راسخون

رستوران راسخونی

ma23hasan کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 828
|
تاریخ عضویت : شهریور 1393 

بفرمایید ن.ش چان

        

   

 

ma23hasan کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 828
|
تاریخ عضویت : شهریور 1393 


سلام

واسه افطاری من میگم آش وشله وکلاهرغذای آبکی مرسوم هرشهری روهم تومنوهاتون جای بدهید.


 

ma23hasan کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 828
|
تاریخ عضویت : شهریور 1393 

طرز پخت یک غذای مقوی برای ماه مبارک رمضان

 

حبوبات بسیار کم چرب هستند و منبع پروتئین گیاهی و گلوسیدها محسوب می‌شوند. از این گذشته این مواد غذایی مفید دارای مواد معدنی و ویتامین‌های مختلفی از جمله کلسیم، پتاسیم، آهن و ویتامین‌های گروه B می‌باشند.
این مواد مغذی میتواند تامین کننده مواد غذایی مورد نیاز بدن برای ماه مبارک رمضان باشند در زیر یک دستور پخت غذا با حبوبات را آموزش میدهیم:

مواد لازم براي 8 تا 10 نفر:
عدس 50 گرم
لوبيا چيتي 50 گرم
ماش 50 گرم
نخود 50 گرم
پياز خردكرده 2 عدد
روغن به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم
زعفران حل كرده 1 قاشق چايخوري
برنج 500 گرم
هويج خلالي خرد كرده 2 عدد بزرگ

حبوبات را در ظرف‌هاي جداگانه با آب بپزيد. پياز را در روغن تفت دهيد. سپس مقداري آب، نمك و زعفران به آن بيفزاييد. اكنون برنج و هويج را اضافه نماييد و صبر كنيد تا بجوشد.

آنگاه حرارت را كم كنيد و حبوبات را بيفزاييد و روي اجاق نگهداريد تا آب برنج كشيده شود و برنج به آرامي دم بكشد. در صورت تمايل، مي‌توانيد يك قاشق سوپخوري زيره‌ سياه به اين دمي اضافه كنيد. حالا دمي را در ديس بكشيد و ميل نماييد.
منبع:دنیای تغذیه وسلامت

ma23hasan کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 828
|
تاریخ عضویت : شهریور 1393 

اینجا همونطور که از اسمش پیداست آشپزی به روش ساده و آسان هست و هر کسی میتونه بدون داشتن امکانات خاصی از دستورت استفاده کنه 

نان قیفی نیاز به قیف فلزی و یکسری ملزومات دیگه داره که در اینجا میتونید حتی بدون آنها هم یک نان قیفی عالی و درجه یک داشته باشید 

از این نان میتونید در سایزهای مختلف و مصارف گوناگون استفاده کنید 

مواد لازم برای نان قیفی کوچک حدود 50 عدد 

ارد 500 گرم که شاید کمی بیشتر و کمتر شود 

تخم مرغ 1 عدد 

شیر گرم 250 سی سی که میتونید جاش آب بریزید ولی یک قاشق روغن اضافه کنید 

روغن مایع6 ق غ  

مایع خمیر فوری 11 گرم 

نمک 1 ق چ 

شکر 2 ق غ   

تخم مرغ و نمک و شکر و شیر ولرم و روغن رو با هم مخلوط کنید .مایع خمیر فوری رو اضافه کنید .حالا آرد کم کم اضافه میشه و با قاشق هم میزنیم تا جاییکه دیگه نشه با قاشق هم زد.با دست خمیر رو ورز میدیم تا به دست نچسبه و نرم ولطیف بشه 

خمیر رو در ظرف بزرگی بزارید و روش کمی روغن بمالید یا آرد بپاشید و یک پاکت فریزر روش بندازید و دورش پارچه بکشید و در جای گرم بزارید به مدت  

یک الی دو ساعت تا حجم خمیر زیاد بشه 

حالا پف خمیر رو بگیرید و کمی ورز بدید .درسطح صافی یک تکه از خمیر رو بردارید و باز کنید .با چاقو نوارهایی دو سانتی ببرید 

یکی از نوارها رو بردارید و از بالا دور قیف (آموزش درست کردن قیف در ادامه)  بپیچید تا حدود دو سه سانت به انتهای قیف. 

