♀♀♀ سوتی های راسخونی ♀♀♀
سلام
سلام و عرض ادب و احترام
پست شما غیرفعال شد به دلیل اینکه قرار بوده عکس های شرکت کنندگان در مسابقه غیرفعال بمونه.
رضایت ارسال کننده پست رو حتما برای نشان دادن محتوای پستشون به بقیه کاربران دریافت کنید و بعد پستشون رو در اختیار عموم قرار بدین.
از بس منو دوس دارن به همین خاطره، حسودی نکنید :)))))))
از بس منو دوس دارن به همین خاطره، حسودی نکنید :)))))))
سلام و عرض ادب.
خدا را شکر بالاخره یکی از سوتی های راسخون به نفع شما شد. تبریک میگم.
دانلود کتاب ها و تالار ورزش رو برید از روابط عمومی بگیرید دیروز افطار تو تالار اونا بودند فکر کنم شبو موندند.
احتمالا سرویس وبلاگ هم مهمون بوده پریشب پیش روابط عمومیاز پریشب مونده الان بالا نمیاد.خخخخخخ
ببخشید سوال میکنما ولی کسی میدونه تالار کامپیوتر کجا رفته ؟؟؟؟
یه موقع بد نشه ها_ مشکل فنی برا هر سایتی ممکنه اتفاق بیفته ولی دیگه نه تا این حد بی خیالی طی کنن و روز به روز زیاد تر بشه
آخر سر بگین ما مسولین به حرفهای دوستان و کاربران گوش میدیم. خسته نباشید نماز روزه هاتونم مورد قبول حق
توافق به نتیجه رسید هنوز این مشکلات راسخون حل نشد
ببخشید سوال میکنما ولی کسی میدونه تالار کامپیوتر کجا رفته ؟؟؟؟
یه موقع بد نشه ها_ مشکل فنی برا هر سایتی ممکنه اتفاق بیفته ولی دیگه نه تا این حد بی خیالی طی کنن و روز به روز زیاد تر بشه
آخر سر بگین ما مسولین به حرفهای دوستان و کاربران گوش میدیم. خسته نباشید نماز روزه هاتونم مورد قبول حق
توافق به نتیجه رسید هنوز این مشکلات راسخون حل نشد
سلام.
یه اتفاق جالب.....
من امروز امضایم را عوض کردم و طبق معمول آواتار و امضای بنده غیر فعال شدند. تا اینجا که چیز جدیدی نیست...
ولی به طور تصادفی متوجه شدم که اگر روی عنوان پستم (بالای متن) کلیک کنم آواتار و امضایم فعال می شوند!
اینو دیگه ندیده بودم!
سلام. امروز یک مشکل جدید برای من پیش اومده و می خوام بپرسم از شما دوستان که آیا این مشکل برایتان پیش اومده؟؟؟
امروز از کادر بالای صفحه نمی توانم کاربری ام را لوگین کنم و می گه اشتباهه و وارد یک صفحه ی دیگه میشه که از اون صفحه می توانم کاربری ام ر لوگین کنم.
سلام. امروز یک مشکل جدید برای من پیش اومده و می خوام بپرسم از شما دوستان که آیا این مشکل برایتان پیش اومده؟؟؟
امروز از کادر بالای صفحه نمی توانم کاربری ام را لوگین کنم و می گه اشتباهه و وارد یک صفحه ی دیگه میشه که از اون صفحه می توانم کاربری ام ر لوگین کنم.
بله این مشکل برای من هم هست.
یک دقیقه سکوت باید کرد فقط
خدا مسئول فنیمونو حفط کنه
واقعا چی میشه یه روز راسخون بی دردسر ببینیم ما
عمو فنی یه فکری هم به حال لینک ها کن
وقتی وارد یه لینکی میشیم از حساب میاد بیرون وقتی هم لوگین میکنیم میاد به پنل کاربری
به فرض مثال اینو کلیک کنید به اوج فاجعه پی میبرید
سلام آقای طاهر زاده.اتفاقی همین مشکل شما رو من هم دارم.(همین بالایی رو میگم)دیروز به آقای کیانی هم گفتم.ایشون هم بنده خداپیگیر بودن.گفتن پیگیر هم خواهم بود.
واقعا چی میشه یه روز راسخون بی دردسر ببینیم ما
عمو فنی یه فکری هم به حال لینک ها کن
وقتی وارد یه لینکی میشیم از حساب میاد بیرون وقتی هم لوگین میکنیم میاد به پنل کاربری
به فرض مثال اینو کلیک کنید به اوج فاجعه پی میبرید
سلام آقای طاهر زاده.اتفاقی همین مشکل شما رو من هم دارم.(همین بالایی رو میگم)دیروز به آقای کیانی هم گفتم.ایشون هم بنده خداپیگیر بودن.گفتن پیگیر هم خواهم بود.
سلام برخوار خانوم
خدا اجرشون بده . مهندس این جمع ایشون هستن. بلکه ایشون یه راه چاره ای بیاندیشن