وبلاگ "مقالات،دانلود ،مدیا ،سخنرانی " زیر ذره بین نقد و بررسی شما
با عرض سلام حضور کاربران گرامی
این هفته بیستمین وسومین وبلاگ با عنوان بررسی می شود . لذا از تمامی کاربران دعوت می شود از وبلاگ مقالات،دانلود ،مدیا ،سخنرانی بازدید و حداقل سه انتقاد وسه پیشنهاد که باعث بهتر شدن این وبلاگ می شود را بیان کنند
|
|
|
| عنوان وبلاگ : | مقالات،دانلود مدیا،سخنرانی ،عکس و... |
| مالک : | amin5530 |
| آدرس وبلاگ : | http://doostiha.rasekhoonblog.com/ |
| تاریخ ایجاد وبلاگ: | پنج شنبه 7 فروردین 1393 |
قوانین
1-هر کاربر وبلاگ نویس که در طرح شرکت می کند باید سه پیشنهاد و سه انتقاد به وبلاگی که در آن هفته زیر ذره بین هست انجام دهد .
2-هر فرد فقط می تواند یک وبلاگ معرفی کند. و پس از پایان سری اول طرح دوباره ثبت نامی می پذیرم ودوستان می توانند وبلاگ دیگرشان را معرفی کنند .
3-لطفا فقط یکبار نقل قول بزنید .
فواید شرکت در این طرح
برای مالک وبلاگ در صورتی که در رفع مشکلاتی که کاربران بیان می کنند تلاش کند ، تا سقف 200 امتیاز (1000 حسنه)
و برای هر کاربر فعال در صورت مشارکت مستمر در طول هفته تا سقف 100 امتیاز (500 حسنه) در نظر گرفته خواهد شد.
کاربری که در طول هفته وبلاگش زیر ذره بین هست ، می تواند در همان تاپیک پاسخگوی کاربران پیشنهاد دهنده باشد .
سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اقای امین مدیر وبلاگ مقالات دانلود..
با عرض سلام و خسته نباشید.
انتقادات:
1- قالب وبلاگ هیچ تناسخی با وبلاگ مربوطه ندارد! عنوان وبلاگ مقالات،دانلود ،مدیا ،سخنرانی می باشد در حالی که در هدر قالب وبلاگ بهترین سایت دانلود رایگان نوشته شده است. باید هدر وبلاگ رو تغییر دهند و با عنوان خود وبلاگ طراحی شود.
2- قسمت لینک دوستان که در انتهای قالب وبلاگ قرار دارد اصلا دیده نمیشود و به چشم نمی آید. آن را در بالای قالب تعبیه کنند.
3- قسمت آخرین مطالب بهتر است در ابتدای قالب و قبل از پستها تعبیه شود. (الان دیدم این قسمت در بالای قالب سمت چپ هم وجود دارد پس قسمت انتهای قالب اضافه میباشد و بهتر است حذف گردد.)
4- برای پستهایتان موضوع در نظر بگیرید. اصلاً قسمت موضوعات وبلاگ وجود ندارد!
5- قسمت درباره وبلاگ هم وجود ندارد که بایستی حاوی یک عکس و توضیحی در خصوص هدف وبلاگ و محتوای کلی وبلاگ نوشته شود.
پیشنهادات:
1- از آمار بازدید کننده وبگذر استفاده شود.
2- از کدهای زیباسازی وبلاگ استفاده شود.
با سلام و عرض ادب وبلاگ خوبی دارید .
چند پیشنهاد دارم( البته بستگی به سلیقه خودتون داره)قالب وبلاگ رو عوض کنید از ابزار بیشتری استفاده کنید( وبلاگ خیلی رسمیه
با عرض سلام وخسته نباشید
بخشید چند مورد به نظر میاد که خدمت شما عرض میکنم .
شما وب لاگ دارید نه سایت . توی تصویر بالای وب لاگ دیده میشه . اگر تصویر رو فقط برای زیبایی انتخب کردید بهتر است ادرس رو حذف کنید که تبلیغ حساب نشود. تو عکس دیده میشه
بد نیست اگر چند کلمه راجب محتوای وب لاگ در صفحه اول به هر روش چه بنر و یا چه فایل فلش وب لاگتون رو به یک نگاه معرفی کنید .
شما چی تو وب لاگ رایگان دانلود دارید ؟
لینک دوستان خود را چند وقت یش چک کردید ؟ ایا خودتان روی لینک های که دادید مراجعه به وب لاگ دوستان میکنید ؟
برای زیبایی وب لاگ از اقای سجادی کمک بگیرید بد نیست .
