تفاوت مردان بازنان
کاربران محترم
می خواهیم ازهمه نظرمردان روبازنان دربوته سنجش وتمایزقراردهیم این دوخلقت خداوندی که زمین تاآسمون اخلاقیاتشون متفاوت است.
خصوصیات هرجنس روجداگانه بررسی می نماییم:
فعالیتتونوجنابفرهادتحسین میکنم
نظرشصی خودتونودوس دارم تایپ کنید
نظرخودتون دراین موردچیست؟
سلام دوست عزیز.
والا به نظر من حکم کلی نمیشه داد.
حتی در بین همجنسها هم تفاوتهای بسیاری وجود داره. متوجه هستید که! یعنی در بین خود خانمها و همچنین در بین خود آقایون تفاوتهای بسیاری رو شاهد هستیم!
از طرفی دیگه، خیلی از خانمها هستند که رفتارهای مردونه دارن و خیلی از آقایون که به خانمها شبیه هستند!
به نظرم هورمونهای مردانه و زنانه و طبیعت خدادادی اونها رو که به کنار بزاریم، خیلی عوامل دیگه از جمله تربیت و دوستان و خانواده و فرهنگ و ... تاثیر دارن روی اخلاق افراد!
پس به نظر بنده جواب دقیق و کلی به این سئوال شما نمیشه داد!
ببینیم بقیه دوستان نظرشون چیست؟
زنان ومردان
زنان ومردان شاید تفاوتهای زیادی از لحاظ جسمی ووضعیت بدنی ووضع روحی وروانی داشته باشند ولی در اصل مطلب زن ومرد تفاوتی با هم ندارند چه در فعالیت اجتماعی چه در زندگی مشترک وزناشویی .... هردو داری سهم یکسان از فعالیتهای وجایگاه اجتماعی هستند ... کسی که بین زن ومرد تفاوت قائل شود مطمئنا ادمی با افکار مقرضانه وخودبزرگ بین است... البته درجهان هستی چیزهایی که عین هم باشند 100درصد وجود ندارند وتفاوتهایی حتی جزئی وظاهری دربینشان هست مثلا دومرد را در نظر بگیریم که از لحاظ ظاهری شبیه هم هستند ولی از لحاظ روحی روانی باهم فرق دارند... زن ومرد هم همین است.. تفاوتهای ظاهری را بخواهیم بررسی کنیم در این بحث نمیگنجد واین داستان سر دراز دارد.... یا حقدوست عزیز فرهاد تو بحثهایی که نظرات شخصی سوال میشود کپی پست نکن اینقدر چون زحمت خودت فقط زیاد میشود من خودم پستهایی که گذاشتی به جز چندتا عکس بقیه را فقط تیتر اولش را خوندم وبقیه اش ونگاهم نکردم حالا که زحمت سرچش را میکشی اینها را در قسمت انجمن به عنوان پست جدا بزار دوستانی که دوست دارند مطالعه کنند ممنون دوست عزیز
دوست عزیز میشه خودتون رو معرفی کنید؟ خوشحال میشم با شما آشنا بشم.
اونم روی چشمم. اصلاً الان همشون رو پاک میکنم تا خیالت راحت بشه!
من محمد هستم از سوادکوه مازندران پاک نکن ولی پست جدا میگذااشتین افراد بیشتری میخوندن در ضمن اون نظر شخصی خودم بود شاید کسی از این کارت خوشش بیاد از اشناییتون هم خوشبختم فرهاد جان با ارزوی سلامتی وشادی وموفقیت روزافزون درزندگی برای شما دوست عزیز
خیلی آقایی محمد جان.
بنده هم مفتخر به آشنایی شما هستم و آرزومند بهترینها برای شما.
خانمها زود قضاوت مي كنند اما آقايون كمي صبورترند....
مردان تنهایک عمل روبرعکس زنان که چندکارروهمزمان انجام می دهندوکمترهم اشتباه می کنند.
زنان دررانندگی ضعیفنددرعوض درخارج نمودن دودازتلفن تبحرخاصی دارند.