خداحافظی sayyed13737373
سید جون کجااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
پسر من شبا اینجا کیشیک میدادم هی میخاستم تک بندازم از خواب بیدارت کنم بعد میگفتم طفلکی الان خوابه
پس نگو دلم یه چیزایی میدونستاا
داداش دورت بگردم درسته منو باید اول مینوشتی ولی عیب نداره :)) همین که یه سادات به یاد ما بود کافیه
ما رو از یاد نبر همان گونه که از یاد نمیبریمت
بوس اوا نه خاک عالم اشتباه شد
خدانگهدارت داداشی
داداش یحیی منم دلم براتون تنگ میشه ولی باید رفت باید سوار قایق شد و رفت نه ببخشید سوار ماشین منظورمه
داداش اول و آخر مهم نیستش که مهم اینه که به یادتون هستم همیشه
سلام آقاسیدحالتون خوبه.
سلام آبجی برخوار-تشکر-حسین جان خوب هستش؟
انشالله موفق وسربلندباشین.
بازم تشکر
این هفته کلاهفته ی خوبی نبودش
خدا نکنه-این حرفا چیه -انشالله همیشه سالم و سلامت باشین
خیلی این پستتون آقاسیددلگیربود.
من تمام سعیمو کردم که با لبخند بنویسم و اگر دقت می کردید این نوع نوشتنو من خیلی کم به کار میبرم و این کارو فقط برای این که ناراحت نشین استفاده کردم
وواقعاهم بارفتنتون جاتون توانجمن خالیه.امیدواریم بازبه دوستان سربزنید.
حتما سر میزنم.
التماس دعا.
محتاجیم به دعا
یا حق
اگه تو بری من می رممممممممم
سید انجمن نمی دونم چی بگم این بدون مقدمه خداخافظی کردن هم داره رسم میشه .بخدا می سپاریم همه ی دوستان راسخونی را.
سپاس فراوان بخاطر زحمات خوب و شایسته شما سید بزرگوار.
اگر عزیزانی بهتر از بچه های راسخونی پیدا کردید سلام بهشون برسون.
مطمئن باشید جای شما و آجی سلما و دیگر عزیزانی که رفتند ... خیلی خیلی خالی میشه
ولی هرو قت شرایط و فرصت اومدن داشتید حتما به ما سز بزنید.
دعامون کن سید جان.(البته آجی سلما هنوز رسما نرفتند )
راستی می دونم که همتون قولی که دادید را عملی می کنید ...
سلام بر آقاسید بزرگوار ..اللهم صل علی محمد و آل محمد ...
تازه این پست رو دیدم ....وای راسخون چه خبره .....
از اول هفته تاحالا دارم دق میکنم ...واقعا که ////روحیه مون گرفته ....اون از آجی سلما و اینم از شما بزرگوار ....
به هر حال مدیری فعال و به روز مثل جنابعالی ،حیفه در بین کاربرا نباشن ....هرکجا هستید و میرید ، زیر سایه ی امام زمان ،شاد و موفق باشید ...
اگه خدایی نکرده ناراحتتون کردم ...(که یادم نمیاد )ولی حلال کنید ....
در پناه حق
سید انجمن نمی دونم چی بگم این بدون مقدمه خداخافظی کردن هم داره رسم میشه .بخدا می سپاریم همه ی دوستان راسخونی را.
سپاس فراوان بخاطر زحمات خوب و شایسته شما سید بزرگوار.
اگر عزیزانی بهتر از بچه های راسخونی پیدا کردید سلام بهشون برسون.
مطمئن باشید جای شما و آجی سلما و دیگر عزیزانی که رفتند ... خیلی خیلی خالی میشه
ولی هرو قت شرایط و فرصت اومدن داشتید حتما به ما سز بزنید.
دعامون کن سید جان.(البته آجی سلما هنوز رسما نرفتند )
راستی می دونم که همتون قولی که دادید را عملی می کنید ...
سلام حاجی جان-بدون مقدمه نیستش که از قبل مقدمه چینی شده بودش الان به پایان رسید.
حتما سر میزنم-البته تو این یک ماه بعید میدونم که بتونم بیام.
قول ؟آهان همون حاج آقا هدیه-بله یادم هستش -حتی خریدش انجام شده مونده ارسالش
تشکر حاجی جان .
