راسخون

خداحافظي محبوب دلها ...

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

با سلام

اگر بار گران بوديم و رفتيم ...

اگر نامهربان بوديم و رفتيم .....

دوستان بسيار پيام دادند و ( الكي ..خخ) گفتند دآخه چرا ؟ چرا گريه ؟ چرا از چشات داره اشك مياد ؟؟؟

بايد در جواب اين دوستان بگم كه هيچي نشده !! شما درست مي گيد ... از چشمام داره اشك جاري ميشه ميدونيد واسه چي ؟/

جاتون خالي چاي داغ خوردم .... واسه همين دلم رو بغض گرفت و از چشام اشك اومد ( البته به خاطر دوري از دوستان هست ها اينطوري گفتم  ميگن مرد نبايد گريه كنه ... واسه همون )

موج آرام نگاهم لاف دریا را شکست /( البته با نانچيكوم هم شكستم ..خخ)

روزگار عشق به راسخون  خنده بر لبها  گذاشت ....

غم بر روی شانه هایم سالها جايي نداشت ( به لطف خدا هم نخواهد داشت ) 

مهربانیهای تو ( راسخون و راسخوني ها ) ، قندیل غمهایم شکست..

ماييه افتخار اين بنده حقير بوده كه اين مدت بهترين لحظات زندگيم رو در راسخون پيش راسخوني هاي عزيز باشم .... خدا را بسيارشاكرم ....

همان طور كه مسنحضريد من شوخي هايي رو كردم كه شايد موجبات ناراحتي بعضي از دوستان رو داشتم ... از هميجا  نانچيكو بدست . .خخ اعلام ميدارم كه جون خودم ( صحوي بوده ) و عمدي درش نقش نداشته .... بنابراين به بزرگواري خودتون من رو ببخشيد ... اصولا تو هر چيزي اعتدال عاليه ولي تو امر خنده من اين رو زياد قبول ندارم چون مهرباني و خنده ( سالمش ) هر چقدر باشه بهتر ميشه ولي تا اون حد كه نگن اون فرد لوده اي هست و ........

من كه در كنار شما بسيار خوشحال بودم و اميد وارم اين خوشحالي به شما هم منتقل شده باشه البته در عوضش از شما ( لواشك و نخودچي كشمش و دَدَر رفتن و...خخخ) خواستم

دوستان همان طور كه بعضي هاتون ميدونيد خدمت سربازي من اخر اين ماه تموم ميشه و تكليفم مشخص نيست واسه همين شايد به احتمال زياد مثل روزهاي قبلي نتونم به سايت سر بزنم به همين علت نيمتونم بيام و خصومت يا  ناراحتي از كسي ندارم ...

حاج آقاي مصباح - حاج آقا منتظمي ( بچه هاي بالا ..خخ) آقاي كياني و بقيه مسئولين محترم سايت ...

حاج خانم سلما - حاج خانم برخوار - خانم نانزين - خانم شايسته - خانم برخوار - خانم فاطمه ( همشون ) - خانم طهمورث - خانم زارع و بقيه آبجي هاي ديگه

داداش خدايي( جونمي ) - داداش فرزاد ( عشقمي )- داداش يحيي ( عمرمي )- داداش حسين (رزگل من ) - داداش محمد - داداش فنودي - داداش امير حسسن - داداش سيد و بقيه دادشهايگل خودم

و تمامي دوستاني كه ديگه نميتون اسمشون رو تك تك بيارم

به بزرگواري خودتون محبوب دلها رو حلال كنيد ....

واسه همه شما آرزوي سلامتي و تندرستي رو دارم

خدا يار و نگهدارتون .

shayesteh2000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6168
|

سلام وعرض ادب ...

آقا امیر علی شماهم ؟نکنه مد شده قبل سال جدید همه برن ؟.....

ناراحتیم که شما نیستین  سایت رو شاد کنین ....ولی  امیدوارم هرکجا هستید موفق و شاد باشید و ایشالا به راسخون و اتاق چتی ها سربزنید ....

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19319
|

سلام.من خیلی دیراین پست رودیدم.

آقای علیاری انشالله هرجاتشریف میبرین خوش وسلامت باشین.

.دراین مدت که بودین ماجزخوبی ازشماچیزی ندیدیم.

