فجر کارت 93
سلام به همه مسئولین محترم راسخون . شما خودتونو ناراحت نکنین . همیشه در همچین مواقعی یه عده ای معترض هستند . خواهش میکنم شما به دل نگیرید . کار خودتون رو با دقت و آرامش انجام بدین . باز هم از رحمات شما تشکر میکنم .
انشاءاله که قرعه کشی هرچه زودتر انجام بشه و من هم از برندگان باشم .
سلام به همه
بعضی از دوستانی دارن میگن اعتراض نکنید که اول خودشون اعتراض کرده بودند.
نکته بعد این که تمام اعتراض ها بجاست و کسی باید پاسخگوی دوستان باشه.
و جواب ها هم به گونه ای باشه که حداقل منطقی به نظر برسه چون تمام این کارها رو عزیزان می توانستند به موقع انجام دهند که خلف وعده هم نشه.
سلام؛
دوستان لطفاً زیاده روی نکنید. حالا یک روز، دو روز این طرف تر که بَر به جایی نمیخوره. آیه نازل نشده که همین امروز همه کارا انجام بشه.
اینقد غُر غُر کنید که دیگه مسئولین پشت دستشون رو داغ کنند و از این طرحها و مسابقات هم برگزار نکنند!!!
إصبروا صبراً جمیلاً.
موفق باشید.
سلام؛
دوستان لطفاً زیاده روی نکنید. حالا یک روز، دو روز این طرف تر که بَر به جایی نمیخوره. آیه نازل نشده که همین امروز همه کارا انجام بشه.
اینقد غُر غُر کنید که دیگه مسئولین پشت دستشون رو داغ کنند و از این طرحها و مسابقات هم برگزار نکنند!!!
إصبروا صبراً جمیلاً.
موفق باشید.
آیه اش همون عمل به وعده است.
این حرف ها غرغر نیست!!! تذکر دوستانه است.
من راسخون رو سایت خودم میدونم و دوست ندارم از این اتفاقا درش بیفته!!
البته بگم من شاید کمترین شرکت کننده در مسابقه باشم و امید حتی یک بار برنده شدن را هم ندارم. (یعنی برای خودم جوش نمیزنم)
سلام؛
إصبروا صبراً جمیلاً.
موفق باشید.
حداقل 6 ماه بود که اینجا نیومده بودم اما وقتی دیدم چنین طرح توپی رو گذاشتید بیشتر وقتمو با شماها بودم.
با تبريك سالروز تاسيس سايت راسخون و با تشكر از اين طرح خوب كه اجرا نموديد //
منتظر اعلام برندگان هم مي مانيم //
التماس دعا
دوستان همیشه بعضی مسائل نمیذارن تا به وعده هایی که از قبل داده شده سر موقع عمل بشه
حالا یا شنبه یا دوشنبه فرقی نمیکنه یک ماه صبر کردین چند روز دیگه هم روش ایشالا که جز برنده ها باشین...
با سلام و عرض احترام
به دلیل استقبال زیاد کاربران و حجم فاکتورها و خرید های انجام شده، جمع بندی و مقدمات قرعه کشی، زمان بیشتری لازم داشت. لذا در اسرع وقت اقدامات لازم انجام شد. همچنین اعلام اسامی کاربران برتر انجمن و وبلاگ به مناسبت سالگرد، نیز از دیگر برنامه های روزهای اخیر بود.
توصیه می کنم کاربران در خصوص این مسائل کمی صبورتر باشند و برای یکی دو روز تأخیر که دلایل خاص خود را داشته است، اینگونه اعتراض نداشته باشند.
تلاش ما این است که إن شاالله امروز، قرعه کشی صورت گیرد و نتایج اعلام شود.
با سلام
حالا بعد از این همه وقت کار(بررسی کاربران برتر و وبلاگها ، مسابقه فجر کارت 93 و.....) یه جمعه استراحت کردن انصاف داشته باشین.
اینجوری هم هیجانش میره بالا
با سلام و خسته نباشید
قرعه کشی انجام بشه کجا اسمها رو اعلام میکنین؟اهمین جا یا تاپیک جداگانه؟
خوب اگر برنده نشذیم یعنی هیچ
سلام نتایج اهدی جوایز طرح رایگان به مناسبت سالگرد تاسیس سایت چه موقع ودر کدام قسمت معلوم مس شود؟؟باتشکر
سلام نتایج اهدی جوایز طرح رایگان به مناسبت سالگرد تاسیس سایت چه موقع ودر کدام قسمت معلوم مس شود؟؟باتشکر
سلام کجا اعلام شد؟