همهی قیفها که آماده شد بزارید یک ربع بمونه تا باز هم نوارها ور بییاد 

بعد روشو با برس (البته من برس نداشتم و با قاشق اینکار رو کردم)زرده تخم مرغ و زعفرون بمالید  

حالا قیفها رو به صورت ایستاده در ماکروفر یا فر یا هواپز یه ر وسیله ای که دارید و البته از قبل گرم کردید بزارید 

من در هواپز گذاشتم با حرارت 160 درجه به مدت یک ربع 

وقتی نانها اماده شد میزاریم کمی خنک بشه و بعد به راحتی از قالب در میاریم 

***درست کردن قیف برای نان قیفی*** 

با مقوا به هر سایزی که دوست دارد قیف درست کنید و لبه ی قیف رو چسب نواری بزنید  

کمی بزرگتر از سایز مقوا ورق آلومینیومی را ببرید و دور قیف بپیچید و انتهای اضافه اومده ر به داخل قیف تا بزنید 

به همین راحتی میتونید قیفهای زیبا در هر سایزی که دوست دارید تهیه کنید

سایز قیفهای من کوچک بود چون برای حلوا میخاستم 

حلوا وقتی کمی خنک شد با قاشق کوچیک داخل قیفها ریختم و با پودر نارگیل و پسته تزیین کردم 

نکته: 

میتونید این نان رو برای سالاد الویه هم استفاده کنید که در این صورت به جای 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری نمک بریزید

ma23hasan کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 828
|
تاریخ عضویت : شهریور 1393 

مواد لازم

خمیر یوفکا به تعداد لازم

گوشت چرخ کرده که من برای زیاد چرب نشدنش کمی سویا هم با گوشت چرخ کردم

پیاز

فلفل دلمه ای نگینی خرد شده

ابتدا پیاز رو تفت بدید و گوشت رو اضافه کرده و حرارت رو کم کنید تا اب بندازه و خوب بپزه

فلفل دلمه ایها رو اضافه کنید و تا حدی که رنگش عوض بشه تفت بدید چون در صورت زیاد سزخ شدن تلخ میشه

ادویه هم هر چی دوست دارید اضافه کنید .من زردچوبه و فلفل قرمز و اویشن ریختم

چگونگی دستور استفاده از خمیر یوفکا داخل بستش وجود داره و خیلی تاکید کرده که خمیر رو دو ساعت زودتر از فریزر بیرون بزارید و روی بسته رو یک شکاف کوچیک بدید و در بسته رو باز نکنید چون خشک میشه

من هم طبق دستور عمل کردم و دیدم کار باهاش خیلی راحته خیلی

وقتی خمیر کاملا نرم شد و مایه کاملا خنک کارمونو شروع میکنیم

کنار دستتون خمیرها رو قرار بدید . توجه داشته باشید به علت نازکی خمیر اصلا نباید به خمیر هوا بخوره وگرنه سریع خشک میشه پس یه پارچه دم دستتون باشه که هر بار از خمیر برداشتید بقیه رو خوب بپوشونید

داخل یه لیوان کمی اب و روغن بریزید و کنار دستتون بزارید

یک ورق خمیر رو بردارید و روشو با برس یا پشت قاشق از اب و روغن بمالید.اینکار برای چسبندگی خمیره و بسیار مهمه و باید انجام بشه

بعد یک قاشق از مواد رو برداشته در عرض و بالای خمیر بزارید.توضیح اینکه این خمیر مستطیل شکله

دو طرف خمیر از طول را روی مواد بزارید تا هنگام رول کردن مواد بیرون نریزه و حالا خیلی راحت رول کنید

