعتماد نکنید چون نمیشود تمام وکمال از روی ظاهر ادمها بهشون اعتماد کرد نمیدانیم چه ادمیست ودر دلش چه خبر است ونیتش چیست فقط زمان است که میتواند نشان دهد چهره واقعی کسی را به ما. در طول زمان وبا برخورد با شخص میشود بارها شخص مورد نظر را امتحان کرد ودر برخورد با مشکلات چون در زمان عادی همه خوب ورفیق شفیقند ولی در برخورد با مشکلات است که مشخص میشود که چه کسی پشتت هست .. ولی کسانی هستند که چشم بسته میشود به آنها اعتماد کرد ؟ می پرسید کی؟ پدرو مادر که با از خود گذشتی به خاطر فرزند امتحانشان را پس داده اند.... ویک چیز مهم دیگر در زمینه اعتماد این است که کسانی که زیاد به دیگران اعتماد نمیکنند وشکاک هستند علت اصلی ان اینست که به خود اعتماد ندارند وخود ادم مورد اعتمادی نیستند... یاحق

سلام دوست عزیز.

اینکه اطمینان و اعتماد قسمت زیادیش با گذر زمان به دست میاد، که شکی درش نیست!

درسته که پدر و مادر از خودگذشتگی زیادی برای فرزندانشان کرده‌اند اما آیا در هر زمینه ای میشود به حرف و گفته و عمل آنها اعتماد کرد؟ معلومه که نمیشه! از جمله در زمینه هایی که تخصص لازمه رو ندارن!

از طرفی، به نظر من بحث شک، خودش مبحث وسیعی هستش و جای بحث داره و به این راحتی نمیشه به هر کسی گفت شکاک!

farshon کاربر طلایی1
|
|

درود دوست عزیز

سلام دوست عزیز.

اینکه اطمینان و اعتماد قسمت زیادیش با گذر زمان به دست میاد، که شکی درش نیست!

درسته که پدر و مادر از خودگذشتگی زیادی برای فرزندانشان کرده‌اند اما آیا در هر زمینه ای میشود به حرف و گفته و عمل آنها اعتماد کرد؟ معلومه که نمیشه! از جمله در زمینه هایی که تخصص لازمه رو ندارن!

از طرفی، به نظر من بحث شک، خودش مبحث وسیعی هستش و جای بحث داره و به این راحتی نمیشه به هر کسی گفت شکاک!

ممنون ازهردوبزرگوارازدنبال نمودن پستهای مطروحه اماکاربرمحترم درموردوالدین درست نیست اینگونه برداشتی داشته باشیم که درهرزمینه ای نمیشه بهشون اعتمادکردبهتره اینطوربگوییم که دربرخی موارداحتیاج به فردی داریم که بیشتربتونه بهمون کمک کنه.

ahmadfarm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7792
|

در مورد حساب كتاب به هيچكس اطمينان نفرماييد و هميشه كار رو محكم انجام بديد چون كار از محكم كاري عيب نميكنه.

اما برا بعضي چيزها بايد اطمينان كرد و چاره اي نيست. خدا خودش كمك كنه.

farhad6067 کاربر برنزی
|
|

درود دوست عزیز

farshon کاربر طلایی1
|
|

ازعلایم تشخیصی هم بگید

kare_natamam کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 65
|

من به هیچکس و هیچی اطمینان ندارم! حتی به دو تا چشمام!

بعضیا اگه به من بگویند الان شبه، من میگم نه الان حتماً روز هست و این عاقا داره به من دروغ میگه!

اصلاً چرا باید به دیگران اعتماد کنیم؟!

اونهایی که بهشون اعتماد کردم، همشون گذاشتند و رفتند! بقیه هم مثل اونها!

farshon کاربر طلایی1
|
|

بعضیا اگه به من بگویند الان شبه، من میگم نه الان حتماً روز هست و این عاقا داره به من دروغ میگه!

به این شدیدی هم که دیگه ناجوره.

ma23hasan کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 828
|

خیییییییلیییییییی خیلییییییی.خیلی.

زززیییییییییاااااد.

دراشتباهی

farshon کاربر طلایی1
|
|

دوستان

لطفابادلیل موضع گیری اگه می کنیددلایلتونم مطرح کنیدخوشحال میشوم.

kare_natamam کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 65
|

farshon کاربر طلایی1
|
|