بازی های مود شده اندروید- هر روز یک نرم افزار
مود کردن اپلیکیشن ها به منظور رفع محدودیت های نرم افزار و به دست آوردن نسخه کامل و رایگان آن می باشد.به زبان ساده نسخه مود شده یعنی نسخه کرک شده یا همان هک شده.
در بازی ها نیز نسخه مود شده برای نامحدود کردن منابع بازی اعم از امتیاز ها یا امکانات بازی و اجازه دسترسی به کل منابع بازی و باز شدن کلیه مراحل بازی می باشد.
رسیدگی به پو Pou
دانلود نسخه مود شده سرور 1
دانلود نسخه مود شده سرور 2
معرفی در راسخون
| حجم نرم افزار | 20.37 مگابایت |
| دانلود فایل | دانلود فایل |
| نسخه مورد نیاز | برای اندروید 1.6 و بالاتر |
چه حسی دارید اگر از یک موجود فضایی نگهداری کنید؟ Pou یک بازی بسیار جالب و سرگرم کننده است که در آن می توانید به این تجربه دست پیدا می کنید. به موجود فضایی خود یعنی پو غذا دهید، او را تمیز کنید، با او بازی کنید و بزرگ شدنش را ببینید. می توانید در اتاق های بازی، بازی کنید و سکه ها را گردآوری کنید، ظاهر و قیافه پو را تغییر دهید، از وسایلی چون عینک و کلاه استفاده کنید، قفل دستاوردها و آیتم ها را باز کنید، دوستان خود را ملاقات کرده و با آن ها بازی کنید، با پو حرف بزنید و پاسخ هایش را بشنوید.
ویرایش عکس با Pho.to Lab PRO
دانلود نسخه مود شده
معرفی در راسخون
| حجم نرم افزار | 23.68 مگابایت |
| نسخه مورد نیاز | برای اندروید 2.3 و بالاتر |
Pho.to Lab PRO به شما ابزارهای لازم برای ساخت و ویرایش کامل تصاویر بر روی گوشی های هوشمند اندروید را می دهد. برنامه فوق آزمایشگاهی حرفه ای برای ویرایش و افکت گذاری بر روی عکس های شماست. توسط این نرم افزار می توانید عکس هایی بسیار زیبا و حرفه ای و در عین حال جالب خلق کنید. نرم افزار دارای بیش از ۴۰۰ افکت و طرح هنری برای ویرایش عکس های شماست. این افکت ها و طرح ها شامل انواع قالب های آماده عکس، اسکین های صورت، قاب های زیبا و عکس های کارتونی جالب هستند. شما می توانید عکس خود یا عکس دوستان و آشنایان را وارد نرم افزار کرده و در قالب های آماده جاگذاری کنید. در این نسخه به طور کامل ظاهر برنامه عوض شده است و به شکل جدید طراحی شده است. در این نسخه مشکلات گالری به طور کامل برطرف شده است.
همه بازی ها رو هک میکنن؟ اگه برنامه نویسیش قوی باشه چی؟
من دارم به یاد گرفتن اندروید فک میکنم برای کسب درآمد.
همه بازی ها رو هک میکنن؟ اگه برنامه نویسیش قوی باشه چی؟
من دارم به یاد گرفتن اندروید فک میکنم برای کسب درآمد.
با سلام
این نرم افزار هایی که هک شدن بعضی هاشون توسط یک گروه مهندسی طراحی شده اند . هرچیزی که بدست بشر طراحی شود قابل نفوذ و تغییر است. بعضی ها آسان و بعضی ها سخت تر ولی بالاخره راه حلی برای شکستن سپر امنیتیشان پیدا می شود!
فرار از ماموران مترو با Subway Surfers v1.0
دانلود نسخه مود شده سرور 2
معرفی در ارسخون
| حجم نرم افزار | 21.61 مگابایت |
| دفعات دانلود | 788 |
Subway Surfers یک بازی سرعتی است که در آن مامور بد اخلاقی به دنبال گرفتن Jake است. شما باید به Jake کمک کنید تا از دست این مامور بداخلاق به زیرکی و زیبایی فرار کند. در حالی که قطارها در رفت و آمد هستند با تمام سرعتی که می توانید از فضای بین قطارها و هرجای دیگر که در دسترس است فرار کنید. گرافیک HD و رنگارنگ، جلوه خاصی به این بازی داده است. حرکات آکروباتیک و تند و سریع jake و مبارزه کردن برای کمک به دوستانتان از دیگر جذابیت های این بازی است.
ورژن : برای اندروید 2.2 و بالاتر
بازی pouخیلی باحال هست .ممنونم دوتا بازی دیگه هم من بازی کردم باحال بوده
پل سازی قرون وسطی
معرفی در راسخون
| حجم نرم افزار | 43.79 مگابایت |
| نسخه مورد نیاز | برای اندروید 2.3 و بالاتر |
- متن به نقل از اندرویدها