انتهای خمیر رو باز کمی اب و روغن بمالید تا خوب بهم بچسبه و موقع سرخ کردن باز نشه

قبلا در تابه کمی روغن بریزید و یکی یکی که بورک ها رو درست میکنید مستقیم در تابه بزارید تا نمونه و خشک نشه

لازم نیست حرارت زیاد باشه .بهتره با حرارت ملایم بزارید سرخ بشه

وقتی یک طرفش سرخ شد برگردونید تا اطراف دیگه هم سرخ بشه

جون حرارت کمه لایه های داخل هم کاملا سرخ و ترد میشه

 

ma23hasan کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 828
|
تاریخ عضویت : شهریور 1393 

در نت دستورت متنوعی برای رنگینک داده شده .میزان مواد لازم به مقدار دقیق و گرم گفته شده در صورتیکه رنگینک ،کیک یا شیرینی نیست و نیازی به مقدار دقیق نداره

من تمام مواد رو چشمی میریزم و بسیار هم عالی میشه.کم و زیاد شدن چاشنی ها و مواد سلیقه ایه و هرکس طبق ذائقه ش میتونه اونو کم یا زیاد کنه

حالا مواد لازم:

خرما که میتونید از انواع خرما و رطب استفاده کنید فقط خرما خشک نباشه

آرد گندم

روغن جامد و کره

پودر دارچین

هل اسیاب شده

گردو که توصیه میکنم آسیاب شده باشه

خلال بادام و پسته و پودر نارگیل برای تزئین

ابتدا هسته های خرما رو در بییارید .گردوهای اسیاب شده رو با مقداری دارچین و هل اسیاب شده مخلوط کنید و داخل خرما ها رو با این مواد پر کنید

در اینجا میتونید طبق سلیقه ی خودتون خرما ها رو به هر شکلی که دوست دارید بچینید

مقداری ارد که من برای این میزان خرما ۵ قاشق غذاخوری استفاده کردم

روی حرارت تفت بدید و مرتب هم بزنید تا تغییر رنگ بده .برای این میزان ارد از ۷۵ گرم کره یا روغن جامد استفاده کنید

ارد رو از حرارت بردارید و الک کنید .روغن رو اضافه کرده دوباره روی حرارت بزارید و هم بزنید تا به رنگ دلخواهتون برسید

از روی حرارت برداشته هل اسیاب شده و دارچین اضافه کنید.

این مایه باید شل باشه پس تا جایی به ارد روغن اضافه کنید که شل بشه

حالا از این مایه که داغه روی خرماها بریزد تا سطح اونها پوشیده بشه

حالا روی رنگینک رو با هر چی دوست دارید تزیین کنید و از طعم و عطر محشرش لذت ببرید

ma23hasan کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 828
|
تاریخ عضویت : شهریور 1393 

تخم های شربتی به دلیل جذب و نگهداری آب به مدت طولانی بسیار گزینه ی خوبیه برای رفع تشنگی در زمان روزه داری

برای زیباتر شدن شربت و هم چنین خنکتر شدنش میتونید یخ تخم شربتی درست کنید

برای اینکار کف قالبهای کوچیک یخ کمی از تخم شربتی بریزید فکر کنم حدود یک قاشق چایخوری کافی باشه.بعد اروم روشون اب بریزید و کمی با قاشق هم بزنید و بزارید فریزر تا یخ ببنده

حالا کمی عسل رو با اب گرم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا عسل اب بشه .مقداری اب لیمو که من ترجیح میدم از اب لیموی تازه استفاده کنم به همراه کمی گلاب به اون اضافه کنید

به میزان لازم اب خنک بهش اضاف کنید و موقع سرو چند تکه از یخهای تخم شربتی بهش اضافه کنید و لذت ببرید.نوش جان

 

ma23hasan کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 828
|
تاریخ عضویت : شهریور 1393 

