ازدواج اینترنتی، آری یا خیر؟!
با سلام
دوستان لطف کنید نظرتون رو راجع به ازدواجهایی که نقطه شروع و آشنایی طرفین از طریق اینترنت هست رو بنویسید.
آیا شما، دوستان یا آشنایانتان با چنین مواردی برخورد داشته اید؟
در صورت مثبت بودن جواب، نتیجه چنین ازدواجهایی چه بوده است؟
با سلام واحترام..
بنده موردی ندیدم اما نظر شخصی خودم در رابطه با سوال شما: خیر
نظر من هم خیر هست.
من هم به نوبه خودم این ازدواجها را محکوم میکنم.
اینگونه ازدواجها، حماقت محض است.
مگه ازدواج کالا که از اینترنت بگیریم
من هم بلشخصه ازاین موضوع خوشم نمیادالبته تاحالاکسی هم بهم پیشنهادنداده اینطوری.خخخخ
خير چون فقط روي رويا و حدس و گمان ساخته ميشه و پايه اي نداره و از حقيقت دوره...
بالاخره آدما از یه جا آشنا میشن دیگه. یا توی خیابون، یا توی دانشگاه، یا توی مهمونی و ... و یا از طریق اینترنت. مهم اینه که بعدش چه طوری رفتار کنن.
شاید از طریق اینترنت بشه یه سری از خصوصیات رو فهمید، اون هم اگه فرض رو بزاریم بر صداقت کامل طرفین! اما واضحه که یه سری چیزها رو یا روشون نمیشه بپرسن، یا از جواب داده شده، ممکنه برداشت اشتباه کنن و هزار تا از این موارد که باعث میشه شناخت دقیقی به دست نیاد!
از اینجاست که باید ادامهی کار بیاد توی فضای حقیقی و روال عادی خودش رو طی کنه!
ممکنه با پرسش و پاسخ کوتاه، کلی از مسائل معلوم بشه اما در فضای مجازی با صدها پست و ایمیل و پیامک، تنها مشکل رو مشکل بیاد و گره های کور درست بشه!
حتی دیدن قیافهی طرف، طرز پوشش اون و طرز برخوردش به خودی خود، خیلی چیزها رو روشن خواهد کرد!
بنظرمن نوعی ازدواج باچسم بسته ست
ممکنه طرفین یا یکی از دو طرف هویت خودشو به درستی مشخص نکنه! به نظرتون صلاح کار در چیه؟!
دوستان نمیدونم برداشت شما از هویت چیه؟!
به طرف میگی هویتتو مشخص کن، میگه علی هستم از تهران!
حالا برید علی رو از تهران پیدا کنید! خخخخخخخخخ
البته طرفین نسبت به هم این تعهد رو دارند که از اطلاعات همدیگه، استفادهی خلاف شرع، قانون و اخلاق را نبرند! چه این آشنایی منجر به ازدواج بشه یا نشه. قول مردونهی مردونه!
البته که فضای مجازی نمیتونه درموردزندگی آیندمون ملاک باشه منظورایجادکننده پست پس ازاینترنت بوده درسته که ممکنه طرف خودشوزن خطاب کنه بعدا معلوم بشه که مردبوده .نظرمن تغییرپیداکردبنظرم درهرکازی اگرتحقیق باشه حتی اینترنتی مشکلی نداره.