♀♀♀ سوتی های راسخونی ♀♀♀
بعد از چند دفعه امتناع از گذاشتن سوتی راسخون امروز گفتم یه آپدیتی کرده باشیم این تایپیکو
سوتی امروز راسخون 94/ 9/12 ساعت حول و حوش 8 تا 8:30
کلا پست زده نمیشد :)
ویرایش انجام نمیشد
و....
و از همه مهمتر یکی از تالارای مهم راسخون گم شد_ فک کنم مسئول فنی میخاست بگه بعد از یه روز تعطیلی برگشتیم
عمو فنی من که یه روز شمارتونو گیر میارم یکمی با هم درد ودل کنیم
فک کنم الانم کل عموها بریزن اینجا به حمایت از عمو فنی :)) یکی هم تو نامه تهدید کنه :)
دفعه ی پیش یادمه قشنگ :))
از همین جا یه سلامی هم عرض کنیم خدمت مسئول بزرگوار وبلاگ
(عزیز یه موقع ناراحت نشیا محض فان هست این تایپیک- هدف این تایپیک رو هم میتونید تو اولین پست بخونید )
و من هنوزم مغزم در گیر اینه که چطور میشه تاریخی که هنوز مونده تا بهش برسیم کاربرای یا بهتر بگم وبلاگای برترش اعلام شدن؟!!!
سرعت رو باید از شما یاد بگیریم :)) ای الگو :) دوست داریم
روز جمعه هست و متعلق به حضرت مهدی خواستم بگم اگه واسه سوتی یه لبخند کوچولویی زدید یه صلوات هم پشتش بفرستید برای سلامتی آقا
هر کی فهمید قضیه رو لایک کنه :))
انگاری راسخون سرما خورده هر روز صبح که از خواب بیدارش میکنم یه سوتی میده
ببخشید.من متوجه نشدم. دیگه نمیشه تشکر رو هم حذف کرد!
پ.ن
الان متوجه شدم. اما اون لحظه من هم انجمن بودم ولی این ارور برای من پیش نیومد.
تمام پست های اول شما و پست خودم رو نوشته بود کمتر از یک دقیقه!
شاید بعدا که داشتم طرحم رو مینوشتم اینطوری شده.
وقتی که دست به حذف مدیری بالا می رود
شاید هم حوصله تایید ندارید
شاید هم دست تنهایید
و یا شایدم .....
در هر صورت دعا میکنم براتون
باسلام
اماموردآخرسوتی نیس واقعیته،نیازی به کمکی هم ندارم خودم ازپسش برمیام باتوکل به خدا،انشاالله،کاهشه پست هم وظیفه اخلاقیم است،موفق باشید
باسلام
اماموردآخرسوتی نیس واقعیته،نیازی به کمکی هم ندارم خودم ازپسش برمیام باتوکل به خدا،انشاالله،کاهشه پست هم وظیفه اخلاقیم است،موفق باشید
عرض سلام و احترام، احسنتم به این اقتدار.
شرط اول در زدن پست ها اخلاقه و خوندن قبل از زدن پست ها.
سلام.
سوتی اصلی رو کسانی میدن که بدون اینکه ببینن چی نوشته شده کپی میکنند.
نمونه بیارم منم؟
در ضمن لطفا در ارسال پست دقت کنید. چک کردن اینکه پستی تکراری هست یا نه بر عهده کاربر ارسال کننده پست هست و مسئولیت هم با خودشه. بعدا پست هاتون حذف شد به عنوان سوتی یا مخالفت و حسادت اعتراض نکنید.
سلام.
سوتی اصلی رو کسانی میدن که بدون اینکه ببینن چی نوشته شده کپی میکنند.
نمونه بیارم منم؟
در ضمن لطفا در ارسال پست دقت کنید. چک کردن اینکه پستی تکراری هست یا نه بر عهده کاربر ارسال کننده پست هست و مسئولیت هم با خودشه. بعدا پست هاتون حذف شد به عنوان سوتی یا مخالفت و حسادت اعتراض نکنید.