انشالله بازپیش دوستان راسخونیتون برگردین.

درضمن خانوم برخواررو2بارنوشتین

مویدمحفوظ باشید.

amin5530 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1258
|

سلام

امیدوارم هر جا هستید شاد و موفق باشید

دلمون واست تنگ میشه

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|

سلام امیرعلی جان . اول از همه بگم از اعماقم تهم یعنی از ته اعماقم برات آرزوی موفقیت رو دارم . از اینکه یکی از دوستان عزیزم داره میره خیلی ناراحت هستم امیدوارم در زندگی موفق و در ازدواج موفق تر باشی. زن ستوندی بچه های اتاق چت رو ه دعوت میکنی ؟ فقط قول بده هر زمان وقت کردی یه سری به دوستانت بزنی و مارو خوشحال کنی . خوب دیگه وقت در آغوش گرفتنه . بیا جلو. نیا واستا اشکامو پاک کنم خوب حالا بیا . رفتی تو ای نامهربون  نذاشتی از خودت نشون  

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

سلام وعرض ادب ...

آقا امیر علی شماهم ؟نکنه مد شده قبل سال جدید همه برن ؟.....

ناراحتیم که شما نیستین  سایت رو شاد کنین ....ولی  امیدوارم هرکجا هستید موفق و شاد باشید و ایشالا به راسخون و اتاق چتی ها سربزنید ....

خواهش ميكنم شما لطف دارين ديگه رفتني بايد بره ..... خخخخ

خانم شايسته واقعا لحظات بسيار خوبي رو تو سايت تجربه كردم حرفهايي كه زده شد و خودم خنديدم و خوشحال شم اميد وارم همه دوستان هم شاد و خوشحال شده باشند و هيچ كسي از من كينه اي به دل نگرفته باشه .... مثل روزهاي قبل كه هر روز صبح ميومدم و............. نميشه ولي شايد بعد اظهر ها اونم هر روز نميشه شايد هفته اي چن بار دقيقا نميدونم ولي هر وقت بتونم ميام ...

ممنونم

موفق و سربلند و سلامت و خوشحال باشين ......

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

سلام.من خیلی دیراین پست رودیدم.

آقای علیاری انشالله هرجاتشریف میبرین خوش وسلامت باشین.

.دراین مدت که بودین ماجزخوبی ازشماچیزی ندیدیم.

انشالله بازپیش دوستان راسخونیتون برگردین.

درضمن خانوم برخواررو2بارنوشتین

مویدمحفوظ باشید.

خخخخخخ ممنونم بايد زودتر ميومدم ولي افسوس كه نتم قطع بود 

واقعا باعث افتخار من بوده كه با عزيزاني چون شما آشنا شدم و بهتون زحمت دادم تو هر مسئله اي ....

اره دوبار نوشتم ... كه اين دو بار هم كم هست بايد چنديدن و چند بار بنويسم تا از يادم نرين ....

سربلند و پيروز باشين

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

سلام

امیدوارم هر جا هستید شاد و موفق باشید

دلمون واست تنگ میشه

فدايي داري داداش امين .... من هم همينطور ولي چي ميشه كرد ديگه مجبورم ...

واسم دعا كنيد تا همين جا بمونم و باز بتونم به سايت بيام

zare58 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2180
|

با سلام 

بی محبوب شدیم رفت ای وای ای وای .........................

ما که تازه با شما آشنا شدیم اما امیدواریم (من و عیالم و دخترم)بهترینها براتون رقم بخوره  و همیشه در پناه حق سر بلند باشید.

ان شا الله

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

سلام امیرعلی جان . اول از همه بگم از اعماقم تهم یعنی از ته اعماقم برات آرزوی موفقیت رو دارم . از اینکه یکی از دوستان عزیزم داره میره خیلی ناراحت هستم امیدوارم در زندگی موفق و در ازدواج موفق تر باشی. زن ستوندی بچه های اتاق چت رو ه دعوت میکنی ؟ فقط قول بده هر زمان وقت کردی یه سری به دوستانت بزنی و مارو خوشحال کنی . خوب دیگه وقت در آغوش گرفتنه . بیا جلو. نیا واستا اشکامو پاک کنم خوب حالا بیا . رفتی تو ای نامهربون  نذاشتی از خودت نشون  

