♀♀♀ سوتی های راسخونی ♀♀♀
سوتی بخش اخبار سایت
آجی .این آدرس هدفش خوندن یه مطلب دیگه ست ..از این به بعد باید عمقی تر نگاه کنیم به عناوین
اینم یه سوتی دیگه
میخوام این پستو ارسال کنم ولی 5 تا کادر اومده برا ارسال پست نمیدونم کدومو بزنم پستم ارسال بشه.البته تو شکل فقط دوتاش معلومه
یه سری از حروف دیده نمیشن.هم تو برترینها و لینک های چرخشی اینطوریه هم تو وبلاگم
تیتربرترین های بهاره اماموضوع برترین های پاییزه درقسمت کاربران برتراعلامی روابط عمومی
بعد از کلی مدت :))
هوس پست زدن تو تاپیک مورد علاقم کردم
یه خورده قبل از زدن پست...
مسئول فنی فداکارمون چطوره حالش؟ حاجی یه موقه بهت بد نگذره؟!!؟
به به چه سایتی عجب ...... الان قشنگ حال میده تو سایت اسکی رفت
یه سوتی جالب دیگه هست تو قسمت آخرین مطالب بارگذاری شده در انجمن
اگه کسی فهمید با گذاشتن عکس و نمونه یک شارژ 5 تومنی دریافت کنین
مهلت تا آخر این هفته
عمو فنی قربون قد و بالات
سلام و خسته نباشین به تمامی دست اندرکاران راسخون
کسی از دوستان می دونه دلیل ارور های پی در پی و ورود ناموفق به وبلاگ چیه؟
و کسی میدونه دلیل این صفحه در وبلاگ من در راسخون چی میتونه باشه؟
ورود به وبلاگ: راسخونک
سوتی هادرسوالات روزانه اخیرابدلیل مشغله زیادمسئول محترم ارشدانجمنهاخیلی زیادشده
از قدیم گفتن نه به آن شوری شوری نه به آن بی نمیکی بی نمکی!!!
لازمه توضیح بدم یعنی؟؟؟
محض اطلاع دوستان جدید عرض کنم که یه زمانی بود دوستان قدیمی و مدیران پیشنهاد میدادن که برای تأمین برخی هزینه ها از امکان تبلیغ استفاده بشه ولی ترتیب اثر داده نمیشد و خیلی پیشنهادات دیگه
و اما حالا و یه شاهکار جدید از عمو فنی متخصص رو با هم دیگه ببینیم - واقعا تخصصت تو حلق بدخواهان راسخون
خدا وکیلی بهتر نیس با این وضعیت به جای دکمه ایجاد پست ،،، عمو فنی زحمتشو بکشه بنویسه ایجاد پست تبلیغی
حالا اگه شد لابه لای اون تبلیغات مطلب دوستان هم گذاشته بشه و دیده بشه هر چند که فایده ای هم نداره دیده شدنش گذاشته بشه
حیفم میاد حرفای حاج منتظمی رو که هی دعوت میکنه بچه ها رو ی جا جمع بشن و متأسفانه عمو فنی و مدیر مدیر ارشد
حاجی خودتو اذیت نکن عزیز دل راسخون دیگه راسخون قدیم نمیشه
رزرو
شوخی عمو فنی با من - روز یکشنبه مورخ 1400/04/27
چقدر اون روزا مشتاق بودم ببینم کی پست میزنه تو این تاپیک و چه جالب بود برام سوتی هایی که از راسخون و مسولین گرفته میشد...
چقدر اون روزا مشتاق بودم ببینم کی پست میزنه تو این تاپیک و چه جالب بود برام سوتی هایی که از راسخون و مسولین گرفته میشد...
و من نیز مشتاق سوتی دادنشون بودم تا شکارشون کنم ولی ....
از چه روزهایی به چه روزهای بی تفاوتی رسیدیم...
الان که سوتی درسوتیه