باسلام
باوربفرماییدخانم مهندس به همین نسبت که دوستان اعتراض حذف پست می نمایندبنده زیرسوالم که به نقل ازسایرکاربران که چراپستهاتکراری هستندحسابشوبکنیددرپست هرروزپنج دقیقه خنده من همه لطیفه هارومیخونم برخی ازلطیفه هاباوربفرماییدسه بارتکرارشده یعنی تاییدکنم؟درثانی این پست آنقدروسیع شده که گاهی خودم هم فراموش میکنم که فلان لطیفه تکراریه یاخیر؟جواب کاربراروچی بدم؟تاییدنکنم سایت ایرادمیگیره میدونم که شمابانظراتم موافقید،ممنون ازمدیرانی چون شماوسیدبزرگوارکه بامنطق جلومی آیید.
خیلی برام سوال شده بود که معنی این فانتزی چیه! کلا هنگ کرده بودم.
یکی از فانتزیام اینه یه سمباده(یا سمباته)بگیرم بیام این عاج های این فیلـه رو یه صفایی بدم بابا چیه بدبخت پوسید اون بالا لطفا مسئولین رسیدگی کنن
میدونید جوابش رو کجا یافتم؟
http://www.4jok.com/show/jok/112476
خودمونیم کلی هم دنبال عکس فیل تو پست ارسال شده در 5 دقیقه خنده گشتم!
منظورش فیل بالای صفحه 4جوک بود!
اونوقت مسئولین راسخون چکاره ان؟؟
خب برادر من هر جوکی قابلیت کپی شدن در هر سایتی رو نداره!
از همین جا یه سلامی هم عرض کنیم خدمت مسئول بزرگوار وبلاگ
(عزیز یه موقع ناراحت نشیا محض فان هست این تایپیک- هدف این تایپیک رو هم میتونید تو اولین پست بخونید )
و من هنوزم مغزم در گیر اینه که چطور میشه تاریخی که هنوز مونده تا بهش برسیم کاربرای یا بهتر بگم وبلاگای برترش اعلام شدن؟!!!
با عرض سلام خدمت دوست و برادر گرامی جناب طاهرزاده و دیگر همراهان راسخونی
باید عرض کنم روال این کار قبل از حضور بنده در موسسه فرهنگی راسخون به همین صورت انجام می شده با توجه به گفته کاربر گرامیsalma57 و مطالعه قسمت سوتي هاي راسخوني تصميم بر تغيير سيستم معرفي وبلاگهاي برترگرفتيم.
صرفا جهت خنده : در این هفته قرار بود وبلاگ شما در لیست وبلاگهای برتر قرار گیرد که با این حرکت شما این موضوع منتفی شد
با تشکر از کلیه همراهان راسخونی
درحال حاضردراین ساعت پست هرروزپنج دقیقه خنده درپربازدیدترین وپرکاربردترین های تالارمشاهده نمی شود،حالامیشه گفت سوتی راسخونی که مربوط به عموفنی است،خخخخ
سلام یه مدتی این جا مطلب ارسال نکردم دلم گرفته:)
راستی می دونستین حذف مطلب از وبلاگتون حدودا محاله! می گی نه،یکی از مطالب وبلاگتونو حذف کنین بعد برین تو قسمت آرشیو،سرو مرو گنده قبل از شما اونجاست.
صدتا مطلب خالی ارسال کن بعد درجا پاکشون کن-ناراحت نباش کنتورش افتاده ببین تعداد پست های وبلاگ موقع ارسال میره بالا ولی موقع خذف دیگه نمیاد پایین عین قیمت وسایله که همیشه درحال پیشرفت و کاهش تو کارش نیست!
راستی چرا میزبانی راسخون بلاگ با خود سایت راسخون یکی نیست؟
و چرا من فکر می کنم دی ان اس های سایت مخفی شده و از اون موقع تا حالا اخوی ارور کمتر مشاهده میشه؟
یعنی من چم شده؟
خدارو شکر این مدت راسخون سوتی نداده !
یا احتمالا آقای طاهرزاده نبودن که سوتیها رو بگیرن !