موفق و موید باشد
بنام خدا
با عرض سلام به دوستان و مدیر محترم وبلاگ دوستها با عنوان مقالات، دانلود ، مدیا ، سخنرانی
اگر چه عنوان وبلاگ تا حدی بیان کننده مطالب وبلاگ هست اما با عرض معذرت هیچگونه همخوانی با بعضی بخشهای وبلاگ و عنوان نوشته شده در سربرگ وبلاگ ندارد برای مثال در بخش مقالات کمتر کار شده و بیشتر به بخش مدیا و سخنرانی پرداخته اید. زحمت زیادی کشیده اید و مطالب خوبی هم در وبلاگ گذاشته اید اما برای بخش دانلود باید مطالب خاص و موضوعات تازه ای بگذارید.به نظر بنده قالب وبلاگ خیلی ساده هست که با توجه به شلوغی مطالب همخوانی خوبی با تصاویر ندارد.ساعت قرار داده شده در پائین صفحه دکور هست و زمان را نشان نمی دهد.در صورت موافقت تعداد مطالب در صفحه اصلی را کمتر کنید.
پیشنهادات:
لطفا در ابتدای وبلاگ بخشی را به توضیحاتی در باره وبلاگ اختصاص بدهید.
موضوعات وبلاگ را دسته بندی کنید تا سریعتر بتوان به موضوع خاص دسترسی داشت.
آمار بازدید کنندگان و کد ساعت جاوا در پائین صفحه را که دکوری هست حذف و با در قسمت تبلیغات بگذارید و لینک دوستان که در انتهای صفحه قرار گرفته را به بالای صفحه آورده و در دوطرف مطالب که خالی هست قراردهید.
1- دو آمار گیر وجود دارد
2- از امکانات بیشتری استفاده کنید مانند طرح بنر حفظ قرآن
3- از پیوند استفاده کنید
4- یک ماه است مطلب نگذاشته اید، این زیاد خوب نیست
5- مطالب را کوتاه تر و بیشتر آن را در ادامه مطلب بگذارید
6- لینک دوستان را افزایش دهید ، در صرت امکان به کنار صفحه منتقل کنید
با تشکر از تمامی دوستان تا پس فردا سعس میکنم ایرادات رو برطرف کنم . واقعا ممنونم که همکاری می کنید . یکم سرم شلوغه تا پس فردا
امیدورام دوباره بیایید و نطرتون رو بگید
با تشکر
1- پست ها را موضوع بندی کنید
2- لینک دوستان را افزایش دهید
3- اگر پست هاتون کمی درشت تر باشه بهتره
4- روی هدر وبلاگ نام وبلاگ خود را بنویسید
سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اقای امین مدیر وبلاگ مقالات دانلود..
سلام
ممنون از راهنمایی های شما
موضوع بندی رو انجام دادم تعداد پستها رو هم کم ردم
فقط نمیدونم چطوری لینک دوستان رو مکانش رو تغییر بدم . فک کنم قالب بهم بریزه
انتقادات:
1- قالب وبلاگ هیچ تناسخی با وبلاگ مربوطه ندارد! عنوان وبلاگ مقالات،دانلود ،مدیا ،سخنرانی می باشد در حالی که در هدر قالب وبلاگ بهترین سایت دانلود رایگان نوشته شده است. باید هدر وبلاگ رو تغییر دهند و با عنوان خود وبلاگ طراحی شود.
2- قسمت لینک دوستان که در انتهای قالب وبلاگ قرار دارد اصلا دیده نمیشود و به چشم نمی آید. آن را در بالای قالب تعبیه کنند.
3- قسمت آخرین مطالب بهتر است در ابتدای قالب و قبل از پستها تعبیه شود. (الان دیدم این قسمت در بالای قالب سمت چپ هم وجود دارد پس قسمت انتهای قالب اضافه میباشد و بهتر است حذف گردد.)
4- برای پستهایتان موضوع در نظر بگیرید. اصلاً قسمت موضوعات وبلاگ وجود ندارد!
5- قسمت درباره وبلاگ هم وجود ندارد که بایستی حاوی یک عکس و توضیحی در خصوص هدف وبلاگ و محتوای کلی وبلاگ نوشته شود.
پیشنهادات:
1- از آمار بازدید کننده وبگذر استفاده شود.