سلام بر آقاسید بزرگوار ..اللهم صل علی محمد و آل محمد ...
تازه این پست رو دیدم ....وای راسخون چه خبره .....
از اول هفته تاحالا دارم دق میکنم ...واقعا که ////روحیه مون گرفته ....اون از آجی سلما و اینم از شما بزرگوار ....
به هر حال مدیری فعال و به روز مثل جنابعالی ،حیفه در بین کاربرا نباشن ....هرکجا هستید و میرید ، زیر سایه ی امام زمان ،شاد و موفق باشید ...
اگه خدایی نکرده ناراحتتون کردم ...(که یادم نمیاد )ولی حلال کنید ....
در پناه حق
سلام شایسته خانم-
از پیش بینی ها معلوم هست که اگر راسخون به همین روال ادامه بدهد دچار کم بود مدیر و کاربر بشه
من از هیچ کسی دلخوری ندارم بخصوص شما خواهر بزرگوار.
التماس دعا.
یا حق
سلام سیّد جون؛
دلیل رفتنت موجّهه کاملاً، امّا نیامدنت نه!!!
قبلاً هم بهت گفتم: مگه ما دانشگاه نداریم؟؟؟؟!!! خب پس چرا....؟؟؟ امّا جواب ندادی. دوباره اینجا مطرحش کردم، گفتم شاید از رو بری
خلاصه هر جا باشی، شاد و خوش و خرم و تندرست باشی عزیزم.
این هم شعر بَدرَقَت...
خداحافظ خاطرات خوب من
سرنوشتم بوده این رفتن من(البته "رفتن تو"/به خاطر اینکه قافیه به هم نخوره باید "من" باشه!!!!! اینجوری توجیهش کن!!!!)
خداحافظ شهر خاطرات من
همیشه نگهدارت باشه گل من
خداحافظ خاطرات شیرین من
سرنوشتم بوده این رفتن من(مثل قبل!!!!)
خداحافظ شهر خاطرات من
همیشه نگهدارت باشه گل من
سلام سیّد جون؛
قبلاً هم بهت گفتم: مگه ما دانشگاه نداریم؟؟؟؟!!! خب پس چرا....؟؟؟ امّا جواب ندادی. دوباره اینجا مطرحش کردم، گفتم شاید از رو بری
این هم شعر بَدرَقَت...
سلام داداش.
داداش دانشگاه،استان دیگه،خوابگاه،نداشتن لب تاب،استفاده نکردن خصوصی از اینترنت و سیستمی که قراره بهم بدن و ...
تشکر داداش.
داداش با این شکلک الان نظارت میاد جمعمون میکنه
سلام سیّد جون؛
این هم شعر بَدرَقَت...
سلام داداش.
داداش دانشگاه،استان دیگه،خوابگاه،نداشتن لب تاب،استفاده نکردن خصوصی از اینترنت و سیستمی که قراره بهم بدن و ...
تشکر داداش.
داداش با این شکلک الان نظارت میاد جمعمون میکنه
خب دانشگاه دیگه، استان دیگه، شهر دیگه، هر جا باشی... نت که هست داداش!!! نیست؟؟؟ هر دانشگاهی "سایت:محلی برای استفاده عموم دانشجویان از اینترنت
نه، خیالت راحت،،، نظارت با من رفیقه!!!!
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت کاربران محترم و حضار گرامی
جای دارد در اینجا از زحمات گرانقدر جناب sayyed13737373 تشکر نموده، برایشان بهترین ها را از درگاه خداوند بی همتا طلب نمایم، قطعا ایشان هر جا باشند، با پشتوانه علمی و بصیرت و شناخت معنوی خود، مایه خیر و برکت خواهند بود.
در اینجا لازم می دانم نکته ای را متذکر شوم:
بنده به نوبه خود معتقدم، آنچه مهم است اهداف و آرمان های متعالی راسخون است که همواره و همیشه معتقدین و متعهدینی به این آرمان ها وجود خواهند داشت که بدون هیچ چشمداشتی و فقط جهت پاسخگویی و انجام وظیفه در قبال دغدغه های فرهنگی و دینی خود در چنین مسیری گام خواهند نهاد و کاربر راسخون و راسخون ها خواهند بود.
