راسخون

درباره مسائل خصوصی خود جلوی تلویزیون‌های هوشمند صحبت نکنید!

voiceofrain کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2005
|
تاریخ عضویت : تیر 1391 
 
درباره مسائل خصوصی خود جلوی تلویزیون‌های هوشمند صحبت نکنید!
 
 
 
یک از سازندگان تلویزیون های هوشمند، به مشتریانش هشدار داده که از صحبت کردن درباره مسائل خصوصی خود جلوی تلویزیون‌های هوشمند ساخت این شرکت خودداری کنند.
این هشدار به مشتریانی داده شده که از قابلیت گوش دادن و عمل به فرمان‌ صوتی در تلویزیون‌های جدید استفاده می‌کنند.
این تلویزیون‌ها طوری طراحی شده که برای مثال بیننده برای کم کردن صدا به جای استفاده از دکمه‌های کنترل از راه دور، می‌تواند به تلویزیون بگوید که صدایش را کم کند.
یک از سازندگان تلویزیون های هوشمند پر فروش، اعلام کرده که این تلویزیون‌ها به همه مکالماتی که در حضورشان انجام می‌شود گوش می‌کنند و ممکن است آن را در اختیار سازنده یا "طرف ثالث" دیگری قرار دهند.
 
 
فعالان طرفدار حفظ حریم خصوصی می‌گویند که این فن‌آوری یادآور داستان ۱۹۸۴ جورج اورول است که در آن صفحات نمایش در خانه‌ها از شهروندان جاسوسی می‌کنند.
این سازنده تلویزیون های هوشمند که همان سامسونگ کره است در بخش شرایط استفاده از تلویزیون‌های جدید توضیح داده است که این محصولات به مکالمات حضار گوش می‌کنند تا از میان این صداها، فرمان خطاب به خود را شناسایی کنند.
 
در این بخش به بیننده هشدار داده شده که "اگر مکالمات شما شامل اطلاعات شخصی یا حساس است، (آگاه باشید که) این اطلاعات در میان داده‌هایی قرار خواهد گرفت که برای طرف ثالث فرستاده می‌شود."
 
به گفته بعضی کارشناسان این "طرف ثالث" احتمالا شرکتی است که فن‌آوری خوانش فرمان صوتی را برای سامسونگ فراهم کرده است.
 
در واکنش به اخبار منتشر شده درباره این موضوع، سامسونگ بیانیه‌ای برای روشن‌تر کردن سیستم کار تلویزیون‌های فرمانبر صادر کرد.
سامسونگ در این بیانیه می‌گوید: "اگر بیننده از سیستم فرمان صوتی تلویزیون استفاده کند، صدای او برای تشخیص فرمان به شرکت ثالث فرستاده می‌شود. به این صورت که صدای بیننده برای سِروری ارسال می‌شود که محتوای آن را تحلیل کند و فرمان مورد نظر را برای اجرا به تلویزیون برگرداند."
سامسونگ تاکید کرده که داده‌های صوتی را ذخیره نمی‌کند و صدای ضبط شده را نمی‌فروشد.
در این بیانیه هویت طرف یا شرکت ثالث مشخص نشده است.

 

javad2012_1 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 217
|
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1391 

مگه میشه بدون اینترنت

sajjadez کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 249
|
تاریخ عضویت : مرداد 1393 

آدم به هیچ چیزی نمیتونه اعتماد کنه

liasam کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1143
|
تاریخ عضویت : آبان 1393 
این تلویزیون ها تا به اینترنت وصل نشوند قسمت هوشمندشون فعال نمیشه!!! وبرای فعال شدنشون سرعتتون باید از 1 گیگ به بالا باشه!!!!!
ria1365 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7868
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
هر گجتی که بخاد به اینترنت وصل بشه نیاز به ای پی داره و از طریق دانستن این ای پی میشه خیلی کار هارو کرد اگر باور نمیکنین یکی از دوستان ای پی. خودشو اینجا بزاره چند سال پیش بود که شرکت هایی در دل نرم افزارهایی که ارایه میکردند بد افزارهاییروهم میزاشتند تا از طریق وب کم از طرف مقابل فیلم بگیره و ارسال. کنه دوستان همیشه رو سیستمتون فایروال و یک انتی ویروس بروزداشته باشید و این اخطارهارو جدی بگیرید .
nargesi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3783
|
تاریخ عضویت : شهریور 1392 

ب تلویزیونمونم نتونیم اعتماد کنیم، دیگه ب چی میتونیم اعتماد کنیم :))

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|
تاریخ عضویت : اسفند 1389 

دو رو زمونه بدی شده 

reza1346 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 306
|
تاریخ عضویت : خرداد 1393 

دیگر هیچ امنیتی نیست همه جا تحت نظریم

nargesza کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10707
|
تاریخ عضویت : آبان 1392 

سلام

جَلَ الخالِق چه چیزا !!! چه جاسوس هوشمندی !!!!

gholamalih کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 90
|
تاریخ عضویت : تیر 1389 

والا به خدا

mkhesali کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 128
|
تاریخ عضویت : اسفند 1391 

ممنون از مطلبتون

واقعا هشدار در رابطه با این موضوع ضروری است

ghalbeiran2 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 798
|
تاریخ عضویت : دی 1391 

جل الخالق آدم دیگه نمیتونه تو خونه خودشم راحت باشه. با این وضع صد رحمت به تلویزین کمدی های قدیمی.

 

bondar کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 7
|
تاریخ عضویت : شهریور 1392 

حالا این "طرف ثالث" کجاست؟
کی هست؟

alirezanabi2006 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 258
|
تاریخ عضویت : فروردین 1391 

دیگه ادم نمیتونه جلو تلوزیون سرشو بخارونه

adam55 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 678
|
تاریخ عضویت : بهمن 1392 


این تلویزیون ها تا به اینترنت وصل نشوند قسمت هوشمندشون فعال نمیشه!!! وبرای فعال شدنشون سرعتتون باید از 1 گیگ به بالا باشه!!!!!
 
با این احتساب برا ما ایرانی ها خطری نیست