راسخون

♀♀♀ سوتی های راسخونی ♀♀♀

09130670628 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 418
|

با سلام و عرض ادب

هدف از ایجاد تایپیک فقط و فقط گوشزد به راسخونیها و همچنین اصلاح سوتی مورد نظر است و بس

دوستان سوتی های خودتون و یا دیگر راسخونی ها و هم چنین مسولین رو میتونید اینجا بزارید تا اصلاح کنند

دوستان میتونید ارورهای سایت و یا سوتی های مسئول فنی سایت رو هم اینجا لیست کنید تا بلکه ببینند اصلاح کنند

از دوستانی که سوتی گرفته میشه لطفا ناراحت نشن، هدف اصلاح سوتیه 

با تشکر از دوستانی که در تکمیل تایپیک یاری خواهند کرد

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

واحد فنی دستت درد نکنه که مشکل حذف پیام ها رو رفع کردی در عوض فکر کنم این ارور رو تولید کردی :))

یعنی هر چی میزنم ارور میده

سوتی های راسخونی

siryahya کاربر طلایی1
|
|
farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

این سوتی مسابقه روزانه اول فروردین روهم مرقوم بفرماییدحالابخاطرجایزش نیست بلکه سخن اینجاست که مسوولین بالب تاب هم سایتوکنترل نمی کنن.

farshon کاربر طلایی1
|
|

هرپیامی هم که خونده میشه همچنان نخونده شده نمایش داده میشه.

shirdel2 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5535
|

بنام خدا
سلام دوستان گرامی
ضمن تبریک آغاز سال جدید به شما، بعرض برسانم که از چندساعت قبل مشکلی در ثبت مطالب وبلاگ پیش آمده و مطالب ثبت نمی شوند آیا شما هم این مشکل را دارید یا نه؟

farhad6067 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 822
|

آخه آقا یحیی همه چیز رو که نمیشه گفت!!!

بعضیهاش رو هم باید شنید!!!

siryahya کاربر طلایی1
|
|

وقتی که فعالان مهم میشوند ولی مسول فنی یادش میره براش یه عکس بزاره

عمو فنی دمت گرم الان یکی از بیرون بیاد به راسخون نمیگه این سایت به این عظمت چرا این لینک طفلک این طوری افتاده؟؟؟

سوتی های راسخونی

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

اول حسابی بخندم بعد تعریف کنم. 

امروز سر یه موضوعی رفتم صندوق پیامم رو چک کنم.

دیدم برای روز پدر و جشن روز پدر به جای نام کاربری فعلی آقای خداپرست، نام کاربری قبلیشون یعنی همون که آخرش 90 داره رو به جشن دعوت کردم.

farshon کاربر طلایی1
|
|

هفته پیش یه سوتی ناجوردادم توسایت هنوزکه هنوزه خجل هستم.واسه همون نمی تونم بگم.

siryahya کاربر طلایی1
|
|

سلامی دوباره

دوستان تو قسمت ساعت ارسالی پست های وبلاگ ها دقت کنید باز این عمو فنی ما سوتی داده. یعنی ما این عمو فنی رو نداشتیم دپرس شده بودیم تا حالا :)

خیلی وقته دنبال اینم که با عمو فنی صحبت کنم یعنی میدونید مونده رو دلم . پس کو این مسولین آخه. (منو به آرزوم برسونید ای مسولین عزیز)

سوتی های راسخونی

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

آخه چی از جون این واحد فنی میخای یحیی جان؟؟در حال اصلاح امور هستن شما نگران نباشید همینکه شادی و مسرت را فراهم می آورند  جای شکر داره....

siryahya کاربر طلایی1
|
|

آخه چی از جون این واحد فنی میخای یحیی ج؟؟در حال اصلاح امور هستن شما نگران نباشید همینکه شادی و مسرت را فراهم می آورند  جای شکر داره....

سلام . به به شما کجا اینجا کجا؟! حتما اینم یه نمونه از بازدیدهای سرزدست :))

والا این موجبات شادی خودش عالمی داره شما که نمیدونید. از صبح تا شب بشین پای راسخون هیچی نمیشه ولی این طور چیزا رو که میبینم تا یه مدت خنده از لبام نمیره :)

مسولین حداقل این آرزومو برآورده کنید منو با عمو فنی آشنا کنید، خیلی دوس دارم باهاشون آشنا بشم. راستی بگین خیلی دوسشون داریم. 

از بابت درخواست های قبلی هم که اضافه کردند کمال تشکر رو دارم 

سوتی های راسخونی

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

حالایواشکی میگم ها فردا نذارید گردن من /هرچی می تونید به همین سبک عکس بگیرید بذارید /تمام خطاهای فنی را همین جا بذارید من یک روز دعوت کنم از واحد فنی یک سری به این نمونه ها بزنند.چند وقت پیش خودم در قسمت احادیث به مشکلاتی برخورد کردم که از من سند و مدرک می خواستن /تمام سند و مدرک ها را همینجا بذارید من نگفتم ها ...

اون دو مورد شما در حال اقدامه نگران نباش..احسنت بارک الله  همینجوری باش یحیی جان /شنیدی شاعر میگه ما که ......غم عالم نخوریم ...

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

اینم یکی از سوتی های کاربرای دیگه

سلام

پلاس چه سوتی داره!؟؟؟

منظورش گوگل پلاس دیگه!!!