داداش قربون اون اعماق ته دلت برم كه يه دونست ..... نميدونم چي بگم ولي اين رو خيلي خوب ميدونم بي تو واسم خيلي سخته ... با تو برام راحت الحلقومه ...( چون ميريم برام لواشك و .... ميسخري ميخورم ... )

من حسرت دیدار تو دارم به که گویم؟ داداش خدايي

از دوري  تو من ابر بهارم به که گویم؟ داداش خدايي

غیر از تو کسی را بهاستادي  دوست ندارم ،داداش خدايي

از نرگس لطف كرمت من  خمارم به که گویم؟ داداش خدايي

خيلي ممنونم حالا به دور از شوخي

آقاي خدايي واقعا كه واسه من خيلي خوب بود در كنار راسخون با شما آشنا شدم و چه بسيار شوخي كه با شما -- براي شما و ..... كردم و.........

يكي از  بهترين لحظات عمرم بوده و هست .... تمام سعيم رو ميكنم كه بيام و از تمام وجودم عرض ارادت به عزيزان داشته باشم ...

طي اين مدت من رو حلال بفرمائيد شايد تو مسائلي زياده روي كردم و شما رو ناراحت كردم و شما به بزرگواري خودتون به زبون نياوردين ... من رو حلال بفرمائيد ... واقعا كه جاي برادر نداشته من بوديدن و هستين و خواهيد بود ... باز از شما ممنونم

در امان حق سربلند و سرافراز و خوشحال باشين

f3080h517 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2840
|

سلام آقا امیرعلی.

من نمی دونم چرا هر وقت میام  کسی می خواد تشریف ببره.!!!

با این وجود از شما تشکر می کنم که در این مدت زمینه ی شادی بنده و دیگران رو فراهم کردین.

ان شاءالله که زیر سایه ی امام زمان(عج) موفق و پیروز باشین و بازهم این فرصت پیش بیاد که مثل قبل راسخون رو همراهی کنین.

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

با سلام 

بی محبوب شدیم رفت ای وای ای وای .........................

ما که تازه با شما آشنا شدیم اما امیدواریم (من و عیالم و دخترم)بهترینها براتون رقم بخوره  و همیشه در پناه حق سر بلند باشید.

ان شا الله

آرزوی رياضي وار محبوب دلها ........

عرض سلام+طول عمر+ارتفاع سلامتی برای مساحت وجود نازنینتان خانم زارع !

خدا نكنه كه بي محبوب باشين درسته كه من محبوب دلها هستم ولي ( قلابيش ديگه )

محبوب اصلي دلها خداي مهربان و بي پايا ن هست ....

خواهش ميكنم شما لطف دارين درسته كم كم داشتم آشنا ميشدم و ازتون لواشك و ..... ميگرفتم ..خخخخ ان شاءالله كه هميشه سلامت باشين ....

zare58 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2180
|

خانم خودتی به متن توجه کن داداش 

ممنون ازآرزوتون بنده هم همین آرزو را به توان بی نهایت برای شما دارم 

هر وقت اومدی شمال در خدمتیم

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام به محبوبه دلها

کاربرعزیز

مطمئنم که این یه خداحافظی دائمی نیست چون مدتیکه دراین سایت بوده ایدبسیارزحمت کشیده ایدامیدوارم درتمام مراحل زندگیتون موفق وشادباشیدوبنده این خداحافظی شماروزیادقبول نمیکنم چون درهرفرصتی خواهیدتونست ازکافی نت یااینترنت منزلتون دوباره به راسخون وراسخونیان متصل شوید.

پس:

منتظرتون می مونیم

امیدوارم این سری که تشریف آوردین بعنوان همکارومدیرتالارقسمتی ازراسخون نام کاربری شمارومشاهده نماییم.

ازطرف جمعی ازکاربران ومدیران راسخونی

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

خانم خودتی به متن توجه کن داداش 

ممنون ازآرزوتون بنده هم همین آرزو را به توان بی نهایت برای شما دارم 

هر وقت اومدی شمال در خدمتیم

خخخخخ داداش چرا ناراحت میشی فکر کردم آبجی زارع هستی ...خخخخ داداش ببخش محبوب دلها را ... 

نه دیگه دستت درد نکنه با وجود سوتی که دادم نمیتونم بیام فعلا تا از یادت بره ..خخخخخ