راسخون متکی به شخص نیست، قطعا اگر روزی بنده در راسخون و انجمن آن نباشم، هیچ خللی در این مسیر متعالی که نشر فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی و معارف والای اهل بیت علیهم السلام و دین مبین اسلام است وارد نخواهد شد.
تک تک ما در رسیدن به این هدف سهیم هستیم اما هیچگاه مخل این حرکت نخواهیم بود.
سلام عرض می کنم آقا سید.خوب هستین ؟
از خبر رفتن شما ناراخت شدیم.شما مدیری موفق و وظیفه شناس هستین و حضور شما در راسخون مایه ی خرسندی بنده و بقیه ی عزیزان هست.
(خوب من دیگه نمیگم اون از آجی سلما و این از شما.خوتون مستحضر هستین که!
ولی امیدوارم هر کجا هستین موفق وموید باشین زیر سایه ی آقا امام زمان(عج).ان شاءالله که اینترنت دانشگاه درست بشه و ما بتونیم بیشتر از محضر شما استفاده کنیم.ان شاءالله در دفعات بعدی من به همراه آجی نازنین در جلسات یادگیری حضور پیدا می کنیم.
سلام. واقعاً از خبر ناگهانی استعفای شما ناراحت شدم. نمی دانم چطوری ناراحتی خودم را بیان کنم. فقط می توانم بگویم شما بسیار لایق مدیریت هستید. از انتقادهای سازنده ی شما تا طرح های جذاب همه و همه فقط به توسعه و پیشرفت سایت راسخون کمک کرد. اگر باز هم می توانید به پست مدیریت خودتون در راسخون برگردید. به امید بازگشت مجدد شما
سلام علیکم
زحمات و تلاش های بی شائبه و بی وقفه جنابعالی در امور فرهنگی و مدیریتی تالارهای انجمن، شایسته تقدیر و تشکر است. بی شک فعالیت ها و طرح های بجا مانده از شما هیچگاه فراموش نخواهد شد.
باعث مسرّت بود اگر توفیق همراهی داشتیم اما این اتفاق جداشدن که قطعاً برخلاف میل عوامل راسخون است، از ابتدای شکل گیری این محیط، وجود داشته و امیدواریم همچون گذشته، جایگزین ها و همراهان بعدی بتوانند به نحو احسن این درخت پربار انجمن را هر روز پرشاخه و برگ تر نمایند.
سلامتی و موفقیت روز افزون شما را از خداوند متعال خواستاریم.
سلام
ديگه لامصب حالا كه دلم رو هوايي خودت كردي داري ميري .... مگه اون روز يادت نيست كه قول دادي دلت رو از دلم جدا نكني ؟ ... زمانش رو نميدونم نپرس چون نميدونم ..خخخخ
ميبينيد تو رو خدا اصلا حواسم نيست ....
به نام خدائی که هستی را با مرگ ، دوستی را یک رنگ
زندگی را با رنگ ، عشق را رنگارنگ ، رنگین کمان را هفت رنگ
شاپرک را صد رنگ ، و مرا دلتنگ تو آفرید.......
آه داداش سيد .......
کاش خبر از این دل تنگم داشتی / کاش خبر از غصه و آهم داشتی
این دل شده مبتلا به تو ای دوست / کاش مرهمی برای دردم داشتی... ( بلو جلو منو ببوس
داداش سيد جونم من كه اين مدت خيلي خوشحال بودم با شما آشنا شدم و ببخش من رو تو مواردي باعث شدم شما اشاره به رعايت كردن قوانين مدير پاسخگو ..... بكنيد و ....... خخخخخ
باعث افتخار اين بنده حقير بوده كه با شما دوست گرامي آشنا شدم و به تازگي تو گروه خودمون هم با شما صحبت بكنم ... ان شاءالله كه هر جايي هستين موفق و پيروز باشين ...
و اين رو هم بگم حس تو را ميدانم ... ميدانم كه به خاطر دوري از راسخون چه ميكشي .... درد آشناييست چون من هم چند روز ديگر متني مبني بر خداحافظي خواهم نوشت .... و توضيحات لازمه را آنجا خواهم داد . . . .