راسخون

مشکل اینترنت

fazelruhinia کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

با سلام. من از مخابرات اشتراک اینترنت گرفتم و هنگام اتصال به اینترنت به بیشتر سایت ها نمیتوانم بروم حتی یاهو،آسان دانلود،یاس دانلود(که همگی مجاز هستند) و..... و برای ورود به سایت ها باید از وی پی ان استفاده کنم. مشکل چیست و چگونه حل میشود؟  با تشکر.

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

سلام. به نظرم نباید از مخابرات، اشتراک میگرفتین. کمتر کسی پیدا میشه که ازش راضی باشه! اگه خواستین عوض کنید، شاتل و آسیاتک خیلی خوبن.

این مشکلی هم که گفتین، برای خودم هم پیش اومده(با اینکه شاتل دارم). دلیلش رو هم نفهمیدم تا حالا!!!!!!

ria1365 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7868
|

سلام

دوست عزیز این مورد شما ربطی به اشتراک اینترنت شما نداره هرچند منم فرمایش اقای دیمی در مورد سرعت و کیفیت اینترنت مخابرات رو تایید میکنم ولی این کار نکردن ربطی به مخابرات و غیر مخابرات نداره

پیشنهاد من اینه که شما یکبار ویندوز خودتون رو عوض کنین و بعد از اونکه عوض کردید  تنضیمات مودم خودتون رو یکبار ریستارت کنید و از دوباره مودم خود را تنظیم نمایید. 

موفق باشید.

parseman_110 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10829
|

با سلام. من از مخابرات اشتراک اینترنت گرفتم و هنگام اتصال به اینترنت به بیشتر سایت ها نمیتوانم بروم حتی یاهو،آسان دانلود،یاس دانلود(که همگی مجاز هستند) و..... و برای ورود به سایت ها باید از وی پی ان استفاده کنم. مشکل چیست و چگونه حل میشود؟  با تشکر.

با عرض سلام و ادب

و با تشکر از دو دوستی که راهنمایی نمودند .

این مشکل به ارائه دهنده ی اینترنت شما مربوط نمی شود . بلکه مشکل از مرورگر و سیستم خودتان هست .

یکی از دلایلی که باعث ایجاد این مشکل می شود استفاده نکردن از کد https هست که بعضی از سایت ها دارند همچنین گاهی نرم افزار ها و بسته های الحاقی که مرورگر ها نصب می کنند موجب بروز این مشکل می شوند .

شما ابتدا با یک مرورگر دیگر هم امتحان کنید اگر مشکل حل نشد و همچنین مجددا مودم و ویندوز خودتان را راه اندازی کنید و اگر مجددا مشکل حل تنشد یک عکس از اروری که نشان می دهد قرار بدید تا راهنمایی های بیشتر صورت گیرد .

با تشکر از همراهیتان

Safaaa کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

با سلام من ی مودم وای فا دارم که با اون هم با کاپیوتر وصل اینترنت میشدم هم با گوشی موبایل اما الان دو روزه که اینترنت کامپیوتر وصل نمیشه و فقط با گوشی موبایل میتونم وصل بشم کابل لن و پروکسی هم چک کردم درست بود ایراد چیه که کاپیوتر وصل نمیشه و صفحه اینترنت باز نمیشه؟؟؟ 

parseman_110 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10829
|

با سلام من ی مودم وای فا دارم که با اون هم با کاپیوتر وصل اینترنت میشدم هم با گوشی موبایل اما الان دو روزه که اینترنت کامپیوتر وصل نمیشه و فقط با گوشی موبایل میتونم وصل بشم کابل لن و پروکسی هم چک کردم درست بود ایراد چیه که کاپیوتر وصل نمیشه و صفحه اینترنت باز نمیشه؟؟؟ 

با عرض سلام و ادب 

این مشکل از سیستم شما می باشد شما میتوانید با تماس به مرکزی که اینترنت گرفته اید راهنمایی دریافت کنید و به احتمال زیاد مربوط به تنظیمات قسمت local areaconnection می باشد .

موفق باشید

farabsanaat کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 10
|

به نظر من شاتل یا داتک انتخاب بهتری نسبت به مخابرات هست.