اولین شماره مجله فصلی انجمن راسخون
بسم الله الرحمن الرحیم
اولین شماره "مجله فصلی راسخون "به فضل خداوند آماده گردیده است که تقدیم شما بزرگواران می گردد.
امید است مطالب مجله مورد توجه شما قرار گیرد و توانسته باشیم اقدامی هرچند ناچیز در جهت انتشار علم و دانش انجام داده باشیم.
انشاءالله با راهنمایی های شما عزیزان بتوانیم هر شماره از مجله را از شماره قبلی آن پربارتر و غنی تر ارایه دهیم.
منتظر انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم
با سلام جالب و جامع بود امیدوارم در این راه موفق و پیروز باشید.
قسمت ضرب المثل های قرآنی جذاب بود.متشکرم از شما بزرگوار
با سلام جالب و جامع بود امیدوارم در این راه موفق و پیروز باشید.
قسمت ضرب المثل های قرآنی جذاب بود.متشکرم از شما بزرگوار
با سلام بنده هم از درگاه ایزد منان موفقیت روزافزون شما را مسئلت دارم
سلام
یاشا قارداش یاخشی بیشه دوزلدیفسن چوخ جالیب مطالیبی واردی
ساقول
سلام
یاشا قارداش یاخشی بیشه دوزلدیفسن چوخ جالیب مطالیبی واردی
ساقول
سلام
سلامت اولاسان قارداش
الله آمانیندا
سلام
چوخ یاخجه قهیبدلی موفق اولسن طرح یاخجدیه.ساقول
سلام
چوخ یاخجه قهیبدلی موفق اولسن طرح یاخجدیه.ساقول
سلام قادا آلیم
خب ایده ای ولی ایده اش کپی برداریه .خخخخ(مردم از خنده )
سلام مطمئنا قبل من و شما یه شیر پاک خورده ای اولین مجله توقالب pdf رو منتشر کرده ، همه باید بریم از اون مجوز انتشاربگیریم!
ممنون از زحماتتون.
شما هم تاریخ آینده رو می زنیدا!
ممنون از زحماتتون.
شما هم تاریخ آینده رو می زنیدا!
سلام مطمئنا قبل من و شما یه شیر پاک خورده ای اولین مجله توقالب pdf رو منتشر کرده ، همه باید بریم از اون مجوز انتشاربگیریم!
سلام دوباره جهت مزاح بود جناب جعفر پور ولی یه پیشنهاد دارم اونم اینکه مدیران تالار جداگانه برای تالار های تحت مدیریتشان مجله منتشر کنند ،الان این مجله که شما زحمتش را کشیدید خیلی شلوغ وطولانی هست
سلام دوباره جهت مزاح بود جناب جعفر پور ولی یه پیشنهاد دارم اونم اینکه مدیران تالار جداگانه برای تالار های تحت مدیریتشان مجله منتشر کنند ،الان این مجله که شما زحمتش را کشیدید خیلی شلوغ وطولانی هست
سلام،برادر حسین جعفر تو نامم قبلا وجود داشت(میر سعید فرج پور میرجعفر لو) ولی ثبت احوالی ها حذف کردند
انشاءالله قرار است از شماره آینده با مشارکت مدیران و کاربران کار تکمیل بشه - هدف ایجاد یک مجله واحد ،تبدیل کار به کاری گروهی و افزایش ارتباط ،هم دلی و همکاری بین اعضاست
سلام،برادر حسین جعفر تو نامم قبلا وجود داشت(میر سعید فرج پور میرجعفر لو) ولی ثبت احوالی ها حذف کردند
انشاءالله قرار است از شماره آینده با مشارکت مدیران و کاربران کار تکمیل بشه - هدف ایجاد یک مجله واحد ،تبدیل کار به کاری گروهی و افزایش ارتباط ،هم دلی و همکاری بین اعضاست
ان شالله که همکاری خوبی باشد ولی تالار وبلاگ نویسی تافته جدابافته هست ومجله اش جدا منتشر می شود ،حالا من گفته باشم .خخخخخ
ان شالله که همکاری خوبی باشد ولی تالار وبلاگ نویسی تافته جدابافته هست ومجله اش جدا منتشر می شود ،حالا من گفته باشم .خخخخخ
عیبی نداره ما جمع و جور می کنیم به شما ملحق می شیم خخخخ