سلامت انسان با “Wi-Fi” در خطر است!
به نقل از باشگاه خبرنگاران ؛ اینترنت پر سرعت و بدون سیم به راحتی ما را به دنیای مجازی بزرگی متصل می کند تا، با افراد مختلف در ارتباط باشیم و اطلاعات مورد نیازمان را راحت تر و بدون نیاز به کابل و سیم دریافت کنیم. اما در مورد سلامت این اینترنت ها حرف و حدیث هایی وجود دارد ک پیشنهاد می کنیم تا انتهای گزارش با ما باشید.

شاید برای تان جالب باشد بدانید که تکنولوژی وای فای برای اولین بار در سال ۲۰۰۷ به دنیای مجازی معرفی شد و از آن زمان تا کنون محققان هم بیکار ننشسته اند و تحقیقات مختلفی انجام داده اند که نتایج این پژوهش ها تا حدودی شما را متعجب می کند. وای فای می تواند اثرات منفی مختلفی را بر سلامت مغز بر جای بگذارد که این موضوع در مورد کودکان بیشتر اهمیت دارد. سردرد، خستگی، اختلالات خواب، مشکلات گوارشی، اختلال در عملکرد مغز و حافظه، استرس و حتی افسردگی را به وای فای و اشعه های آن نسبت می دهند. پس بعضی از خطرات را جدی بگیرید و خودتان را از صبح تا شب به اینترنت بی سیم وای فای وابسته نکنید.
ارتباط وای فای با بی خوابی
تا به حال برای تان پیش آمده که شب ها بعد از ساعت ها کار کردن با اینترنت گوشی موبایل بی خوابی سراغ تان آمده باشد؟ البته این موضوع مشکل تازه ای نیست و پژوهشگران از سال ۲۰۰۷ درمورد ارتباط بین وای فای و تاثیر آن بر الگوی خواب تحقیقاتی را انجام داده اند. نتایج بررسی ها نشان می دهد امواج با طول موج پایین که از تلفن های همراه ساطع می شود، بر خواب شما تاثیرگذار است. در واقع افرادی که در معرض اشعه های الکترومغناطیسی قرار دارند در الگوی خواب شان تغییرات قابل توجهی دیده می شود و نسبت به سایرین دیرتر به خواب می روند.
این پرتوها بر مغز تاثیر می گذارند. بنابراین متخصصان به شما توصیه می کنند هنگام خواب تلفن همراه باامواج وای فای را نزدیک خودتان قرار ندهید یا هنگام خواب مودم تان را خاموش کنید تا هیچ سیگنالی در اطراف شما وجود نداشته باشد و در برنامه خواب تان مشکلی ایجاد نشود. در بسیاری از افراد کمبود خواب احتمال بروز سایر مشکلات جدی و بیماری های دیگری را به دنبال دارد. افسردگی یا فشار خون بالا هم با نداشتن خواب کافی در ارتباط است.

تاثیر منفی بر رشد کودکان
وقتی کودکان به طور مداوم در معرض اشعه های وای فای قرار می گیرند در سیستم رشد آنها اختلالاتی ایجاد می شود. یافته های پژوهشگران استرالیایی این گفته را تایید می کند. در حقیقت این اشعه ها سنتز پروتئین ها را تحت تاثیر قرار می دهد و بدین ترتیب در فرآیند رشد مشکلاتی به وجود می آورد. در نتیجه ممکن است کودکان و نوجوان در سنین رشد پیشرفت قابل توجهی نداشته باشند و نسبت به سایر همسن و سالان شان کوتاه تر بمانند. بنابراین به والدین توصیه می شود در مورد استفاده فرزندان شان از اینترنت وای فای محدودیت هایی در نظر بگیرند تا کودکان از صبح تا شب مشغول کار کردن با انواع و اقسام وسایل الکترونیکی مانند موبایل، تبلت و لپ تاپ نباشند.
با سلام موافق ام واقعیت را باید پذیرفت . کمی هم به فکر سلامتی خود باشیم .
گر چه علم روز تا حدی بود زیبا مفید
لیک باید با تأمل فکر تا مقصد رسید
علم با فکر درایت می شود مشکل گشا
ورنه بی فکر تأمل زحمــتش باید کشید
فی لبداهه: منصور مقدم 27/11/1393
علم همیشه و همه جا هم مفید نیست.
بعضی جاها اثر منفی که روی سلامت و زندگی آدم میذاره به مراتب بیشتر از اثر مثبتشه.
سلام - راست میگه وقتی مثلا گوشی به وای فای وصل باشه نقطه اثرات ضرر از گوشی بیشتر میشه و وقتی گوشیه نزدیک مغز یا قلب میارید ان عضو معرض خطرناک قرار میگیره
خیلی ممنون من از این موضوع خبر نداشتم
شاید اینطور باشه ولی الان همگیر شده و بخوای نخوای در معرض این اشعه هستیم.
سلام ...ممنونم از اطلاع رسانی تون ...
تا حدودی شک داشتم به این موضوع و سعی میکردم مراقب باشم با اینکه اکثرا در حالت off هست ولی الان خیلی نگران شدم ....
سلام ...ممنونم از اطلاع رسانی تون ...
تا حدودی شک داشتم به این موضوع و سعی میکردم مراقب باشم با اینکه اکثرا در حالت off هست ولی الان خیلی نگران شدم ....
عالي بود. با تشكر
بابا همه چی ضرر داره آدم اصلا نمیدونه از چی استفاده بکنه
سلام
چه وحشتناک. پس چرا رو گوشی ها میزارن؟؟؟
سلام
چه وحشتناک. پس چرا رو گوشی ها میزارن؟؟؟چ
سلام دوست گرامی
کلا نگفته که خطرناکه منظور مقاله در کنار گفتن مضرات این بوده که میتونیم با راهکارهایی ساده مضراتشو کم کنیم و مخصوصا بچه ها رو تا وقتی بچن زیاد نزاریم در محدوده باشن
با سلام
واقعا اینقدر تاثیر داره؟
ممنون که اطلاع رسانی کردید.
با سلام تکنولوژی مطمئنا بایستی یک سری تلفات هم داشته باشه ولی یکی مانند خیلی یکی های دیگه خیلی قربانی خواهد گرفت بی شک.