راسخون

یه سوال حیاتی

seyedkomeilhosseini کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 254
|

سلام به نظرتون چرا زمستون امسال مثل هرسال سرد نبود؟

shirdel2 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5535
|

بنام خدا

باید به اعمال خودمون نگاه کنیم تا ببینیم چکار کردیم که مورد غضب خدا قرار گرفتیم و باعث قطع نعمت ها و نزولات آسمانی شده است.

امیر مومنان حضرت علی (ع) در فرازی از دعای کمیل می فرمایند:

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تَهْتِکُ الْعِصَمَ اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُنْزِلُ النِّقَمَ

خدایا!بیامرز براى من آن گناهانى را که پرده حرمتم مى‏درد،خدایا!بیامرز براى من آن گناهانى را که کیفرها را فرو مى‏بارند

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُغَیِّرُ النِّعَمَ اَللّهُمَّ اغْفِرْ لىَ الذُّنُوبَ الَّتى تَحْبِسُ الدُّعاَّءَ

خدایا! بیامرز برایم گناهانى را که نعمتها را دگرگون مى‏سازند،خدایا!بیامرز برایم آن گناهانى را که دعا را باز مى‏دارند

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُنْزِلُ الْبَلاَّءَ

خدایا! بیامرز برایم گناهانى که بلا را نازل مى‏کند

اَللّهُمَّ اغْفِرْلى کُلَّ ذَنْبٍ اَذْنَبْتُهُ وَ کُلَّ خَطَّیئَةٍ اَخْطَاْتُها

خدایا!بیامرز برایم همه گناهانى را که مرتکب شدم،و تمام خطاهایى که به آنها آلوده گشتم.

tachberdee کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4133
|

لطفاً یه سر به شهرستان ما بزنید ، فقط برف و بارون نبود ولی تا دلت بخواد سرد بود ، همین لانم که دارم این مطلب رو تایپ میکنم یــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک باد سردی داره میوزه که نگو و نپرس ، خدا کنه برقا قطع نشه.

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

البته هنوز زمستان تموم نشده وامیدوارم روزهای پرباراشی را خدواند ان شالله مرحم حالمان کند ولی وقتی ظلم وستم وفساد وگناه می کنیم معلوم است درهای رحمت پرودگار بر ما باز نمی شود متاسفانه