مواد لازم نشاسته گل ۲۰۰ گرم

شکر ۴۰۰ گرم

اب دو لیوان

شیر یک لیتر

گلاب نصف لیوان

خلال بادام به میزان لازم

کره ۵۰ الی ۱۰۰ گرم

هل اسیاب کرده یک قاشق چایخوری

زعفران ابکرده یک چهارم لیوان

ابتدا نشاسته رو با یک الی دو لیوان اب سرد مخلوط کنید تا کاملا حل بشه بعد از صافی رد کنید .شیر رو بهش اضافه کنید و بزارید رو حرارت زیاد و مرتب هم بزنید تا جوش بییاد

بعد حرارت رو کم کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشه و صاف باشه مثل فرنی

حالا گلاب و زعفران اب کرده و کره (من ۵۰ گرم ریختم) و شکر و هل رو میریزیم و هم میزنیم تا شکر حل بشه و بوی نشاسته نده.خلال بادوم رو اضافه کنید (من ۲۰ گرم ریختم)

این مرحله خیلی طول نمیکشه چون نشاسته زود میبنده و سفت میشه

نذارید خیلی غلیظ بشه چون این مسقطی کاسه ای هست و برش نمیخوره

همینجور داغ داخل ظرف سرو بکشید و تزیین کنید

من هیچ چیزی برای تزیین نداشنم

این دسر خیلی راحته و سریع اماده میشه و خیلی هم خوشمزه ست

میتونید زعفرون رو حذف کنید و مسقطی سفید داشته باشید

میتونید با نصف مواد درست کنید .

نوش جان و التماس دعا

ma23hasan کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 828
|
تاریخ عضویت : شهریور 1393 

طرز تهیه آش رشته

مواد لازم ( برای 4 نفر ) :

رشته مخصوص آش

400 گرم

سبزی آش ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز )

1 کیلو

نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی )

450 گرم

نعناع خشک

4 قاشق یا نعناع تازه 200 گرم

پیاز متوسط

4 عدد

کشک ساییده غلیظ

2 لیوان

آرد

2 قاشق

روغن

به میزان لازم

نمک و فلفل

به مقدار کافی

 

طرز تهیه:

حبوبات را از قبل خیس می کنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ کرده ( که ممکن است کمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم کاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می کنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند. سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل آش می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم. سعی کنید نمک را با احتیاط در آش بریزید، چون کشک اصولاً شور است.  بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با کشک مخلوط می کنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با کمی کشک ساده و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می کنیم .

نکات مورد توجه:

1) اگر کشک به آش می زنید نمک نریزید و اگر دوغ می ریزید به میزان لازم نمک بزنید.

2) برای خوش رنگ شدن رشته آش، زردچوبه را همراه پیاز داغ به آش بیفزایید.

3) آشی که می خواهید دوغ بزنید سفت برداشته و اگر کشک می زنید شل تر بردارید.

4) اگر اسفناج در بازار نیست از برگ چغندر استفاده کنید.

5) نعنا داغ را با روغن مایع تهیه نکنید چون وا می رود.

6) برای تهیه کشک زرد، کشک را با زعفران و آب بجوشانید.

7) تزیین کشک را با کیسه فریزر مثلثی شکل انجام دهید.

8) آش را می توانید با کشک زرد و سفید، نعنا داغ و لوبیا چیتی تزیین کنید.

امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

 

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|
تاریخ عضویت : آذر 1387 

سلام

بخاطره توافق هسته ای منوروبا۲۰٪تخفیف ارایه کن فقط منوروغذاهاودسرهارونه.خخخخ

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|
تاریخ عضویت : آذر 1387 

باسلام

به مناسبت دهه کرامت کلیه سفارشهارایگان واستون ارسال میشه.

امضا

معاونت رستوران

خخخخخ

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|
تاریخ عضویت : آذر 1387 

بمناسبت ایام نوروزشیرینی های راسخونی دراین رستوران بمعرض شوونمایش گذاشته می شود.