2- از کدهای زیباسازی وبلاگ استفاده شود.
سلام
ممنونم از شما
تغییرات رو انجام دادم
وبگذر چون مصرف سی پی یو (یکی بهم گفت البته )را افزایش میده استفاده نمیکنم
از کد هم به خاطر شلوغ نشدن استفاه نمیکنم. ولی در نطر دارم یه معرفی کتاب بذارم
چند پیشنهاد دارم( البته بستگی به سلیقه خودتون داره)قالب وبلاگ رو عوض کنید از ابزار بیشتری استفاده کنید( وبلاگ خیلی رسمیه
سلام
قالب رو عوض کردم
کد هم به اطر شلوغ نشدن استفاده میکنم
راستیش دوس دارم رسمی باشه
بخشید چند مورد به نظر میاد که خدمت شما عرض میکنم .
شما وب لاگ دارید نه سایت . توی تصویر بالای وب لاگ دیده میشه . اگر تصویر رو فقط برای زیبایی انتخب کردید بهتر است ادرس رو حذف کنید که تبلیغ حساب نشود. تو عکس دیده میشه
بد نیست اگر چند کلمه راجب محتوای وب لاگ در صفحه اول به هر روش چه بنر و یا چه فایل فلش وب لاگتون رو به یک نگاه معرفی کنید .
شما چی تو وب لاگ رایگان دانلود دارید ؟
لینک دوستان خود را چند وقت یش چک کردید ؟ ایا خودتان روی لینک های که دادید مراجعه به وب لاگ دوستان میکنید ؟
برای زیبایی وب لاگ از اقای سجادی کمک بگیرید بد نیست .
موفق و موید باشد
سلام
تغییرات اعمال شد
لینک دوستانرو هم چک کردم مشکلی نداشت
منظور از زیبایی وبلاگ اگر کد اضافی باشه راستیش اعتقادی به کدهای اضافی ندارم
با عرض سلام به دوستان و مدیر محترم وبلاگ دوستها با عنوان مقالات، دانلود ، مدیا ، سخنرانی
اگر چه عنوان وبلاگ تا حدی بیان کننده مطالب وبلاگ هست اما با عرض معذرت هیچگونه همخوانی با بعضی بخشهای وبلاگ و عنوان نوشته شده در سربرگ وبلاگ ندارد برای مثال در بخش مقالات کمتر کار شده و بیشتر به بخش مدیا و سخنرانی پرداخته اید. زحمت زیادی کشیده اید و مطالب خوبی هم در وبلاگ گذاشته اید اما برای بخش دانلود باید مطالب خاص و موضوعات تازه ای بگذارید.به نظر بنده قالب وبلاگ خیلی ساده هست که با توجه به شلوغی مطالب همخوانی خوبی با تصاویر ندارد.ساعت قرار داده شده در پائین صفحه دکور هست و زمان را نشان نمی دهد.در صورت موافقت تعداد مطالب در صفحه اصلی را کمتر کنید.
پیشنهادات:
لطفا در ابتدای وبلاگ بخشی را به توضیحاتی در باره وبلاگ اختصاص بدهید.
موضوعات وبلاگ را دسته بندی کنید تا سریعتر بتوان به موضوع خاص دسترسی داشت.
آمار بازدید کنندگان و کد ساعت جاوا در پائین صفحه را که دکوری هست حذف و با در قسمت تبلیغات بگذارید و لینک دوستان که در انتهای صفحه قرار گرفته را به بالای صفحه آورده و در دوطرف مطالب که خالی هست قراردهید.
سلام
تغییراتی رو که گفتید انجام دادم
این که در بخش مقالات هم کم کار شده درست می فرمایید انشاالله سعی میکنم رو این بخش هم کارکنم
2- از امکانات بیشتری استفاده کنید مانند طرح بنر حفظ قرآن
3- از پیوند استفاده کنید
4- یک ماه است مطلب نگذاشته اید، این زیاد خوب نیست
5- مطالب را کوتاه تر و بیشتر آن را در ادامه مطلب بگذارید
6- لینک دوستان را افزایش دهید ، در صرت امکان به کنار صفحه منتقل کنید
سلام
این دو آمارگیر با هم تفاوت دارند و هر کدوم ویژگی های متفوت. به همین خاطر استفاده کردم
منظورتون رو از پیوند متجه نشدم
ان شاالله دوباره فعال میشه وبلاگ
مطالب اتفاقا کوتاه بوده و بیشتر رو در ادامه مطلب گذاشتم