فجر کارت 93
سلام
سوختن حسنه ها خیلی نامردیه!!!
من یه بار کل حسنه هام رو دادم ولی هیچی برنده نشدم و خیلی پشیمون شدم!!!!
با سلام و عرض ادب
ضمن تشکر از کلیه نظرات و پیشنهادات ارائه شده و با احترام به یکایک کاربران و همراهان گرامی راسخون
کلیه جوانب طرح سنجیده شده و سپس به اجرا در آمده است، لذا امکان تغییر در آنها وجود ندارد.
با سپاس
موفق باشید
با سلام و احترام خدمت مجریان این طرح
در این طرح اگر ملاحظات بیش تری برای کاربران در نظر گرفته می شد به نسبت ، استقبال پرشور و خیلی خوبی ( با عنایت به نظرات کاربران ) از آن صورت می گرفت . بنده فکر می کنم اگر دراین جمله که در شرایط قرعه کشی آمده است " در صورت برنده نشدن در قرعه کشی، حسنه های پرداختی برگشت داده نمی شود. " تجدید نظر شود در جهت رسیدن به اهداف موردنظر شما اثرات مطلوب تری خواهد داشت.
با تشکر
حسنه های ما که قد نمیده
با سلام
لوازم ورزشی هم بگذارید.
ای کش من زودتر می فهمیدم و شرکت نمی کردم
منکه بلد نیستم شرکت کنم چه جوریه؟؟
اگه در صورت برنده نشدن حسنه ها رو بر گردونید فکر میکنم استقبال زیادی بشه
با سلام.
بالاخره نفهمیدم ایم محصولاتی که با حسنه خرید کردیم برامان ارسال میشه یا اگر برنده شدیم ارسال میشه...
لطفا اگه ارسال نمیشه فاکتورهای من رو برگردونید اصلا نمیخوام در این طرح شرکت کنم.
بنده فکر کردم هم محصولات برای مان ارسال میشود و هم در قرعه کشی شرکت میکنیم.
با این حساب, این یک غشی در معامله است. چون توضیحات کافی نبوده است.
لذا فاکتورهای من رو برگردونید.
ممنون. خدا نگه دار
کاش میگفتید هر محصول رو چند نفر برنده میشن
متاسفانه تعداد محصولات و تنوع آنها کم است و اینکه حسنه بازگشت داده نمیشود
به به چه جایزه هایی ، امیدوارم مبارک اون دسته از کاربرایی باشه که به اسمشون در میاد . نظر سایر کاربران رو هم مطالعه کردم اما به شخصه با برنگرداندن حسنه به حساب کاربری موافقم
سلام
با سپاس از طرح خوبتون
مسئولین لطفاً با صراحت پاسخ بدید اگر تعداد زیادی از یک محصول سفارش بدیم و برنده بشیم، آیا به تعداد سفارش برای ما ارسال میشه یا فقط یک قلم ارسال میشه؟
سپاسگزارم.